swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Drömmar

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Drömmar kan gå i uppfyllelse.
 
Älsklingen skrev igår om hans längtan efter att se en kvinna med en strap ta mig. Han menade att om han fick uppleva det, så hade han inget mer att önska.
 
Igår fick jag veta att vår sexiga väninna delade min fantasi om en strap. Som tur var så handlade hennes fantasi mer om att bära den, än om att bli tagen med den. Det verkar väl lovande?
 
Letandet efter den perfekta strapen fortsätter. Dock tänker jag ta Älsklingens uttalande om att han aldrig mer skulle önska sig något om han fick se en kvinna med strap ta mig med en nypa salt. Tror säkert vi kommer hitta på nya drömmar att infria framöver.
 
En hållplats åt gången på vår resa. Så ser det ut för oss. Inga ramar eller fantasier är fasta. Allt kan förändras. Idag drömmer vi om annat än vad vi gjorde vid resans början. Jag är övertygad om att det inte existerar något annat mål än att njuta av färden.
 
Denna vecka ska vi ägna åt så mycket porrigt sex och äventyr som tiden rymmer. Företag och annat måste också skötas. En gäst idag, ett klubbesök till helgen. Förhoppningsvis hittar vi ett sexigt par att roa oss med där. Om kvinnan i paret dessutom är bi samt att de är öppna för pb så kan vi nog inte önska oss mer av en enda vecka? Eller?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: