swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Ett julbord av erotisk äventyr.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Eftersom det inte blev något spännande i helgen, så får vi försöka att planera detta till någon annan helg.  Livet är som bekant långt om man så önskar.
 
Kanske får det bli ett nytt försök att komma iväg till klubb, eller så får det bli en eller ett par personer hem till oss. Just nu vet vi inte mer än att vi älskar sex, är upp över öronen förälskade och har haft en bra helg trots allt.
 
Det känns lite som att stå och titta på ett överfullt julbord med läckerheter. Man står hungrig och tittar över alla underbara rätter som man vet kommer att smaka fantastiskt. Men man vet inte riktigt vart man skall börja.
 
Samma sak gäller med vårt sexliv. Det finns ett bågnande "julbord" med alla möjliga spännande "rätter". Det finns en singelkvinna som vi skulle kunna njuta gudomligt av och med. En rätt som vi båda njuter för fullt av och som är ett måste på vårt julbord.
 
En annan "rätt" är en extrakille. Något som jag vet att Prinsessan gärna slukar, men som hon aldrig blir riktigt mätt på. Hon ser gärna att det finns mycket av denna rätten och hon tar gärna stora tuggor.
 
"Rätten" är på vissa sätt oupptäckt för henne. Det finns en liknande rätt som innehåller lite fler ingridienser som hon inte provat än. Den innehåller lite fler grabbar och lockar Prinsessan.
 
Ytterligare en rätt på julbordet är ett par. Det är en rätt som vi båda gillar. Prinsessan äter gärna allt av denna rätt och slickar tallriken, medan jag väljer bort hälften av den. Men den hälften som jag gillar, frossar jag gärna i till dess att jag blir mätt och nöjd.
 
Sedan har vi alla varmrätter med lådor. Dessa får symbolisera klubbesök för oss. De är stora rätter som i sig är hela måltider. Fantastiskt gott och mättande. Efter dessa rätter så är man oftast proppmätt och vill lägga sig och vila en stund.
 
Sen har vi små tapas-rätter på vårt julbord. Dessa består av en salig blandning av små underbara rätter som vi gärna njuter av. Här finns allt från bdsm och ds till kärleksfullt älskande i en skön missionärsställning. De involverar aldrig fler än oss själva, men smakar himmelskt gott. De är små rätter som vi aldrig kan få nog av.
 
Just nu står vi i dörröppningen och stirrar på ett fantastiskt julbord. Det är det mest spännande julbordet som någon skådat. Vi är vrålhungriga och står och stirrar på allt som finns att njuta av.
 
Vi har precis tagit varsin tallrik och magen kurrar av hunger. Hm, det var länge sedan vi frossade nu...
 
Jag vet vad jag skulle känna för. Jag anar att det är samma sak som Prinsessan. Vi får se om det finns på vårt julbord denna gången... Vi får se om Prinsessan lyckas fixa till denna rätten.
 
Det är sexigt när ens respektive säger: "Hugg i älskling och ät vad du vill. Säg till om det är något du saknar så fixar jag det".

Kommentarer


Kommentera inlägget här: