swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Fånerier

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Yipppie... Ett "par" är intresserade av att ses.
 
En stor fet varningslampa med tillhörande mistlur reagerade dock mycket starkt då jag scannade "parets" profil.
 
För det första saknades en profilbild, det behöver inte betyda något, många saknar profilbilder. Å andra sidan så anser jag att avsaknad av en bild rimligen betyder att man försöker dölja något. Misstänksamma äkta hälfter har nog svårt att känna igen en otrogen partner på annat än ansiktsbilder? Därför anser jag att även de som vänstrar borde våga lägga in diverse kroppsbilder.
 
En bidragande orsak til min misstänksamhet var en av de tre annonserna profilen lagt in. Förutom att författaren av den saknade kunskap om hur man stavar de mest enkla ord, såväl som att man bör använda punkter ibland, så går i alla fall inte jag på att den är skriven av ett par. Inte en chans.
 
Svaret jag och Älsklingen fick på vår annons var mycket kort "vi är intresserade". Mitt svar var ännu kortare. "Profilbild?". Svaret på det var "har ingen".
 
Seriöst. Om man försöker slå i mig och Älsklingen att man INTE HAR en bild på sig och sin parnter och tror att vi går på det... Jag är mållös. Skriv istället att ni INTE VILL lägga upp bilder. Men att ni inte har?
 
Detta blir bara fånigt! Jag tror inte ett ögonblick på att svaret kom från ett par. Det mesta tyder på att det sitter en man och gömmer sig bakom denna parprofil och drömmer om ett spännande sexliv.
 
Vad jag svarade? "Inte alls intresserade".
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: