swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Jag berättade för en "vanlig" vän.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Vi var på en fantastisk tillställning i helgen och träffade spännande människor som normalt inte finns i vårt umgängesliv. Det var en seriös fest (Med seriös menas att man inte knullar med de som man pratar med i baren).
 
Vi träffade också en del goda vänner och tillsammans med god mat och gott att dricka så blev jag kanske lite öppen med vårt liv och leverna.
 
Av någon anledning som jag inte förstår så blev det en stor fråga på festen varför jag och Prinsessan skulle avvika senare på kvällen. Naturligtvis kunde vi inte berätta att vi skulle till pih (Vilket dessvärre inte blev av) och leta upp ett sexigt par att byta partner med. Så vi använde oss av en liten nödlögn som de flesta inte riktigt köpte. En person på festen hade ett högljutt förslag om att vi förmodligen skulle till swingersfest, vilket merparten av gästerna skrattade gott till.
 
Jag och Prinsessan tittade på varandra och skrattade inombords till hur otroligt rätt denna man haft i sitt "skämt".
 
Men under aftonen så frågade en kvinna (som jag känner väl sedan många år) mig vart vi skulle. Min tvekan gjorde att hon stirrade storögt på mig och frågade:
 
- Va, skall ni på swingersfest????
 
Jag tillhör en av de människor som har en god integritet, vilket gör att jag i 99,9999 fall av hundra skulle skrattat åt henne och sagt att det är klart att vi inte skall.
 
Men jag kände inte för att ljuga, utan sa som det var.
 
Till skillnade från vad jag trodde, så sken hon upp och viskade exhalterat:
 
- Gud vad fräckt. Du måste berätta allt!!!
 
Så jag berättade allt för denna kvinna. Hon frågade och frågade och jag berättade och berättade.
 
Det lustiga med detta var att denna kvinna just öppnat upp sitt "fönster" till sexualitet. Hon hade precis börjat experimentera och bestämt sig för att säga ja till allt sexuellt från och med nu.
 
Det fanns inget dömande eller fördömande över hur vi lever vårt liv. Det fanns ett intresse om hur vi klarar av att se den andre ha sex med någon annan. Det var frågor som handlar om hur det funkar på klubb och hur man sätter gemensamma regler. Frågor utan ifrågasättanden.
 
Hon berättade lika uppenhjärtligt om sin relation med sin nya man och att hon nog skulle försöka få med honom på en klubb.
 
Prinsessan kom fram till oss och kysste min kind. Kvinnan tittade leende och respektfullt på henne och bekräftade att hon visste allt med orden: "Gud, vad fräckt att ni är så trygga med varandra". Prinsessan log mot mig kärleksfullt och gick iväg och minglade vidare.
 
Kanske är det så att detta med att ha vidgade syner på sex bygger på att man faktiskt kan och vågar njuta av sex. Om man inte vill njuta, så lär man inte vilja experimentera.
 
Det är lika logiskt som en som lider av anorexia inte är speciellt intresserad av att pröva ett spännande recept på en fantastisk maträtt. Det är inte intressant att gå på en trestjärnig restaurang om man lider av anorexia.
Man måste gilla mat för att uppskatta nya maträtter...
 
De som tvångsäter och har gått över gränsen, de bryr sig knappast vad de petar i sig. Där går det lika bara med tre stora Big Mac & Co...
 
Samma med de som njuter av goda viner. De är inte absolutister eller alkoholister. De njuter bara av gott vin och åker gärna på en vinresa tillsammans och njuter av dryckens hemligheter. 
 
Kvällen avslutades med att kvinnan lovade att mejla mig när hon skulle på klubb med sin man, så att vi inte sprang på varandra...
 
 
 

Kommentarer

  • X & X säger:

    Hejsan. Vi är ett par som bor i Stockholm för tillfället. 28 respektive 23 år. Vi är nya när det gäller detta med att swinga. Vi vet inte riktigt hur vi ska börja, hur vi ska ta kontakt, med vem osv. Vilka ställen man kan gå till.
    Skulle ni kunna ge oss en hjälpande hand?

    2013-04-16 | 01:35:44

Kommentera inlägget här: