swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Jättegärna, men...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Vi har under åren haft kontakt med en ansenlig mängd par som tydligt uttryckt sin vilja att träffa mig och Älsklingen. De har lovordat våra bilder och vår profil på BC. De säger att de delar våra fantasier och värderingar. De vill jättemega gärna träffa oss...
 
Luttrade som vi nu börjar bli, så hoppar vi inte direkt jämfota och applåderar då dessa lovsånger om oss ramlar in i inboxen. Vi har lärt oss att dessa par som regel faktiskt inte vill träffas IRL. De vill maila. Fram och tillbaka om och om igen. De vill berömma, ha beröm och förmodligen fantisera om hur sexigt det vore att träffa ett annat par... Men inte på riktigt. Bara på låstas.
 
- Jättegärna, men tyvärr så ska vi sälja huset klockan 22 på lördag kväll och det är nog inte färdigt föränn tidigast klockan 03.15 på söndag morgon så vi kan dessvärre inte ses på PiH...
 
Nej, så låter det givetvis inte. Men nästan. Extremt många väljer att flytta och sälja hus nattetid. LOL.
 
Seriöst. Vi fattar att man har annat att göra i livet än att knulla. Vi gör också annat. Även om vi faktiskt prioriterar vårt kärleksliv framför svampplockning, golf, trädgårdsarbete osv...
 
Ändå så blir vi förvirrade då dessa hyllningar nästan alltid resluterar i NOLL action.
 
Det hade varit supertrevligt men....
Åh, vad smickrade vi blir, men...
Jättegärna en annan gång, men...
 
Efter detta "men" har vi hittils aldrig fått ett annat förslag. Aldrig.
 
- Det hade varit supertrevligt, men... Dock har vi barnfritt den tredje helgen i september, och skulle gärna ses då. Hur ser det ut för er?
 
Hur kommer det sig att ingen ger ett annat förslag? Vi tycker vi måste tolka dessa dissningar i kombination med noll alternativa förslag som att dessa profiler helt enkelt inte vill träffa oss. Vi tolkar det som ett "Nej tack". Fast ett mycket mer omständigt sådant.
 
Slut på gnäll - nu possitivt tänkande:
Jag tror vi kommer få uppleva härliga äventyr på klubb i helgen. På klubbar hittar vi trevliga och seriösa swingers som tagit steget och bestämt sig för att inte bara fantisera om äventyr, utan också om att träffas IRL. Att leva ut sina fantasier och njuta på riktigt. Jag kan lova att vi båda ser fram mot att besöka källaren i Solna!
 
Stor fet kram till alla underbara människor av kött och blod som vi redan träffat! Ni är fantastiska! Och till er som också tänkt bege er till PiH i helgen - hoppas vi ses!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: