swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Konsten att våga vara ärlig.

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Det finns människor som säger att de inte ljuger för varandra och att de alltid är helt ärliga. Detta är såklart fullständigt nonsens (det är en stor lögn i sig). Alla ljuger ibland för varandra för att inte råka såra.

Men vi har en regel som säger att vi inte skall säga en känd osanning för varandra som kan skada den andre idag, eller någon gång i framtiden.

På detta sätt ges det oss friheten att säga att maten var god, trots att den smakade mindre bra. Operan beröms trots att den lät för gräslig. Hotellsviten var underbar trots att det luktade rök… Men varför klaga när den andre har arrangerat en romantisk weekend. Det vore bara att såra den andre som lagt ner tid och engagemang.

Så hos oss så får man ljuga för att inte såra. Men om det skulle finnas en risk i att man sårade den andre med sina lögner så är risken inte värt det. Då är vi helt ärliga mot varandra även om sanningen skulle smärta lite.

Kanske skulle man kunna säga så här:

”Om bara tanken dyker upp om detta är rätt eller fel, så är det garanterat fel”.

Vi har träffat en hel del ärliga människor på klubb och på bc. Det är något speciellt upplyftande med dessa. De är ofta förälskade och sexuellt nyfikna. De är oftast människor som ger först för att sedan få tillbaka.

Dessvärre har vi också stött på den andra sorten.  De som exempelvis försöker lura till sig Prinsessan till deras hem ensam med hjälp av lögner och/eller undanhållande av sanning. Dessa människor är hänsynslösa och vill bara ha.

Som tur är så är vi födda på BB och inte bakom en vagn på en skogsväg, så vi är inte så lättlurade.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: