swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Kvinnor

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag tänkte skriva om kvinnor. Två sorters kvinnor.
 
Jag hade som jag skrivit om tidigare fått kontakt med en till synes seriös kvinna. Hon skrev trevligt, hon verkade intresserad av träffar IRL och hon fegade inte hur då vi kom att tala om ett specifikt datum.
 
Denna kvinna hade inget foto i sin profil. Fotolösa profiler väljer vi som regel alltid bort, men jag var beredd att göra ett undantag från denna regel en gång. Dessutom skrev kvinnan till mig att hon gärna mailade bilder på sig själv.
 
Nu, när det började dra ihop sig för en träff så bad jag henne om att skicka dessa bilder till vår mail. Vad händer tror ni? Total tystnad. Inget svar på mitt meddelande, och absolut inte en enda bild i vår inbox. Kom ihåg, det var hon (?) som erbjöd sig att skicka bilder.
 
Det är lätt att bli ful i munnen, men vad i hela fridens namn ska man hålla på och låstas vara antingen intresserad av träffar IRL eller av att vara en kvinna för? Varför slösa bort vår tid med dessa fjantiga lekar?
 
Jag mailar gärna med folk vars intention är att ses. Att tillfället inte dyker upp, eller att förväntningarna är för olika för att det ska vara intressant med en träff är en sak. Men att maila med folk som ljuger och låter oss tro att det finns intresse av träffar IRL eller att vi har kontakt med en kvinna som egentligen är en man är så j-vla trist! De som håller på med detta är sjuka!
 
Tacka vet jag kvinnor av kött och blod! De kvinnor som vi haft lyckan att träffa på klubbar och som vet vad de vill och vågar stå för det. Ni är underbara! Det är inte alltid attraktion eller intresse uppstår, men det är alltid ett nöje att träffa seriösa och ärliga människor.
 
Jag har lyckan av att ha kontakt med en av dessa fantastiska kvinnor. Vi har bestämt att vi ska ses. Hon finns på riktigt, hon är sjukt sexig, hon vågar och hon vill. Lägg till fantastiska bröst, en rakad och skön f---a och smekande händer så förstår ni nog att vi ser fram mot den inplanerade träffen.
 
Och, jo det viktigaste av allt - hon är trevlig, charmig, social och väldigt rolig att umgås med. Både i och utanför sängen.
 
Du vet vem du är, och jag vet att du läser det här. Jag vill att du ska veta att du är underbart härlig och att jag längtar efter att få träffa dig igen. (Älsklingen också)
 
P.S Regeln om profilbilder är återinsatt och inga fler undantag från den kommer göras...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: