swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Min Prinsessa.

Kategori: Allmänt

Han skriver.
 
Med risk att detta inlägg blir sliskigt, vill jag ändå skriva om min kärlek till min Prinsessa.
 
Jag träffade henne för fyra år sedan och under denna fyrsiffriga mängd dagar har jag fått uppleva äkta och kravlös kärlek som jag inte trodde fanns mer än i vackra dikter, som oftast var skrivna av homosexuella poeter från England.
 
Kanske har jag aldrig varit riktigt förälskad i mitt liv tidigare, eller så finns det en nivå över den vanliga förälskelsen. Den förälskelsen som aldrig går över. Den som är lika varm och trånande som den var redan första dagen jag såg henne komma gående uppför gågatan mot vår första dejt.
 
Vi har aldrig behövt kräva trohet från varandra. Vi har aldrig behövt hota den andre till något. Det har alltid räckt att älska den andre villkorslöst och gett detsamma som man själv önskat. Resten har skapats av sig självt.
 
Prinsessan ger mig allt jag någonsin önskat mig. Jag njuter av hennes närhet. Hon är min bästa vän som jag inte behöver ha några hemligheter för. Hon är vad jag kallar en stark kvinna som jag känner genuin respekt för. Hon tillhör inte den skara av kvinnor som tror att de är starka bara för att de härmar dåliga manliga egenskaper. Hon är tillräckligt stark för att våga njuta av att vara undergiven. Hon är en kvinna från topp till tå och har en hjärna som varje logisk individ respekterar. Hon behöver inte skrika för att visa att hon har rätt, utan kan och vågar ibland att erkänna sin brister såsom alla starka och smarta människor gör.
 
Hon får andra människor att le. Hon har ett okonstlat sätt som smittar och ingen kan låta bli att skratta när hon skrattar sitt säreget gulliga skratt som låter som små snarkningar.
 
Bara detta vore nog att vilja spendera resten av mitt liv i närheten av henne.
 
Men om man också lägger till att hennes kropp är tillverkat av en Gud som måste ha varit nykär just den dagen han började skulptera denna kvinna. När han gav henne lust, så måste han ha haft samma åtrå till sin Gudinna som jag känner över Prinsessan när hon tvinnar sig i sängen likt en katt som sträcker ut sig i solen. Hon har allt som jag respekterar hos kvinnan. Det som för oss män är vackert, gåtfullt och lite mystiskt. Det som gör att vi aldrig riktigt kan bli mätta på kvinnan, även om hon ibland är lika irriterande som en fluga i sovrummet en tidig sommarmorgon.
 
Han har gjort ett fantastiskt jobb med denna kvinna (Jo, Gud är en man... En kvinna skulle aldrig använda samma pedagogik som han gjorde under gamla testamenetet). Han har gett henne allt. Inte halvbra eller halvhjärtat. Utan helt och hållet perfekt i sina brister av att vara en kärleksfull människa.
 
Hon vill lära sig varje dag. Hon tycker och har åsikter. Hon är smart och har ett hjärta som rymmer ett helt universum. Hon har en visdom från sitt liv och lär av allt som händer. Hon är modig och räds därför inte att berätta att hon ibland är rädd. Hon är kort och gott en sådan människa som världen skulle behöva fler av. En sådan människa som påverkar hela sin omgivning positivt, men dessvärre aldrig kommer att få motta ett stort pris ur handen på en Kung för sina insatser.
 
Hon ger mig små överraskningar som är värda mer för mig än hon någonsin kan drömma om. När hon kommer hem från jobbet och har stannat vid affären för att köpa revbenspjäll och en öl till mig för att jag skall kunna få njuta av hockeyn på tv så som vi män gillar det. Hon visar mig den respekt som gör att hon inte skulle kräva respekt som en dryg skitunge från Rosengård, utan hon förtjänar respekt på ett äkta sätt.
 
Hon njuter av sex på ett sätt som kräver fulltständig tillit till sin man. Det är en gåva som jag fått av henne att förvalta så att hon förblir tillfredsställd på alla sätt.
 
Att missbruka detta förtroende skulle vara omöjligt att reparera och det skulle ta bort allt det som vi skapat under våra fyra år. Det skulle ta bort njutningen och friheten att få njuta av sex på ett sådant sätt som gör att otrohet är meningslöst och inte tänkbart. För varför skulle jag vara ortogen en kvinna som njuter av att låna ut mig till en annan kvinna sexuellt.
 
Dessvärre är jag fostrad till ateist. Jag tror att det är så det brukar fungera. Man väljer att bli religiös eller inte, beroende på vad familjen haft för ståndpunkt till religion. Förmodligen fungerar valet av religiös inriktning på samma sätt. Dock har jag aldrig fått ett starkare bevis på att det finns en god Gud någonstans, än att jag fått denna underbara varelse att njuta av livet tillsammans med.
 
Men om det vi gör tillsammas med varandra och andra inte skulle passa den norm som finns, så bryr jag mig lika mycket som jag bryr mig om att det är synd om de statligt anställda i Grekland som inte längre får sin extra månadslön i bonus.
 
Att känna denna lycka och kärlek till min Prinsessa kan bara inte vara fel. Vi älskar varandra och respekterar varandra såsom om vi var en del av varandra. Det kan inte vara fel att känna sådan trygghet till en annan människa att man vågar och vill bjuda in andra till sitt sexliv för att ge sin älskade fantastiska upplevelser som många andra får nöja sig att fantisera om (eller uppleva i smyg bakom ryggen på den andre).
 
Vi skadar ingen, vi ser inte ner på någon och vi njuter av varje sekund tillsammans. Det kan inte finnas en enda lycklig varelse som inte skulle se det fantastiska i detta.
 
Om jag en dag kommer att stå vid pärleporten och få förklara mina handlingar, så kommer jag med stolthet kunna säga att jag varit genuint lycklig och kan kan titta Sankte Per i ögonen och säga att jag gjort min kvinna genuint lycklig. Jag har fått känna den lycka och kärlek som vi fått av någon anledning. Därför kommer jag att komma till himlen... Om jag nu inte gör det, så är det inte hela världen. Jag vill bara umgås med de som känner samma kärlek och respekt för andras olikheter som jag själv gör. De som dömer andra för deras olikheter kanske inte är rätt människor för mig att hänga med, så då får jag väl ta hissen ner några våningar.
 
Men det spelar ingen roll om det är himmel eller helvete, jag kommer alltid att vara hemma dit min älskling är på väg.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: