swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Min syn på trekanten

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Nu har ni fått veta ungefär vad som hände igår kväll. Den sedan länge inplanerade trekanten visade sig vara värd att vänta på. Vår gäst som Älsklingen valt ut, dök upp som utlovat och visade sig till fullo förstått och accepterat sin roll.
 
Älsklingen har redan skrivit om vad som skedde. Men jag tänkte ialla fall berätta hur jag upplevde onsdagskvällen.
 
Vi satt i soffan och småpratade, när jag kände den andra mannens hand på mitt ben. Sekunden senare hade jag även Älsklingens smekande hand på min kropp. De satt på varsin sida om mig och snart hade smekt av mig vartenda plagg. De förde isär mina ben, de kysste mina bröst och snart hade jag glidit ner på rygg i soffan.
 
Vår gäst parkerade sig mellan mina lår och gav mig skön oralsex medan min älskade Älskling plockade av sig kläderna och tog fram sin sköna k*k som jag snart hade långt, långt ner i min hals.
 
Efter en kortare mellanlandning på golvet hamnade vi i sängen. Jag på alla fyra med Älsklingen bakom mig och vår gäst framför mig. Under kvällen växlade de plats, jag har ingen aning om hur många gånger eller i vilken ordning, men man kan nog säga att alla var fullt sysselsatta hela tiden... På olika håll...
 
Jag är en ----slyna och fick i stort sett allt jag längtat efter igår. Det enda som vi missade var en dp. Ingen större katastrof egentligen, jag har inget att klaga på och min ---- fick den uppmärksamheten den så gärna vill ha ändå.
 
Jag var nära att komma flera gånger, men lyckades hålla mig ända tills jag kände Älsklingens k*k pressas in i mitt andra hål. Vår gäst smekte mig samtidigt som jag sög honom och ja, det är förmodligen så att grannarna väcktes av ett avgrundsvrål då jag slutligen kom i mål? Ler stort.
 
Det var svettigt, det var hett och jag tror att alla var nöjda? Gästen lämnade oss efter någon timmes avslappnat prat och en orgasm. Älsklingen och jag fortsatte kvällen en stund senare. Jag vet att han kommer berätta mer om det.
 
Insikt: Jag älskar verkligen ----sex.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: