swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Plus

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Jag är för närvarande plusmedlem på BC. Just nu. Inte om några dagar. För seriöst de få extra funktioner man får som plusmedlem är som jag ser det försumbara.

Faktum är att vi överväger att "lämna" BC. Med lämna, menar jag inte att vi ska ta bort våra profiler, men att vi förmodligen kommer ge upp att hitta kvinnor och par på det sättet. Vi kommer nog inte lägga ner tid på att försöka hitta par och kvinnor som vill träffas IRL på BC mer.

BC fungerar okej om man vill hitta extra män. Jag menar, om man bortser från den enorma mängd med fullständigt ointressanta erbjudanden och fokuserar på de män vi träffat och gillat. Det vill säga män som faktiskt dels motsvarar våra förväntningar och dels håller vad de lovat.

Rent statistiskt är BC en flopp. Vi har haft strax under 95000 besök på våra bägge sidor så här långt.

Denna enorma mängd besök har lett till IRL träffar med en handfull extra män, en enda singeltjej och ett par.

Vi träffar helt klart lättast människor på klubb. Det är där det händer. Där kan vi enkelt avgöra vilka som existerar på riktigt, hur de ser ut, om de är sociala och så vidare.

De par vi träffar på klubbar är redan på ungefär samma ställe som oss. De behöver sällan fundera på vad de vill göra, kontra vad de fantiserar om. De singelkillar vi träffat på klubb har skaffat sig erfarenhet om sin roll som extra kille och klarar av att prestera.

Det är nog så att BC ä r ett ypperligt forum att hålla kontakt med redan stiftade bekantskaper på. Dock är det extremt svårt att hitta guldkornen (även om de faktiskt finns!) bland alla falska profiler.

Vi har dock svårt att se hur plusmedlemsskapet skulle gagna oss i att hålla kontakt med dessa härliga människor.

Jag har några dagar kvar som plusmedlem, Älsklingen har några fler. Vi kommer vara kvar, men vi kommer använda BC på ett lite annorluna sätt.

Vi får se vad som händer? Kanske omvärderar vi vårt beslut och fyller på plusmedlemsskapet? Det visar sig...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: