swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Rätt eller fel.

Kategori: Allmänt

 
 
Han skriver.
 
Det finns så många människor som utnämnt sig till moralens väktare och de som anser sig veta vad som är rätt eller fel. De väljer ofta att skriva texter med versaler och massor av utropstecken för att försöka efterapa ett skrikande (vilket de tror ger dem mer rätt i sakfrågor).
 
Ofta försöker de gömma sig bakom ett skimmer av auktoriteter såsom forskning, religion eller politik. De hänvisar gärna till "det finns mycket forskning om det", men kan aldrig namnge någon som ger dem bevis på sina uttalanden.
 
Dock är det tyvärr så att de som fördömer andras leverne mest högljutt, oftast har en hel hög med skelett i sin egen garderob och försöker styra över fokus från sig själv till någon annan. De är oftast så inskränkta att de är rädd för allt som är nytt eller okänt.
 
Man skall med andra ord inte vara så snabb att döma andra för hur de valt att leva sina liv och de beslut de valt att göra. När man inte sitter med all kunskap så är det alltför lätt att döma snabbt och fel.
 
Vi kan ibland ha lite roligt åt alla de "slavar" som hört av sig till oss och velat bo hos oss i en liten skrubb, för att kunna tas fram vid festligheter och som vill slicka Prinsessan efter att jag haft sex med henne.
 
Kanske lite knasigt, men de skadar ingen. De har en "turn-on" som är helt harmlös och som inte gör en själ på jorden illa. Den tilltalar inte oss, men den gör oss heller inte illa på något sätt.
 
Däremot de som skriver på forum om hur de tycker att porr är äckligt och hur de förbjuder sina odugliga män att titta på porr. Alla de kvinnor och män som behandlar sina respektive som om de var skräp. De som hänger ut sina fruar på kontaktisidor och skriver om att deras kvinnor är fula och har en "degig" mage, men suger bra. De som skriver idiotiska uttalanden om att sex är farligt och skadligt. De som lägger ut bilder på intet ont anande kvinnor på nätet och hävdar att det är deras kk.
 
De som skadar andra är de hemska. Inte de som tänder på något som vi inte kan förstå.
 
I vår enkla värld så är den mannen som lägger upp en bild på bc på en kvinna utan att han fått tillstånd till detta, en betydligt mer galen människa än han som ville bo hemma hos oss i en skrubb. Kanske gör det oss också till udda människor, men det bryr vi oss inte om...
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: