swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Sexleksaker

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Jo, Prinsessan har förberett sin önskelista till Tomten och hoppas på att han tycker att hon har varit snäll under året. Om jag känner min Prinsessa rätt, så kommer Nissarna att få slita hårt under de kvarvarande fyra månaderna innan hon kommer att slita upp sina paket med kåt blick.
 
Vi gillar som bekant leksaker båda två. Dessvärre finns det inga leksaker till män som inte känns konstiga. Jag har lite svårt att se mig ligga och jucka på en gummidocka, men vi får väl kolla över lite av utbudet och se om det har utvecklats något mer än en fleshlight och lösvaginor.
 
Dock finns det en uppsjö av leksaker till kvinnorna. Skall detta ses som ett tecken att vi män gillar att köpa något till henne, eller är det så att kvinnorna anser sig vilja ha/behöva extra stimulans?
 
Jag tillhör den gruppen av män som går igång på att min Prinsessa njuter med sexiga leksaker. Det är galet sexigt att se hur hon försvinner in i en egen värld under tiden som hon smeker sig själv med noga utvalda leksaker.
 
Jag kan ana vad hon fantiserar om under tiden som det surrande ljudet blandas med hennes tysta stön.
 
Om jag vill att hon skall komma, så finns det tusen sätt. Ett av dem är att ta ett hårt tag om hennes hår och trycka ner min kuk i hennes hals under tiden hon njuter av leksakerna.
 
Då brukar det inte dröja länge innan hon kommer i en krampaktig orgasm...
 
Jag har inte ens sett hennes önskelista än, men vet ändå att det kommer att stå en eldriven (220 volts) Fairy vibrator, en rabbit, en eller ett par pluggar och lite bdsm-prylar såsom gagball och en tvångströja som hon skrivit om tidigare.
 
Det kommer att bli en jobbig tid för Nissarna...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: