swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Sov-sex

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Något som Prinsessan gillar är när jag tar henne när hon sover. Detta är naturligtvis inget man skulle få göra om man inte fått tillstånd av sin älskling, men det är precis vad jag fått. Ett stående löfte om att alltid få ta henne när hon sover. Även om vi är lite sura på varandra ibland (händer en gång per månad av någon konstig anledning) så innehar jag ändå denna "rättighet".
 
Jag har med andra ord alltid en möjlighet att ta henne om jag vaknar kåt på natten.
 
Nu har jag inte vaknat så många gånger på natten, men de få gånger som jag tagit henne när hon sovit har vi alltid galet skönt sex.
 
Hon vet inte hur länge jag haft sex med henne innan hon vaknar, men det är en liten sport att försöka att inte väcka henne. Därför ser jag till att hon alltid somnar naken de nätter jag är sugen på sov-sex (kul ord).
 
Ett tips är att ni frågar er respektive om det är okej för honom eller henne att ha sex med dem när de sover (viktigt!). Om det är okej, så är det "bara" att försöka vakna mitt i natten.
 
Själv har jag vaknat vid ett flertal gånger av att Prinsessan haft min kuk i sin mun. Något som är galet skönt. Att njuta innan jag börjar att vakna ur drömmarna är något alla borde testa.
 
Bilden ovan är från när Prinsessan lägger sig över mitt knä på kvällen i tv-soffan. Ibland är hon uppkäftigt tyken och vickar sin lilla rumpa till dess att hon får en smäll... Att vakna på natten med den lilla nakna rumpan mot sig är naturligtvis underbart. 

Kommentarer

  • Robert säger:

    Håller med dig fullständigt!! Visst är det härligt o ta för sig när de sover... Har gjort det så många gånger så det inte går o räkna, så jag kör med år istället... 12 år.. ;) Väldigt rund o fin rumpa din sambo har!! ;)

    2012-09-12 | 12:54:28

Kommentera inlägget här: