swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Är vi ett suspekt par?

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Vi fick en kommentar på bc om att eftersom vi skrev så mycket text på vår blogg och träffade extrakillar, så var vi med största sannolikhet en fejkprofil och att vi verkade vara suspekta (att vi träffade extratjejer och par var uppenbart inte suspekt).
 
Jag svarade denna profil att vi visst var ett suspekt par (dock inte fejk). Det skulle nog merparten av Sveriges befolkning hålla med om.
 
Vi har stannat upp vid massor av "hållplatser" i vår erotiska resa. Vi har prövat massor av bokstavskombinationer, såsom dp, mmf, ffm, pb, bdsm, ds med flera varianter och undervarianter och vi verkar gilla allt vi vill testa. 
 
Vi gillar att återvända till dessa platser ibland och utforska mer. Men vi gillar också att utforska andra platser. Vi är inte rädda för sex. Vi är inte ens rädda för att öppna den svarta dörren till bdsm och ds-världen och se vad som gömmer sig där för något. Denna gamla erotiska värld gömmer mycket spännande som vi inte känner till än.
 
Visst är det suspekt att aldrig vilja vara den andre otrogen, men ändå njuta av att ha sex med andra. Visst är det suspekt att ha livet så uppdelat att vi ena veckan kan vara ansvarsfulla företagsledare och föräldrar, för att nästa vecka agera fullständigt utanför de normer och ramar som finns för par.
 
Visst är det suspekt att vi kan älska varandra så innerligt att vi njuter av att den andre njuter tillsammans med en annan. Utan att vi känner annat än glädje och upphetsning.
 
Visst är det suspekt att vi är så trygga med varandra att vi båda kan diskutera en kvinnas sexiga bröst som vi ser på stan. Utan att behöva ljuga för att inte såra den andre.
 
Visst är det suspekt att vi kan såra varandra med en felaktig kommentar trots att vi leker ds-lekar och visst är det suspekt att vi skulle såra den andre in i döden om någon av oss svek den andres förtroende såsom att exempelvis vara otrogen.
 
Jo, denna profil som skrev att vi är ett suspekt par har nog helt rätt. Vi kan inte ens förklara vissa saker för oss själva och då är man nog suspekt.
 
Men det finns en sak med oss och det är att vi är ärliga. Så ärliga att detta fungerar ypperligt trots att vi inte ens kan förklara hur det fungerar. Så länge min Prinsessa och jag är ärliga mot varandra och så länge vi lyckas visa varandra att det finns ingen i hela världen som är bättre, så funkar allt för oss.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • J säger:

  Blir på något sätt avundsjuk då jag läser eran blogg. Allt häftigt och "förbjudna" saker ni gör, med varandra, med andra. Ändå så KAN man inte missa hur fruktansvärt mycket ni älskar varandra.
  Har själv nu varit inne på BC och kikar runt lite tillsammans med min sambo.
  Fortsätt med det ni gör, för uppenbarligen gör ni det precis rätt.
  Önskar er en trevlig lördag.
  J

  Svar: Tack snälla ni. Jo, det är en förutsättning att vi älskar varandra och är ärliga mot varandra för att våga dessa äventyr. Ha så kul på bc tillsammans. Kram till er båda!
  Vivilleka på BC

  2012-08-25 | 12:50:37
 • Erotik säger:

  Jag gillar er blogg.

  Svar: Vad kul! :-)
  Vivilleka på BC

  2012-08-25 | 13:15:25
  Bloggadress: http://romantikocherotik.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: