swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Att suga

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag älskar och åtrår min man. När jag ser på min Älskling så kittlar det i magen. När jag ser in i hans ögon så blir jag varm i hela kroppen. Han är min man. Ingenting kommer emellan oss.
 
Sunda och friska relationer har ett sunt och friskt kärleksliv. Ja, om vi bortser från perioder med sjukdomar, graviditeter eller småbarnsliv så anser jag att sexlivet måste funka för att relationen ska fungera. Och tvärtom.
 
Jag älskar både samlivet och sexlivet med min Älskling. Jag älskar och åtrår honom och det är jag övertygad om att Älsklingen känner då jag suger honom.
 
En kvinna som inte tycker om att suga sin man tror jag inte kan suga skönt? En man som inte tycker om att slicka sin kvinna kommer inte få henne att ge sig hän och njuta. Det tror inte jag.
 
Jag kan omöjligen betygsätta min förmåga att suga eller slicka. Däremot kan jag jag lova att jag fullkomligen älskar att ge oralex! Jag njuter fullt ut av att ta min Älsklings k*k i handen och runka den försiktigt och känna hur den hårdnar av min behandling. Jag älskar att först bara andas på den, och sedan försiktigt smaka och slicka på den. Jag älskar att höra min Älskling stöna och känna hur han njuter. Jag älskar att känna smaken av hans försats och ta hela hans sköna k*k i munnen, hela vägen ner i halsen.
 
Det är porrigt, det är kärleksfullt och det är passionerat.
 
Jag brukar variera mig, jag brukar suga och runka om vart annat. Jag tycker om att driva min Älskling till vansinne och se hur han krampaktigt håller fast i madrassen. Jag tycker om smaken av hans sperma, och jag älskar att se honom spruta.
 
Man kan nog säga att jag älskar att suga min Älskling, och jag tror man kan säga att han njuter?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: