swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Det finns fina killar

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag insåg att de män som får mest utrymme här på bloggen, förutom min fantastiske Älskling är männen som ljuger, är oförskämda, saknar insikt, stil, finess och så vidare. De män som är vad vi söker har vi nog i ärlighetens namn inte skrivit så många rader om. Men de finns därute. Absolut. Ni vet vilka ni är, så sträck på er! Ler.
 
Den första extra killen vi bjöd att vara med oss hittade vi på en klubb. Så här i efterhand får vi nog beteckna valet av honom mer som ett lyckokast, då vi inte ställde en enda fråga till honom innan vi frågade om han ville göra oss sällskap. Han var dock ingen nybörjare, sin ålder till trots utan förstod till fullo sin plats och roll.
 
Jag fick snabbt mersmak på mmf och min Älskling påbörjade det enorma arbete vi har bakom oss för att hitta ännu en extra kille åt mig när vi kom hem från Norrköping. Älsklingen satte ut en annons och fick sjukt många svar. Vi bokade in att träffa tre män nästa gång vi besökte Adam och Eva, men INGEN av de tre männen vågade komma som utlovat. Tydligen så kändes det "inte bra"....
 
Älsklingen fick kontakt med nya män som skulle komma hem till oss. En efter en visade sig vara bluffar när det väl kom till kritan. En man kom inte, en stand-in visade sig vara lika lite att lita på. Hans stand-in vågade inte heller.. Ni hör själva, det hela blev löjligt!
 
När vi till sist hittade en kille som vågade dyka upp visade det sig att han ljugit om att han hade tidigare erfarenhet. Han var livrädd, och led av för tidig utlösning. Faktum är att det enda han kom in i var kondomen... Flopp! Megaflopp!
 
Någonstans här insåg vi att det inte fungerar att välja män lättvindigt och att nr 1 var ren tur, kanske för att vi hittade honom på klubb och att han bevisligen hade erfarenhet? Vi förstod att en extrakille som håller måttet inte är lätt att hitta, och att man inte ska ha bråttom då man letar efter dem. Vidare beslutade vi oss för att maila med dem flera vändor, då det tydligt visat sig att många män kan skriva både ett eller två "trevliga" meddelanden men att de tillsist omöjligen kan låta bli att skriva ord/fraser som knulla, fitta, spruta, jag ska, kom igen...
 
Av de brev som dimper in till oss är 90% helt och hållet ointressanta. Profilerna saknar bild, de bor i andra änden av vårt långa land, de har fel BMI, de är pensionärer, de vill träffas på en p-ficka, de kan inte stava alls, de skriver bara ett eller två ord... De är fel helt enkelt.
 
10% skulle kunna funka, men visar sig efter lite mailande inte kunna acceptera regler, de vill förhandla om plats eller tid, de blir fula i munnen... Det är något som inte stämmer helt enkelt.
 
De män som vi valt ut har varit sociala, vältaliga, skrivkunniga, öppna med vad de vill ha och vad de vill ge, de har haft både humor och självdistans. De har varit ärliga och de har ALLA varit med par tidigare. Jag tror att just den detaljen är enormt viktig för oss.
 
Väl i sängen har de också i de allra flesta fall  fungerat. De har lovat att de kan presetera med ett par, (det är inte helt enkelt kan jag lova) och det har levt upp till mina förväntningar. Dock visade det sig att en av dem inte fullt acceperat våra regler, vilket gjorde oss båda besvikna och arga.
 
De killar vi valt ut och som vi gillat är sådana killar som vi gärna skulle sitta och tjata med över en flaska vin med kläderna på. Kommunikationen har fungerat, vi har kunnat skratta tillsammans och vi har förstått varandra. Känner man förståelse är det lättare att känna tillit. Känner man tillit kan man njuta. Inte annars.
 
Om vi kommer träffa dem igen? Det är möjligt. Det visar sig. Å ena sidan är det tryggt och säkert att veta vilka som fungerar, respekterar och levererar. Å andra sidan är det skönt med lite distans till dem. Hur trevliga de än må vara.
 
Till er killar som det fungerat helt och hållet med. Tack för ert fina och ärliga sätt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: