swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

En dag för länge sedan.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Det var en dag för länge sedan när jag hade utmanat Prinsessan på att vi skulle se vem som kunde hålla sig från att komma längst. Tävlingen var egentligen idiotisk, men lite sexig.
 
Jag befann mig långt bort från Prinsessan och vi träffades bara under helger, så vi använde alla medel som fanns att använda på distans.
 
Vi skickade porrklipp och sexiga noveller till varandra för att vinna denna prestigefylda vinst.
 
Dagarna gick och jag blev bara mer och mer sugen. Att skriva sexiga noveller till Prinsessan för att tända henne, var som att duscha i bensin under tiden jag skrev. Det blev bara farligare och farligare.
 
Jag kommer ihåg att jag inte kunde göra något alls efter en vecka annat än att tänka och fantisera om sex.
 
Till reglerna fanns att man inte fick säga nej till något som den andre föreslog, vilket gjorde att efter en vecka var vi båda två rejält plågade.
 
En kväll låg vi i varsin säng på 50 mils avstånd och pratade med varandra. Jag hörde hur min älskling andades tungt och stötvis och frågade om hon smekte sig själv.
 
Hon berättade då att hon låg i soffan naken och tittade på en porrfilm på en av betalkanalerna.
 
Jag satte på tv:n i sovrummet och bläddrade fram till samma kanal som du.
 
Jag kommer inte ihåg scenenrna som spelades upp, mer än att du berättade att du var så kåt att du snart skulle komma om vi inte slutade. Jag hörde ett surrande ljud av en vibrator i bakgrunden och hörde hur du stönande berättade hur gärna du skulle vilja byta med kvinnan i filmen.
 
Plötsligt snyftade du fram att du "skiter i den här jävla skittävlingen" och började komma i en underbar orgasm. Du stönade och skrek ut din njutning 50 mil från mig.
 
Jag låg i sängen naken på rygg och plötsligt hände något som aldrig hänt tidigare. Jag kom utan att ens nudda vid min kuk. Jag kom i kaskad efter kaskad över min mage och bringa.
 
Orgasmen var så intensiv att det nästan gjorde ont i hela min kropp.
 
Jag vaknade upp ur min orgasm av att du skrattade i telefonen och hävdade med säkerhet att jag förlorat vadet och att det var du som var utnämnd till vinnare i världens mest värdelösa tävling.
 
Vem som vann spelar ingen roll. Det är ett sexigt minne från den tiden då vi inte bodde ihop.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: