swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

En gentleman.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Det är naturligtvis alltid en risk i att involvera andra i sitt sexliv. Det finns ju inga garantier för att de man träffar är normalt funtade människor med den respekt för andra som är synonymt med trygg och liberal kultur.
 
Men ibland råkar man på de människor som är så trevliga att man litar blint på dem, trots att vi inte träffat dem tidigare.
 
Frågan är vad dessa människor har/gör som gör att man känner sig trygg med dem. Det är absolut inte bara det att de är trevliga, för det lär de värsta psykopaterna vara när man först träffar dem.
 
Det är något annat som ger dem denna titel av att vara "betrodda".
 
Ett exempel på en som vi ofta pratat om är en man som vi träffade på Adam o Eva i Norrköping. Jag tror att det var en vanlig mixkväll där det var blandat med par och singlar.
 
Denna man var runt 60-års åldern och hade därmed med råge passerat det åldersspann som Prinsessan vill ha vad det gäller extrakillar.
 
Men det som var intressant med denna man var att han tog tillfället i akt att presentera sig artigt när vi var i mingelrummet. Han var tydlig med att visa distans och ödmjukhet mot oss båda och log ett ytterst vänligt leende. Det fanns inte något som speglade snusk eller sex i hans sätt att vara artig. Han var kort och gott den gamla skolans gentleman.
 
Vi kom senare på vad hans "turn-on" var. Han stod nämnligen alltid redo att sätta på Prinsessan hennes skor efter att vi hade haft sex. Redo som den bästa butler ställde han sig på knä och satte på Prinsessan hennes små högklackade skor storlek 36 på ett ytterst varsamt sätt.
 
Det lustiga med denna mannen är att han från början hade nog med sensorer att förstå att han var fel man för oss. Han agerade på ett så värdigt och trevligt sätt att jag skulle våga lämna min Prinsessa i hans ansvar en hel kväll och jag VET att han skulle förbli en gentleman hela kvällen lång.
 
Tänk om alla små grabbar på BC som skriver "Ja ska knula hon" lärde sig av dessa gentlemän. Oj vad de skulle få kvinnor... Men jag är i den naiva tron att en kvinna är på tok för smart för att falla för en burdus och opålitlig man som inte har den goda minen att visa respekt.
 
Tro mig, gentlemannen är inte utdöd. Han finns där bland alla idioter som skryter, bråkar och svär. Han är som den vackra liljan som växer i en gödselstack. De syns och de strålar, trots att det finns så mycket skit runt dem.
 
Om du råkar träffa en riktig gentleman (de har ofta några år på sin meritlista). Stanna och prata med dem. Njut av deras artiga och trevliga sätt och förundras över deras kunskap i att inge trygghet i dem de konverserar med. De är en fröjd att vara nära.
 
Till alla unga grabbar som hoppas på ett rikt kärleksliv. Lär av dessa män. De har förmodligen haft fler romanser än vad du och dina kompisar haft ihop. Men en gentleman håller kvinnans ära främst och kommer aldrig att berätta om sina äventyr.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: