swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Galna svar på bc.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Vi röjde liksom bland profiler i vår adressbok på bc för att få bort de som uppenbart inte var intresserade av att ses.
 
Så då blir annonsering på bc ganska naturligt för att ersätta skräp med något äkta.
 
Dock är det en uppgift som kräver sin tid att besvara alla mejl som kommer in. Detta kan vara trivsamt, då merparten av mejlen är trevligt skrivna och därför förtjänar ett trevligt svar, även om vi inte råkar vara intresserade av just den profilen.
 
Dock blev jag uppretad av två profiler. Dessa två gjorde mig så upprörd att Prinsessan hade kul åt mig.
 
Den första killen var inte så farlig. Han skrev först ett mejl om att han ville träffa oss. Vi tyckte inte att han låg inom vad vi sökte så jag skrev ett vänligt mejl till baka med ett nej tack och önskade honom samtidigt lycka till med vad han sökte.
 
Så här långt var allt bra. Men när svaret dimper ner med ett "Men kom igen!!!!!!" och en utveckling om att vi minsann inte skall klaga på att det finns oseriösa profiler när vi själva tackar nej till honom.
Han avslutar sitt mejl med "då är ni inte mer seriösa om ni inte vill träffa mig än de som ni själva tycker är oseriösa".
 
Jag hade inte ens orken att förklara...
 
Nästa kille fick mig att bli skogstokig. Han har skickat otaliga mejl till oss och vi har skrivit vänligt men bestämt till honom att han inte behöver mejlterrorisera oss mer med sina långa listor på argument att ses.
 
Detta mejl osade av ironi. Det handlade om att vi kör runt i en rondell och att det inte finns så korkade killar som kör 22 mil för att träffa oss. Han tyckte också att vi var oansvariga på grund av miljöskäl att inte välja honom som bodde på nära håll. Han menade på att han och andra killar ledsnade på oss eftersom vi hade krav på tid, plats och utseende. Hans sista argument var att om vi prioriterade det praktiska så skulle vi nog kunna ha det bra ihop med honom.
 
Vi har nu blockerat totalt 14 profiler på två år... Han är en av dem.
 

Kommentarer

  • Bea säger:

    Jag tycker så synd om de ärliga , trevliga och vettiga män som glöms bort eftersom alla otrevliga , rent av svinaktiga män som Ni ofta nämner i Era inlägg tar upp plats , energi och tålamod . Man orkar tillslut inte ge alla en ärlig chans . Det är skrämmande att se hur vuxna män idag beter sig på kontaktsidor , helt utan hyfs och respekt ! Jag hoppas innerligt att de inte beter sig lika hemskt IRL ...

    Svar: Hej, Ibland är det nära till hands att ge upp BC och "bara" träffa män IRL på klubb. Dock har vi även träffat några alldeles fantastiskt trevliga män på BC. De hamnar nog i skymyndan ibland. Men det finns faktiskt guldkorn att hitta!
    Vivilleka på BC

    2012-08-24 | 12:20:05

Kommentera inlägget här: