swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Hur en kväll skulle kunna börja med en extratjej.

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Du grenslar kvinnan och böjer dig ner och kysser henne ömt. Jag ser hur era tungor nuddar varandra sensuellt under tiden som era händer smeker varandras kroppar hungrigt och ömt.

Jag tittar på er när ni njuter av varandra. Mina blickar vill se och minnas allt. Jag vill inte missa en sekund av detta äventyr.

Jag plockar fram min kuk och runkar den sakta under tiden jag njuter av synen på när ni fått av varandra kläderna utan någon som helst stress. Vi har hela kvällen och natten på oss att njuta av varandra. Ingen svartsjuka eller skuld finns. Vår relation är på tok för stark för att det skall finnas något annat än ren njutning.

Jag ser hur dina händer har fått fram hennes bröst och dina läppar har slutit sig om hennes ena bröstvårta. Hon böjer sig ner och glider in mellan dina särade ben och kysser insidan av ditt låt. Hon särar dina blygdläppar och låter sin tunga glida in lite i dig, innan hon byter ut tungan mot ett par fingrar.

Jag ställer mig på knä vid sidan av soffan och låter mina händer smeka era varma kroppar som börjar bli lite fuktiga av upphetsning.

Jag smeker era bröst och njuter av att känna hur era bröstvårtor styvnar i mina händer. Jag låter mina händer smeka era vackra skinkor och känner hur de knottrar sig av min beröring. Ni är helt upptagna av den sexuella njutningen och det finns inget som kan stoppa er från att spendera hela denna natt i njutningens tecken.

Du skakar i kroppen av upphetsning under tiden som den andra kvinnan har sin mun hårt tryckt mot din fitta. Jag anar att hennes tunga cirklar över din klitoris. Jag hör att hon hittat rätt och hur du andas häftigt och ryckigt under tiden som kvinnan tar dig allt närmare orgasmens befrielse.

Jag ställer mig bakom kvinnan som står på alla fyra över dig i en 69:a och ser hur du är upptagen med både händer och mun i att ge denna kvinna samma njutning som hon själv bjuds på.

Jag ställer mig på knä bakom kvinnan och låter min kuk glida mellan din mun och kvinnans blöta fitta. Jag njuter av att känna hur mitt ollon glider mellan hennes blygdläppar och trycks mot hennes klitoris med hjälp av din tunga. Du öppnar din mun och jag låter kuken glida in mellan dina sköna läppar. Jag rör mig sakta ut och in i din sköna mun under tiden som dina fingrar knullar kvinnan.

Du sätter min kuk mot hennes öppning och runkar min kuk sakta så att den hårdnar ytterligare med ollonet sakta glidandes in i henne. Du böjer dig fram och slickar på undersidan min kuk under tiden som jag låter den glida in djupt i hennes varma fitta.

Hon stönar högt och trycker sig mot mig under tiden som jag känner hur din varma tunga glider över min pung och över hennes klitoris.

Jag tar ett tag om hennes höfter och stöter hårt i henne under tiden som jag njuter av era stönanden.

Jag drar ur min kuk ur henne som faller ner mot din öppna mun som hungrigt suger in den.

Jag reser mig upp ur soffan och föreslår att vi skall gå in och lägga oss i sovrummet. Ni reser er upp och rusar i förväg mot den stora sängen som väntar på att få vara en del av nattens äventyr. När jag kommer in i sovrummet så ligger ni på varsin sida om sängen och väntar inbjudande på mig.

 

Ungefär så tycker jag att en bra afton skulle kunna se ut… Någon mer än jag som tycker att detta låter som en lyckad afton?

Kommentarer

 • J säger:

  Kan inte annat än att hålla med dig fullständigt=)
  Blir inte mindre sugen på att sambon ska komma hem nu....

  Svar: :-) Ha så kul när sambon kommit hem. Låter som om ni kommer att få en underbar eftermiddag...
  Vivilleka på BC

  2012-08-14 | 16:05:58

Kommentera inlägget här: