swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Imorgon skall vi ha en skön trekant.

Kategori: Allmänt

 

 

Han skriver.

Imorgon kommer det hit en extrakille som vi haft en del kontakt med under en period. Han har lyckats med konststycket (får man väl säga med den erfarenhet vi har idag) att inte skriva något korkat som gjort att han visat något annat än att han är en normalt funtad och ödmjuk man.

Jag anar att han kommer att komma hit i tid och vi kommer att sätta oss i soffan i vardagsrummet.

Han vet mycket väl hur vår situation ser ut i att jag är den dominante och att hon är undergiven. Så han lär vara ödmjuk och lyhörd och har vett att inte slänga sig över Prinsessan och ta för sig.

Jag kommer att knäppa upp hennes knappar i blusen och ta av hennes den tillsammans med hennes bh.

Jag kommer att nicka åt extrakillen att kan har tillträde att smeka hennes vackra bröst.

Om jag känner prinsessan rätt så kommer hon att njuta för fullt av händer och munnar som ger hennes bröst all den uppskattning som de är värda.

Jag kommer att knäppa upp hennes byxor och dra av dem tillsammans med hennes trosor, tills hon sitter helt naken i soffan med särade ben och två män som låter sina händer och munnar göra hennes allt kåtare.

Hon kommer att ligga bakåtlutad i soffan under tiden som extrakillen glider ner med sin mun mot hennes lena och väntande fitta.

Hon kommer att stöna och trycka hans huvud hårt mot sin fitta med ena handen under tiden som hennes händer börjar sitt sökande efter de kukar som hon tänkt njuta av ikväll.

Jag ställer mig upp och tar av mig kläderna, vilket extrakillen omgående följer efter med.

Jag beordrar dig att ställa dig på knä på golvet mellan oss. Vi sitter på var sida om dig i soffan och du kommer att runka och suga oss två. Vi kommer att njuta av hur du låter våra kukar turas om att pressas ner i din hals under tiden som din hand runkar den andra kuken. Din lediga hand kommer snart att glida in mellan dina blygdläppar och smeka dig själv under tiden som det rinner saliv utmed din haka.

Jag kommer att ställa dig upp på alla fyra i soffan och ställa mig bakom dig. Jag vet att du kommer att söka dig hungrigt mot extrakillens kuk och sluka den under tiden som jag pressar in min kuk i din blöta fitta.

Du kommer att stötas hårt mellan två kukar som hungrigt njuter av din kropp. Ljudet av hur kroppar stöts ihop kommer att blandas med ljuden av stönande.

Efter en stund kommer jag att säga till dig att du skall gå in och lägga dig i sängen. Jag kommer att ge extrakillen en kondom och sedan lägga mig på rygg och ta ett hårt tag om ditt hår och trycka dig ner över min kuk med din varma mun.

Snart kommer du att öppna din mun i ett stön när extrakillen ställer sig bakom dig och låter sin kuk glida in i din blöta fitta. Men jag kommer att trycka ner ditt huvud mot min kuk så att du skakar av upphetsning och ditt stönande kommer att bytas ut till ett kvävt stön.

Efter en stund kommer jag att dra dig över mig och styra in min kuk i dig så att du kan rida mig. Du vet att extrakillen står bakom dig och du hör ljudet av hur flaskan med glidmedel öppnas.

Jag tar ett tag om din nacke och håller fast dig under tiden som du känner hur hans kuk pressas mot dig bakifrån. Du känner hur du hålls fast och blir tagen så som du njuter så av.

Du kommer att känna hur orgasmen kommer krypande över dig under tiden som två kukar pressas in i dig samtidigt och jag känner hur hela din kropp stelnar innan du tystnar… Sekunderna går innan du börjar skaka i kroppen. Sedan öppnar du munnen och börjar skrika ut din orgasm…

 

Ungefär så här skulle jag kunna tänka mig att vår onsdagskväll kommer att se ut. Jag anar att det finns massor av kvinnor som drömmer om att få uppleva detta i verkliga livet… Have fun älskling, det är du värd.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: