swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Make love, not war.

Kategori: Allmänt

 

Han skriver.

När man inte kan förstå, så blir man antingen rädd eller nyfiken. Detta är människans natur.

Så då är det kanske inte så konstigt att vissa människor blir rädd för vissa etniska grupper, oförklarliga fenomen och sexuella läggningar.

Jag har märkt att jag kanske inte har samma rädsla som vissa vad det gäller sex. Jag är exempelvis inte rädd för homosexuella killar som många homofober är. Anledningen kanske är att jag inte på något sätt kan se en homosexuell kille som skriker över att det kryper en spindel på väggen och fläktar sig fjolligt med sin hand så att inte mascaran skall börja rinna, som ett hot… Jag kan inte förstå honom helt och hållet, men kan heller inte bli rädd för min okunskap.

En annan grupp som jag inte räds, är de som ligger i stora ormgropar och inte bryr sig en sekund om vem som har sex med dem. De ter sig underliga för mig som gillar att ha kontroll när jag har sex. Men jag kan inte säga att de gör mig rädd.

Inte heller kan jag förstå de som tänder på att vara häst och springer med en sulky efter sig och har ett betsel i munnen och en analplugg med en fastmonterad hästsvans. Men jag kan inte se dem som ett hot. Inte så länge de kör på höger sida.

Faktum är att jag inte heller är ett dugg rädd för de slavar som skriver mejl till oss ibland och frågar om de kan få bo i en skrubb hos oss och bli framplockade vid festliga tillfällen. Inte heller är jag rädd för de killar som klär upp sig till kvinnor och opererar sig till någon annan.

Jag förstår mig inte på någon av dessa grupper. Men jag är inte ett dugg rädd och kan inte fördöma då de inte gör en fluga förnär. De gör något som gör dem lyckliga och ger dem njutning.

Men det finns en stor grupp människor som skrämmer mig. Det är de som förkastar sex som något äckligt och fult. De som hatar alla andra som inte lever ett liv som dem.  De som tycker att det är helt okej att visa barn våld, mord och lemlästade lik på tv, men ringer och skriver insändare om att de är chockade för att det visats sex på tv så att deras barn råkat se två människor älska.

Dessa människor hävdar att om barn skulle få se porr så är risken stor att de blir sexgalningar när de vuxit upp. Däremot verkar de inte tro att våld, mord och krig skulle kunna påverka barnen på något negativt sätt. Nej, det verkar vara en annan sak att deras små barn sitter och spelar våldsspel online på sina datorer med en tom blick som skvallrar om att det sker något i deras små huvuden som inte bådar gott för framtiden.

Jag ser heller att mina ungar växer upp till vänliga och harmoniska människor och har ett galet spännande sexliv med någon de älskar. Jag hoppas att de får möjligheten att hitta kärleken och njuta av allt som gör dem lyckliga. Jag hoppas att de tar det lugnt med sina sexuella äventyr så att de tar sig tiden att njuta av varje steg i sitt liv och inte förringar den första kyssen. Tids nog kan de söka nya spännande vägar inom erotiken.

Dessa människor som hatar sex och porr till den milda grad gör mig rädd på grund av att jag ser detta som den största avvikelsen av dem alla. Det är i min värld kostigare att hata sex än att vilja bo i en skrubb under vår trappa och äta i en hundskål.  Det är i min värld otäckt att kunna titta på lemlästade lik till fredagsmyset med barnen för att skrika högt när två människor älskar. De upplever att mord och våld är underhållning medan sex skall klassas som något fult och farligt.

Detta gör mig orolig…

Kommentarer


Kommentera inlägget här: