swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Onsdagssex del 1

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Det finns som sagt en del seriösa killar på bc också. Ett tecken på det är att de håller en kontakt under den dag vi skall träffas, vilket gårdagens extrakille gjorde på ett förträffligt sätt.
 
Välhär så kändes det avslappnat och trevligt. Det är alltid trevligt att hinna stanna upp lite innan man slänger av sig kläderna och dyker ner i sängen.
 
Efter en stund så satte vi oss på varsin sida om Prinsessan och särade hennes ben. Sakta klädde vi av henne plagg efter plagg, tills hon låg bakåtlutad i soffan med två män på sig som njöt av henne likt två vampyrer som sög ur den sista droppe blod ur hennes spända kropp.
 
Jag vände henne om och ställde henne på alla fyra och lät min kuk glida in i hennes varma kropp som var mer än redo att bli nyttjad av oss båda.
 
Prinsessan böjde sig ner över killens kuk och svalde den under tiden som jag stötte hårt i henne.
 
Efter en stund så drog jag med henne till vårt sovrum och naturligtvis följde killen med (hade verkat lite konstigt om han stannat kvar i vardagsrummet).
 
Jag ställde upp henne på alla fyra igen så att vi kunde fortsätta där vi slutade i soffan. Efter en stund så la jag mig ner och Prinsessan kom krypande mot min kuk som en hungrig varg som hittat en mumsig kanin att sätta tänderna i.
 
Efter en tid som skulle fått Bolt att bli avundsjuk, hade killen fått på en kondom om sin kuk och lät den glida in i Prinsessan bakifrån. Hennes ögon spärrades upp och hon tittade mig i ögonen och njöt av att känna det porriga av att bli tagen av en annan man under tiden som jag höll ett tårt tag om hennes hår och runkade mig sakta mot hennes mun.
 
Vi turades om att ta Prinsessan, tills det nästintill var en bastu i sovrummet. Vi pustade ut en stund och drack lite vatten för att få lite välbehövlig vila.
 
Men Prinsessan kunde inte vänta allt för länge och snart hade hon börjat väcka upp våra kukar igen med sina runkande händer.
 
Ja, vad kan man säga om kvällen?
 
Prinsessan fick nästan allt hon ville ha den kvällen. Det enda som hon inte fick var en dp som hon så gärna ville ha. Men det får hon få nästa gång vi träffar en extrakille.
 
Men eftersom hon är en _ _ _ _ - slyna så stod hon snart på alla fyra med mig i sin trånga _ _ _ _ och en kuk i sin mun. Efter att ha frågat mig om lov att få komma så skrek hon ut sin njutning så att grannarna med stor sannolikhet kommer att titta misstänksamt på mig idag och undra om jag är en kvinnomisshandlare.
 
Som min lydiga slavinna så ställde Prinsessan sig på knä mellan oss och tog ett tag om var kuk och runkade dem. Det är något sexigt med att ens kvinna står på knä och runkar av två killar. Det är lite porrfilmssex över det och det dröjde inte lång tid innan killen stönade till och kom över sin mage till Prinsessans nöjda leende (hon gillar att få killar att komma).
 
Jag sparade mig en stund till och tänkte ge Prinsessan en liten omgång till innan vi somnade för natten.
 
Så när killen hade lämnat oss så fortsatte kvällen. Men om det berättar jag om en stund...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: