swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Otänkbar extrakille

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

För en tid sedan hamnade jag och Älsklingen på Wandas Swing i Göteborg. Det är en ganska liten, men mycket proffsigt skött swingersklubb som vi besökt några gånger.

Denna gång var det en sk mixkväll. Det var både par, och singelkillar på plats. Singeltjejer är också välkomna, men jag tror inte det fanns några ensamma tjejer på plats just den här kvällen?

Däremot fanns det en massa singelkillar. Man skulle kunna säga att det fanns lite för många singelkillar. Dock var det INGEN av dem som var socialt kompetent nog att börja prata med oss. Däremot pakerade sig de i sängen, (på Älsklingens fot) i sängen brevid, i dörröppningen, vid fotändan... Detta är INTE att närma sig.

Bland alla dessa män, fanns det en man som var mer otänkbar som extrakille än de andra. Han var inte överviktig eller ofräsh. Däremot hade han en enormt elak uppsyn och blick.

Det finns en viss sorts frisyr och skägg som för oss västerlänningar är synonymt för bland annat kvinnoförakt. Denna typ av kroppsbehåring hade han.

Jag skulle aldrig döma ut honom enbart för hans skägg. Det var hans sätt som sänkte honom. En man, vars uppsyn och attityd skvallrar om att han föraktar mig, att jag är hora i hans ögon kommer aldrig vara attraktiv för mig eller Älsklingen.

Vem vill ha sex med någon som inte respekterar en? För övrigt skulle jag aldrig ha sex men någon jag själv inte respekterar. Jag kände ett förakt från den här mannen som uppenbart ändå ville knulla mig. Det är jättekonstigt tycker jag.

Kontenta: Sex ska vara njutningsfullt och roligt! Ser man ut som man hatar mig och alla andra så blir inte jag sugen...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: