swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Slösa inte bort denna dag på något onödigt.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Hoppas att ni alla tar tillfället i akt att mysa in hösten riktigt.
 
Varför inte tända massor av levande ljus, sätt på mys-musik, öppna den dyraste flaskan vin som ni sparat till ett speciellt tillfälle, plocka fram godis eller något annat som man "inte borde äta" och frossa i att unna er något mitt på ljusa dagen. Älska under bordet (på bordet går också bra) eller på en sexig skinnfäll och njut av att denna människa som du har i din famn har vigt hela sitt liv till dig. Skit i disken och tvätten, den finns kvar imorgon. Njut av att göra absolut ingenting onödigt, utan investera tiden i det nödvändiga av att prata, älska och kela hela dagen.
 
Har ni barnen hemma, så ha en picnic under bordet (skippa sexet) och njut av att vara en familj. Denna picnic kommer era barn att komma ihåg som den lyckligaste dagen i deras liv.
 
Är du singel så ring upp någon du tycker om och fråga om han eller hon har lust att spendera hela dagen med att göra ingenting. Bara äta gott och ha en underbar dag. Kanske ser du något nytt hos denna vän som du inte sett innan.
 
Om ni får dåligt samvete över att ni njuter, pratar, busar, skrattar och älskar istället för att diska, tvätta, måla, bygga, handla och städa, då har ni verkligen något att prata om.
 
Det är en bra dag att älska och njuta.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: