swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Vad är sexigt?

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Vad är det egentligen som gör en man eller kvinna sexig?
 
Vad det gäller män, tror jag att kvinnor är bättre på att svara på den frågan, men vad det gäller kvinnor så har jag bättre koll.
 
Om sexig bara var när man fick extra mycket av något, så skulle vi män inte skratta oss fördärvade när vi ser dessa kvinnor som tänkt på samma sätt med sina läppar som med sina bröst, "Jag tar en storlek större än jag tänkt mig, så blir det bra". Resultatet blir Anna Anka... Nej, jag menar förstås Kajsa Anka. Men utan bröst, som Anna Anka... Ja, ni förstår...
 
De kryllar av kvinnor med stora bröst, fettsugna magar, implantat i rumpan och i kinderna, silikon i läppar och fyllda av så mycket botox (världens farligaste gift enligt Guinnes Rekordbok) att det borde finnas en varningstext på dem vid eventuellt läckage. De har stramat upp sitt skinn och äter piller av torkad livmoder. De opererar bort de nedersta revbenen för att få smalare midja och rycker ut sina kindtänder för att det skall se ut som om de har smalare kinder... De blir levande karikatyrer av Jessica Rabbit!!!
 
Att skaffa barn med en sådan kvinna gör ju att man aldrig kan säga att barnet liknar dess mamma... Sen så skulle jag i och för sig aldrig stoppa min lilla guldfisk i giftigt vatten. Bara vetskapen om att denna kvinna innehåller ett gift som är starkare än både kobrans och den svarta mambans gift tillsammans, gör att jag blir lite rädd för dem. Det man inte förstår gör en rädd... Jag blir rädd för kvinnor som ser ut som en anka, har ett intellekt som en anka, men giftiga som fan.
 
Tänk om det där flygplanet som störtade i Anderna 22 december 1972 skulle ha bestått av passagerare som var fulla med tokgiftigt Botox. Då hade knappast någon överlevt denna katastrof (för er som är för unga för att komma ihåg kan Googla händelsen).
 
Men det är inte så enkelt att försöka förhindra ålderstecken och förstora vissa delar som män tittar på. Det är inte så att en kvinna blir sexigare av att få ank-läppar. Det blir lika fel som om Mona Lisa skulle få större ögon bara för att hon har den mest gåtfulla blicken i världshistorien. Tavlan kan liksom inte bli bättre. Det finns en anldning till att så många människor tittar på tavlan varje år... Men det är klart att om det satt en poster med Victoria Silvstedt jämte Mona Lisa, så hande man kanske tittat på den också...
 
Skulle Marilyn Monroe bli sexigare om hon fick större bröst och smalare höfter? Knappast. Jag tror inte att det hade spelat någon roll... Jag tvivlar starkt på att Pamela Andersson kommer att anses som sexig om 50 år, om ens ihågkommen. Men vi män tycker fortfarande att Marilyn Monroe är sexig precis som hon var (dessvärre fick hon inte åldras)...
 
Sexig för oss män är samma sak som för kvinnor. Det är okej med rynkor. Det är okej med lite mage och det är okej med ålderstecken. Det är faktiskt så att vi män gillar det på kvinnor. På samma sätt som kvinnor tycker att ärriga män som Börje Salming är sexiga och skådespelare som åldrats med stil och fått sina rynkor och karraktärsdrag.
 
Det är inte vi män som driver kvinnorna till ank-läppar och botox-död, det är de själva.
 
Jag ser fram emot att min Prinsessa åldras tillsammans med mig. Hon blir vackrare för varje år och jag tycker att hon är sjukt sexig på alla vis. Hon har dessvärre inte börjat få några ålderstecken än. Men det är nackdelen med att skaffa en "yngre kvinna".
 
Detta är sanningen som gäller för de flesta män:
 
Vi män gillar våra kvinnor exakt som de är!!! Om hon vill skaffa större bröst så är det helt okej för oss. Om hon vill göra små ingrepp så är det helt okej.
Men vi gillar inte när hon använder Botox och vi tycker inte att hon är sexig när hon skapat en ankmun och en näsa som ser ut som en klitoris.
 
Hoppas att jag inte kränkt någon med detta inlägg...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: