swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Vad en man behöver

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Prinsessan hade förberett sig väl genom att skriva att hon skulle ge mig en avsugning som jag sent skulle glömma.
 
Dock bad jag om att få denna avsugning en annan dag (typ ikväll). Jag kände inte för sex igår.
 
Många skulle nog tycka att jag är dum i huvudet som tackar nej till världens bästa avsugning, men jag har aldrig behövt känna att jag saknat sex tillsammans med min Prinsessa. Jag kan vara tokigt kåt, men aldrig behövt gå och hoppas på sex som inte blir av.
 
Under de fyra år vi varit tillsammans har hon bara sagt nej till att ge mig njutning tre gånger. Detta betyder att jag aldrig behöver tråna, aldrig behöver tjata eller ens fundera på om vi skall ha sex när jag är sugen. Min Prinsessa är alltid sugen på att ge mig njutning, vilket bör placera mig på platsen som den lyckligaste mannen på jorden.
 
Vi män är som bekant ganska enkla varelser att göra lyckliga. Vi behöver en stor köttbit ibland, vi behöver höra att vår kvinna älskar oss och vi behöver sex lite då och då. Får vi bara dessa ingridienser så finns det bra förutsättningar för ett fantastiskt liv. Sen finns det kanske lite fler ingridienser till ett fantastiskt liv, men det är en bra början.
 
Ikväll skall vi äta en god köttbit och ta ett glas gott vin. Sen skall vi krypa upp i soffan och slå på tv:n. Prinsessan kommer att lägga sitt huvud i mitt knä och säga hur mycket hon älskar mig. Efter en stund så vet jag att hon inte kommer att kunna låta bli att leka med min kuk, som snart kommer att befinna sig i hennes underbara mun...
 
Jag är den första att erkänna att jag är en enkel människa när det kommer till lycka. Jag behöver inte lycka genom att köpa mig dyra saker eller uppleva nya events varje dag. Jag behöver inte shoppa för att bli lycklig, eller ens åka till Thailand varje år. Jag behöver inte gå på krogen eller ha massor av facebook-vänner.
 
Nej, jag behöver vara med min kvinna och mina barn. Jag behöver äta en stor köttbit ibland, jag behöver få vara i naturen lite då och då och jag behöver ett spännande sexliv. Detta är vad jag inte kan klara mig utan. Allt annat är något som gör livet mer eller mindre roligt. Men den riktiga lyckan finns i det som är gratis.
 
Glöm inte att det 14 mars är en officiell "Steak & BJ Day" (Finns otaliga webb- och FB-sidor om detta).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: