swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Våga fråga.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Jag har funderat på en sak om trekanter.
 
Jag tror att 95% av alla män gärna skulle vilja njuta av en extra tjej i en trekant. Naturligtvis skulle de flesta tacka nej till detta om det innebar otrohet mot den de älskar och respekterar, men om hans kvinna bad om att få bjuda med en extratjej så tror jag att få killar skulle sura som en liten femåring och stampa med foten under tiden som han springer runt och säger "nej, nej, nej, nej, aldrig, fy, nej, dumma, dumma, dumma dig".
 
Tvärt om så tror jag att han skulle försöka se cool ut när han säger att det nog skulle kunna funka, men inombords skulle det låta som invigningen till OS med raketer, ljuseffekter, lasershow och jubel.
 
Är det då verkligen så att skillnaden skulle vara så stor mellan män och kvinnor att hon inte skulle tycka att det var spännande att testa två killar?
 
Kan det vara så att hon inte skulle tycka att det var sexigt att grensla en man och vänta på att den andra mannen skall ta henne i analen (om hon nu gillar analsex), eller är det så att hon skulle tycka att det skulle kännas otäckt att en man tar henne bakifrån, medan den andra mannen tar henne i munnen (om hon nu gillar oralsex).
 
Jag vet verkligen inte om det är så stor skillnad på män och kvinnors drömmar och njutning.
 
Dock kan jag ana att det finns många kvinnor som svarar på det sätt som de förväntas svara på vad det gäller sexuella äventyr.
 
Jag tror att det finns massor av förhållanden där killen fantiserar om något mer och kvinnan om något mer. Kanske vågar de inte prata ärligt på grund av en kommentar som fälldes för flera år sedan. Kanske är det bara så att de lever efter förväntningar och fyller upp den roll de är tilldelade.
 
Jag vet inte... Men jag vet att det är fullständigt riskfritt att våga säga vad man vill. Det värsta som kan hända är att han eller hon säger nej till förslaget. Det bästa som skulle kunna hända är att han eller hon skiner upp och säger "jättegärna".
 
Oddsen och riskbedömningen är med andra ord ganska bra....
 
Ett tips är att först berätta vad du vill. Därefter fråga om din respektive är intresserad av att uppleva detta tillsammans med dig. Om du bara frågar om hon eller han vill, är risken stor att det ses som en test och på tester svarar alltid folk som de förväntas svara.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: