swingersliv.blogg.se

Vår resa från nyfikna till swingers...

Tips till killar

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
En märklig sak jag och Älsklingen stött på då vi varit på klubb är vissa killars totala okunskap om hur man beter sig för att få ligga. Jag tror det är dessa killar som skriver "knula?" på BC och hoppas på svar.
 
Första gången vi var på swingersklubb blev vi så avtända av dessa killars sätt, att vår spännande resa kunnat slutat redan vid första hållplatsen. Jag vet att älsklingen redan skrivit om hur ett tiotal killar följde efter oss och tänkte inte fördjupa mig mer i vad som hände just den där kvällen, utan istället berätta om diverse misslyckade försök från killar att få göra mig och Älsklingen sällskap.
 

1. Sätta sig i en stol brevid oss, vrida den så att man är vänd mot oss och BARA glo. Inte hälsa, inte prata, bara tyst glo och vänta in möjligheten att få ligga. Sitt så fem minuter.

2. Sätta sig i fotändan av den säng vi har sex i och tyst vänta på att få en inbjudan.

3. Följa efter oss som vår hundvalp.

4. Vara för full

5. Ställa sig en halvmeter ifrån oss och runka

6. Krypa upp brevid oss när vi ligger och gosar och fråga om "man kan få smeka lite".

7. Inte prata med oss.

8. Tjata.

9. Säga "snälla".

10. Försöka klä sig sexigt i lack, läder, påsanordningar osv.

Sedan finns det underbara män, som av olika anledningar inte är aktuella för oss, som ändå är ytterst trevliga. Dessa män förgyller onekligen våra besök på klubbar. De är lätta att prata med, har intressanta åsikter och de besitter både social komptens och insikt om hur kvinnor fungerar.

De är helt införstådda i att vi inte kommer ha sex tillsammans, och de är okej med det. De ger istället komplimanger som "vackert", eller "underbart" efter att ha tittat på oss. Dessa män får alltid ligga på klubb. De behöver inte stå i en dörröppning och runka, eller maniskt springa från rum till rum.

Är det en myt?

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Har ni också hört historier om middagar på sextio och sjuttiotalet där det swingades? Peace, love and understandning i förorten liksom...
 
På dessa middagare samlades vänner, vilka var i allra högsta grad vanliga par för att äta och dricka gott tillsammans. Det första männen gjorde när det kom till värdparet, var att lägga sin bilnyckel i en stor skål i hallen.
 
Efter kaffet och desserten tog männen på måfå en bilnyckel ur skålen, och kvinnan som"hörde" till följde med honom för ett sexigt äventyr. Hennes man fick så klart en annan nyckel, och en annan mans fru.
 
Jag tycker detta verkar vara en rolig och spännande lek, men kan ändå inte se mig och Älsklingen i en sådan. Än. Vi är inte villiga att lämna varandra, annat än för korta stunder. Vi swingar tillsammans.
 
Dessutom är vi båda petiga med utseendet på dem vi swingar med, jag vill inte ha sex med någon jag inte finner attraktiv bara för saken skull. Att bara chansa, blunda och följa med skulle kännas otäckt. 
 
Vi har lärt oss att aldrig säga aldrig. Våra gränser är flyttbara. Vi flyter med istället och njuter av att uppleva nya saker. Saker som från början verkade för avancerade njuter vi av idag. Var våra gränser går framöver, det får tiden utvisa. Ingenting är hugget i sten.

Stängda dörrar

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
När blockerar man någon på BC? Jag har blivit blockerad fyra ggr, vilket är fyra ggr för mycket! Jag har, helt ärligt aldrig skrivit något elakt till någon.
 
Så vad hände?
 
Det verkar som om somliga blockerar dem de får ett nej av. Om de gör det för att deras stolthet är skadad, eller för att de helt enkelt inte vill riskera att råka göra ett nytt försök till kontakt, det vet jag inte.
 
Jag har bara blockerat en enda person. Den personen var ful i munnen, kunde inte ta ett nej och var allmänt otrevlig mot Älsklingen på "hans" profil. Jag ville inte att han skulle ha något med någon av oss att göra, därför blockerade jag honom. Han kan inte se min profil, och jag kan inte se hans. Det passar mig utmärkt.
 
Jag och Älsklingen blockerar ingen om denne inte varit väldigt otrevlig. Somliga profiler på BC är blockade av några hundra andra användare, och de personerna håller jag mig helst på "en armlängds avstånd" ifrån. Kan man inte hantera ordet nej, eller skilda åsikter utan att hamna i konflikter med ett par hundra profiler på BC, så tror jag och Älsklingen att man är en konfliktsökande person. Och sådana varken törs, eller vill jag träffa.
 
Det räcker som regel att säga "Tack, men nej tack" som svar på ett erbjudande man inte nappar på. Att klara av att ta ordet "nej" är ett minimikrav för att kunna swinga på exempelvis klubbar. Kan man inte det, så ska man stanna hemma.
 
Sist vi var på en av klubbarna i Göteborg träffade vi på en liten gosse (han var vuxen men betedde sig som ett barn) som helt saknade förmåga att ta ett "Nej" på ett stilfullt sätt. Han slängde sig ur sängen, slängde några "väl valda" ord över axeln åt oss och försvann ut ur rummet, med samma stampande steg som åttaåringen använder sig av då han demonstrativt visar att jag är en dum mamma.  
 
Nåja, vi fick oss i alla fall ett gott skratt även den gången.
 

Att våga ta för sig och njuta.

Kategori: Allmänt

 
Jag tror att det är en bristvara i världen att få tillfälle att stanna upp och njuta en stund. Att bara få blunda, luta sig bakåt och känna hur kropp och själ lyfts upp.
 
Min Prinsessa vet hur hon skall njuta. Hon kan konsten att ge sig hän. En annan sak med henne är att hon älskar att ge njutning och hon gör det bättre än någon annan.
 
Bilden är från kvinnan i ett fantastiskt par som Prinsessan njöt tillsammans med. Hennes grepp om kvinnans hår är ett bestämt tecken på att den kvinnan gjorde något som uppskattades varmt.
 
Njut idag, imorgon kan det vara för sent!!

Oj, vad mycket ilska.

Kategori: Allmänt

 
Ops...
 
Jag kunde inte låta bli att skriva lite på familjeliv.se (sex och sånt) om att jag tyckte att det saknadet tollerans och att många av inläggen genomsyrades av bitterhet och hat.
 
Det tog naturligtvis inte lång tid innan jag kände mig som om jag befann mig i en skyttegrav under första världskriget.
 
Skotten ven om mig och granater slog ner överallt och stridsgas spriddes över mitt inlägg. Sällan har jag sett sådan enighet i leden av åsikter. Alla hade satt sina målstyrda robotar på den man som skrev om att sex måste få vara spännande.
 
Vad hade jag gjort?
 
Jo, jag hade talat om att jag och min älskling var swingers och att vi tyckte att det kändes lite väl inskränkt att skriva på trådar om hur äckliga och skruvade dessa människor var som "särade sin fitta för vem som helst".
 
En bataljon kvinnor gjorde genast klart för mig att deras män inte gillar porr, MEN om de skulle titta på porr så slänger de ut honom. Men de var noga med att tala om för mig att deras män bara tittat lite grann i lumpen, men gillade det inte. De tycker att det räcker med deras egna kvinnor, och förstår inte hur andra killar kan tända på porr.
 
Deras män tyckte att de hade ett underbart sexliv. SÅ DET SÅ!!
 
Sedan började en tävling bland dessa kvinnor om att berätta om sina män. Vad de tyckte och vad de inte fick... En kvinna menade på att om hennes man dödade ett djur så skulle hon lämna honom... Hoppas han kör försiktigt så att han inte kör över en grävling. En menade på att han fick dra om han använde knark, osv.
 
Jag kan lova att om jag av någon anledning skulle börja knarka, så skulle Prinsessan hjälpa mig tillbaka till livet... Jag vågar nog vara så säker med vår kärlek att det inte finns ett djur som är viktigare än vad vår kärlek är till varandra.
 
Dum som jag var, försökte jag mig på att diskutera och argumentera, men det var lika framgångsrikt som att försöka sig på ett logiskt resonemang om kläder med sina tonåringar.
 
Jag försökte mig på att förklara för en av kvinnorna att hon naturligtvis inte får ett ärligt svar från sin "man" om hon säger: "Jag skulle aldrig vilja leva med en man som gillar porr. Vill du titta på porr?"
 
Hot och ärlighet går liksom inte ihop... Men där bedrog jag mig...
 
De satte in hela sin armada och började skriva svordomar och använda versaler med massor av utropstecken. Ironi blandades med personangrepp, flitigt påhejade av varandra.
 
Jag gjorde ett försök till med att lugna med situationen och skrev att det blir så mycket roligare om vi använder en trevlig ton...
 
Men det visade sig att dessa kvinnor inte var intresserade av frågan i sig. De var bara intresserad av att bråka...
 
Jag loggade ut från sidan när nivån var på treåringsars nivå.
 
Först var jag förbannad, sedan blev jag ledsen i hjärtat...
 
Stackars dessa kvinnor som loggar in på en sida som heter "sex och sånt", enbart för att skriva elakheter och bråka med de som har ett spännande och erotiskt sexliv. Dessa stackars kvinnor som måste använda hot för att deras män inte skall våga porrsurfa. Stackare...
 
Jag tycker ärligt och genuint synd om dessa kvinnor som behöver hota för att få dem ointresserade av sex. Det är som bekant en grogrund för oärlighet.
 
Kanske är det dessa kvinnors män som skriver till oss ibland och exempelvis vill "låna" Prinsessans trosor?
 
Vissa av "männen" får säker en egen hundkorg, för i sängen verkar de inte få vara ;-)
 
 
 
 

Ett foto från igår.

Kategori: Allmänt

 
Här är en av bilderna från igår. Kanske har jag "förstört" bilden lite med photoshop, men jag hade en roligt stund.
 
Det är nog så att ingen av bilderna som jag tar på Prinsessan blir rättvis henne. Hon är alltid vackrare i verkligheten än på kort.
 
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Att beskriva kärlek utan att stapla floskler på varandra är svårt. Floskler låter inte innerliga eller ärliga, så att förklara varför jag älskar Älsklingen så mycket och ändå vara trovärdig är inte helt lätt.
 
Innan jag träffade Älsklingen drömde jag om en man som var snäll, smart, engagerad, driven, intresserad av omvärlden, passionerad, ärlig, uppmärksam, omtänksam, som hjälpte till, som var en bra förälder, som var social, som tyckte om andra männsikor, som hade civilkurage och mod att säga ifrån då det behövs. Jag ville träffa en man som skulle backa upp mig, som brydde sig om mig och mina funderingar.
 
Jag ville att han skulle vara lång och vacker, jag ville ha snälla ögon och mjuka händer. Jag ville ha en varm skön tunga att kyssa och bli kysst av. Jag ville ha en man som bryr sig om sin kropp och tar hand om den.
 
Jag ville ha en man som lyssnar på nyheter, läser böcker, är verbal och engagerad i vad han tror på. Jag ville ha en man som hänger upp tvätt, lagar mat, kan byta däck på bilen och baka pepparkakshus med barnen.
 
Jag ville ha en man som månar om mig och min sexualitet, en man som njuter av att jag njuter. Jag ville ha en man som tänder på mig, och som inte kan låta bli att ta på mig. Jag ville ha en man som vill hålla min hand då vi går på stan, en man som INTE sitter kvar i bilen då jag är inne på ICA.
 
Jag ville han en man som skrattar åt mina skämt och tycker att mina mindre bra sidor också är värda att respekteras och älskas.
 
Jag ville ha en man jag blev lycklig av att se djupt i ögonen, utan att kunna sätta fingret på varför. Jag ville ha en man som fick det att pirra i hela kroppen. Jag ville ha en man det var smärtsamt att vara utan.
 
Jag ville ha allt. Jag ville inte kompromissa, jag ville ha allt. Och det fick jag. Min Älskling är allt jag drömt om!

Stoppord

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Jag är ug och tänder på att bli dominerad av min Älskling. Jag är nog undergiven av min natur, på samma sätt som Älsklingen är dominant av sin.
 
När jag och Älsklingen träffades föll alla pusselbitar på plats. Han är och var allt det jag saknat och drömt om. Han hade alla de egenskaper jag sökte i en man, vän, partner och älskare. Att prata med honom var lätt, att berätta vad jag ville ha kändes tryggt och säkert. Jag vågade vara ärlig mot mig själv och mot honom.
 
Jag hade alltid känt mig ug, men aldrig vågat berätta om mina tankar. Med Älsklingen var det annorlunda. Han ville verkligen veta, han var tillräckligt "open minded" för att inte döma eller rynka på näsan. Däremot var han nyfiken och villig att testa vad jag ville prova. Det är som bekant inte alltid fantasier ska förverkligas.
 
Då vi var på det klara med att jag ville bli dominerad, var det läge att hitta på ett sk "stopord" som används för att avbryta en lek som gått över gränsen och inte längre är njutbar. Det ingår liksom i lekens natur att jag kvider och protesterar MEN vill att Älsklingen fortsätter. Ett nej som inte betyder nej alltså...
 
Igår gav Älsklingen mig en lite mer hårdhänt behandling. Till min stora lycka. Efteråt skrattade vi gott, då vi inser att det där finurliga stopordet vi valde aldrig har använts. Det har inte ens varit nära. Dock tror jag ändå vi behåller vårt ord. Våra gränser förflyttas alltjämt, kanske kommer Älsklingen närma sig min smärtgräns framöver? Den som lever får se.

Tjejsex

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
För en vecka sedan fick jag äntligen njuta av och med en annan kvinna. Tjejsex är helt magiskt underbart, och otroligt sexigt. Tycker jag. Jag kan nog garantera att Älsklingen också tycker tjejsex är sexigt. I början av vår resa så var sexet med andra kvinnor något mest jag njöt aktivt av. Älsklingen hade en mer passiv roll, som till största delen bestod i att betrakta mig och den andra kvinnan.
 
Man kan förenklat förklara så här. Tjejsexet blev ett mer ett förspel som Älsklingen inte var involverad i. Visst njuter Älsklingen oerhört av att se mig, sin kvinna ge sig hän och njuta fullt ut. Självklart! Lika självklart är det givetvis att det är ännu roligare när han får vara med och leka.
 
När vi hade partnerbyte, fyrkant, 2on1 osv för en vecka sedan så fanns det inga statister. Det var vansinnigt sexigt, och skönt någonstans hela tiden. För alla inblandade.
 
Ett annat par där kvinna är bs som vi träffat tidigare har sina gränser för vad de vill göra på en helt annan nivå än vad vi har nu. Vi har som vi berättat tidigare gått från att vara nyfikna på "sex i samma rum" och "hjälpande händer" till att älska partnerbyte. Så om jag ska träffa kvinnan i det första paret tror jag det blir bäst om mötet "bara" blir för oss kvinnor.  Det vore inte iofs inte "bara".

Pustar ut...

Kategori: Allmänt

 
Det är ansträngande att vara fotograf. Jag ligger svettig i sängen och vilar efter att ha tagit bilder på Prinsessan.
 
Nu skall jag bara trixa lite med bilderna efter min välförtjänta sömn. Sen finns de att se på sidan...

Snart dags för lite fotografering.

Kategori: Allmänt

 
Det verkar som om vi båda är tillräckligt pigga för att få till en liten stund med kameran innan vi njuter av varandra.
 
Förra gången vi tog kort så var det på midsommarafton när Prinsessan låg omslingrad om en annan kvinnas kropp (har ni redan sett här på bloggen).
 
Gången innan det, så skapades den bilden ovan på Prinsessan... Hoppas få till liknande bilder ikväll.

Trosor

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Som jag sagt tidigare idag, jag är liberal i min människosyn och tycker oftast att annorlunda synsätt på saker och ting är stimulerande.
 
Men det finns undantag.
 
Idag landade en udda förfrågan på min BC sida.
"Hej, skulle du vilja skänka ett par trosor till mig?"
 
En gång när jag var liten blev tvättlinan rensad från alla trosor och bikiniunderdelar. Det var ytterst märkligt tyckte jag då. Idag vet jag att vi människor gillar olika saker, så det var inte frågan om att skänka några trosor som jag blev störd av.
 
Profilen däremot. Den var en gift mans profil. Han var bs i smyg, träffade män, kvinnor och par i smyg, klädde sig i kvinnokläder i smyg och stal trosor av sin frus väninna när han trodde ingen skulle se. Dessa trosor poserade han i på sina profilbilder, och i dagboken berättade han stolt om hur han passat på att stjäla dessa då han och frun var på besök hos hennes väninna.
 
Jag har lägger mig inte i vad upptagna män och kvinnor gör i hemlighet. Det är inte det som stör mig. Det som stör mig är att han är STOLT över att ha lyckats stjäla från fruns väninna och skryter om det! Vad händer om väninnan upptäcker att en av hennes satin trosor är borta och hon förstår när de försvann?
 
Dessutom tycker jag nog denna man ljugit om en sak för mycket för sin fru. Tydligen saknade han det förtroende för sin fru som måste krävas för att kunna berätta dels om en dold bisexualitet, dels om att han tände på att klä sig i hennes underkläder? Om han kunnat berätta, kanske hon hade låtit honom ett par av hennes trosor istället, så hade han sluppit stjäla av deras vänner? Vad vet jag?
 
Jag vet ingenting, jag bara spekulerar. Däremot tror jag han får svårt att hitta fler potentiella sexpartners att besöka i deras hem, eftersom han skryter om att han är en tjuv som stjäl från dem han är gäst hos.
 
Ärlighet är ett av min och Älsklingens grundläggande fundamet. Kan vi inte vara ärliga mot varandra, så kan vi inte ha en relation heller. Är vi inte trygga nog att kunna berätta vad vi vill och drömmer om så bygger vi vår framtid på lögner. Lögner bygger man inte långvariga och lyckliga relationer med.
 
Vad jag svarade? Jag svarade att han borde ställt frågan till fruns väninna istället...
 

Nej x 2

Kategori: Allmänt

 
Igår hade Prinsessan ingen lust att ha sex. Jag blev förvånad och försökte fylla henne med lite dåligt samvete, utan framgång.
 
- Duuu, det har bara hänt en gång tidigare, så du skall inte klaga.
 
Jag var tvungen att erkänna att hon hade rätt. Så hunden åkte upp i sängen och så somnade vi med den gosiga hundvalpen mellan oss.
 
På morgonen vaknade jag av att Prinsessans hand letade sig under mitt täcke. En hand jagade min kuk, som inte hade någon större lust till sex på morgonkvisten.
 
Så vi hade en liten slingrande brottningsmatch i sängen innan Prinsessan gav upp och gick ut och duschade med bestämda steg.
 
Nu har vi enats om att vi båda har fått varsitt nej. Vi gör ett nytt försök ikväll med att ta fram kameran.
 
By the way, så har jag spenderat lite tid att hitta en extrakille till vecka 29. Det får väl sägas att det går lite si och så med detta sökandet.
 
Ibland får jag uppfattningen att många killar tror att vad de har mellan benen är det enda som attraherar en kvinna.
 
Prinsessan är kräsen... så jag jobbar på vad hon vill ha.
 
Samtidigt så jobbar prinsessan på att fixa en extratjej till oss till samma vecka.
 
 
 
 

Porr är ingen fluga

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag har alltid fascinerats av pornografi. Alltid! Jag är uppvuxen på 70-talet och det är klart att jag och mina kompisar tyckte det var jättespännande med ett ödehus en bit bort, i vilket det fanns gamla porrtidningar liggandes. Jag undrar hur många sådana där ödehus det finns runt om i Sverige?
 
När jag och min bästa vän var i Köpenhamn på 90-talet besökte vi inte bara Tivoli, utan letade även upp Museum Erotica. Jag har alltid varit liberal i min syn på andra människor. När många i min omgivning generaliserade grovt tyckte jag att annorlunda tankar var stimulerande.
 
Människan har alltid gillat pornografi! Det finns pornografiska motiv på grottmålningar! I det antika Rom och Pompeji skrevs det erotiska skrifter, och monterades erotiska mosaiker. Med Gutenbergs tryckpress och ökad läskunnighetn kom givetvis den pornografiska litteraturen. När vi började fotografera, så föddes det pornografiska fotot, med rörlig film kom givetvis porrfilmen. Med internet.... Ni fattar?
 
Det är klart det finns dålig pornografi! Den pornografi som produceras utan de inblandades godkänande är givevis aldrig någonsin okej. Jag tror verkligheten är mer komplicerad än att alla kvinnor i porrindustrin är offer. Att placera alla dessa i porrindustrin i ett och samma offerfack är oerhört arrogant.
 
Jag gillar porr! Jag tycker om att se porrfilmer, och blir helt klart upphetsad av det. Och, ja, jag finns på riktigt.
 
Fördomar fördummar. Inskränkta människor går miste om så mycket. När man redan tror man sitter på alla svar om hur världen fungerar, vad ska man då göra? Är man fullärd kan man väl lika gärna ge upp?

Konsekvensen av att vägra sex.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Jo, som Prinsessan mycket riktigt skrev tidigare, så har vi skrivit lite på andra trådar som handlar om sex och samlevnad.
 
Kanske var vi lite självgoda som trodde att vi som själva gått från relationer med dåligt sexliv till att ha funnit varandra och en väg till underbart sex, hade något att tillföra diskussionerna.
 
Dock var vi inte riktigt beredda på att vi trädde in i en värld av bitterhet, fördömande, ilska och avsky.
 
Porr är fult och sex är snusk... Män är djur... Sex är förnedrande... Swingers är sjuka...
 
Kan det verkligen vara så att sexlivet är så skrämmande dåligt hos så många, utan att de har något intresse av att förändra sig?
 
Det verkar som om merparten vill ha medhåll över att deras ståndpunkt är rätt, mer än att hitta en lösning på sitt raserade sexliv. De refererar till moral likt en präst från Vatikanen som vägrar erkänna preventivmedel i tredje världen.
 
Frågan är vart det hela börjar? Hade de ett dåligt sexliv från början, eller har det blivit sämre av olika anledningar?
 
Handlar detta mer om prestige, än om sex?
 
Eller är det bara en egoistisk man som inte förstår sin roll som nybliven pappa?
__________________________________________________________________
 
Jag kan inte låta bli att intressera mig för de som har så mycket ilska och frustration i kombination till det mest underbara vi människor kan göra tillsammans. Hur kan de tycka att sex är något som är fult, smutsigt och snuskigt?
 
Är det samma sak som om man pottränar ett litet barn för hårt och skuldbelägger barnet för att de gör på sig som liten? Man skapar ett barn som upplever att det mest naturliga är fult och smutsigt... I vuxen ålder så ser de inte att det är de själva som har problemet av att städa tio gånger per dag, att ha skuldkänslor över att gå på toaletten och tvättar händerna 123 gånger per dag mellan att de desinfekterat sina händer med sprit.
 
Har dessa människor som avskyr sex blivit skuldbelagda med att sex är inget som är naturligt, fint, vackert och unikt, utan något som är fult och äckligt.
 
Vi kan inte gömma oss för sex längre. Internet är överfull av klipp på det mest avancerade sex som människan kan fantisera ihop. Det finns klipp för homosexuella, bi, hetro, transexuella, samt alla varianter från de som tänder på att vara en ponny med sulky, till de som tänder på mjuksex.. Att hävda att man aldrig sett porr på datorn, ter mig ganska osannolikt. Det finns miljoner och åter miljoner sexleksaker. Det finns filmer producerade speciellt för kvinnor och det finns sexrådgivare i varje stad.
 
Hur kan man då sitta och beklaga sig över att sexlivet är dåligt?
 
Det MÅSTE handla om att en eller båda VÄGRAR att förändra sig... Minst en av de två anser att det är bra som det är och det är den andre som skall förändra sig till att passa. Att ändra sig översätter dessa människor till kränkande och förnedrande..
 
Jag vet att om jag skulle säga till Prinsessan att jag skulle vilja att hon lekte Ponny och hade en sulky bakom sig, med en plugg i analen som liknar en hästsvans. Så är jag helt säker på att hon skulle säga: "Okej"... Jag anar att hon inte skulle hoppa av förtjusning, men hon skulle göra det för min skull. För om jag är lycklig så är hon lycklig (och omvänt).
 
Jag vet att hon inte skulle skrika att jag var sjuk och ett pervo. Hon hade kanske inte gillat att springa runt en bana med en sulky bakom sig, men hon hade inte dömt mig.
 
Efteråt hade hon nog kommit med ett alternativt förslag som att dricka champagne och ha sex i en lyxig vagn, medan en riktig häst drog runt oss på en romantisk skogsstig (pluggen med hästsvansen hade hon nog gärna tagit med sig).
 
Om en kvinna skulle säga till sin man att porr är äckligt och fel. Sex är smutsigt och kränkande. Hur stor sannolikhet är det då att denna mannen föreslår sin kvinna att vara en ponny med en plugg och sulky?
 
Har hon med sitt fördömande stängt och låst dörren till sexuellt experimenternade och ärlighet. Om de skulle titta på "outsider" på tv och se kvinnor som njuter av att vara ponny, hade han med stor sannolikhet hållt med henne i tv-soffan att de är "sjuka pervon".
 
Det är viktigt att komma ihåg att det alltid är den med de snävaste ramarna som styr sexet i ett förhållande. Om den ena parten vill ha oralsex, men den andra inte vill ge, så är det alltid så att det inte blir oralsex. Allt annat är fel.
 
Om den ena parten vill ha sex, medan den andra parten inte vill, så blir det inget sex.
 
Om den ena parten nu lever med en respektive som fördömer allt med sex, inte har lust att ha sex och hånar den andre så fort han eller hon (vägrar använda hen) föreslår något nytt. Då finns det fyra vägar att gå:
 
 1. Acceptera ett sexlöst liv och försöka stänga av sin sexuella drift.
 2. Hitta ett alternativt sätt, såsom porrsurfande, leksaker och onani.
 3. Vara otrogen.
 4. Lämna.
 
Så den som vägrar sex utan att komma med ett alternativt förslag, tvingar sin respektive till ett beslut som inte gagnar någon. Många tror att vägra sex gör att det inte händer något, vilket är helt fel. Ett nej är också ett beslut som skapar konsekvenser.
 
Jag måste nu också tillägga att det naturligtvis är helt normalt att intresset för sex går upp och ner under tid, samt att sex är mer eller mindre ointressant för nyblivna föräldrar. Jag skriver om när sex hånas och klassas som något fult, snuskigt och onormalt.

Hemlighetsmakeri

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Julen kommer tidigt i år. Vecka 29 närmare bestämt. Älsklingen håller på att dona med min julklapp och jag får inget veta.
 
Jag har lämnat en önskelista:
 
 • Välhängd
 • Svensk
 • Socialt kompetent
 • Normalbyggd/vältränad
 • Ödmjuk
 • Uthållig
 • Tidigare erfarenhet

Älsklingen vet vad jag gillar, han har en mängd kandidater och jag är övertygad om att han kommer sträva efter att ge mig en så sexig och skön trekant som möjigt. Så jag lutar mig tillbaka och låter honom välja en man som tillsammans med honom kommer göra allt för att ge mig maximal njutning.

Det är givetvis pirrigt att lämna över kontrollen till honom, men för mig är det också enormt sexigt att släppa ifrån mig den och vara undergiven.

Jag frågar och snokar lite lagom, vet att han tycker det är roligt att se hur jag nosar som en katt kring het gröt.

Jag längtar till vecka 29 då jag kommer få njuta fullt ut av allt sexigt och skönt som bara två män kan ge mig. Det kommer bli ett mycket porrigt och kinky möte. Det kommer vara respektfullt, ödmjukt, bestämt, nyfiket, skönt och spännande.

Jag är en lyckligt lottad kvinna som lever i en relation där ingenting fördöms, och där fantasier förverkligas.

 

 

Bittra kvinnor

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Det finns som bekant en uppsjö av diverse forum på nätet där män och kvinnor kan ventilera frågor som engagerar. Sex och samlevnad är en sådan, tydligen mycket laddad fråga.
 
Vad som slår mig då jag surfat runt och läst vad många kvinnor anser om exempelvis porr, sexleksaker, oralsex, sperma, sexuella experiment och så vidare är att en skrämmande stor skara kvinnor dömer ut allt kategoriskt. De är inte intresserade av diskutera, förstå eller (hemska tanke) omvärdera.
 
Somliga säger sig vara frustrerade över ett icke-existerande sexliv, de säger att de "visst vill ha sex" men att deras män "porrsurfar istället för att ha sex med dem". När de sedan får rådet att leta upp porr de själva tänder på, eller ta reda på vad deras män finner upphetsande svarar de med versaler och svordomar.
 
Jag tycker att deras attityd gentemot sex, lust, passion, upptäckarglädje är sorglig. De tycks vara helt ointresserade av att möta sina män i deras fantasier. Mellan raderna tycker jag mig kunna läsa en enorm ovilja att lämna det invanda sexet och testa något nytt.
 
En kvinna har fått mer än 900 svar på sitt "nödrop" om en porrsurfande äkta hälft. Ungefär hälften av svaren tycks komma från de som delar hennes uppfattning, medans den andra hälften kommer från den kategori som tycker hon gör en höna av en fjäder. Hon har enligt min uppfattning inte haft en tillstymmelse till intresse av att förändra sin åsikt om porr. Hon vill inte höra att hon "överreagerar" eller skulle kunna "titta tillsammans med sin man". Hon vill ha rätt.
 
Att ha ett fungerande sexliv med någon som vill ha rätt, tror jag är dömt att misslyckas. Ett fungerande sexliv handlar i mina och Älsklingens ögon om att vara toleranta, nyfikna, öppna för nytt och aldrig någonsin döma varandra. Skulle Älsklingen rynkat på näsan då jag berättade att jag ville gå på swingersklubb tror jag inte jag vågat ta upp den diskussionen igen, och vi hade missat en väldans massa kul och sexiga äventyr.
 
P.S Jag är övertygad om att det finns exakt lika bittra män därute.
 

Designen på sidan.

Kategori: Allmänt

 
Vi har försökt hitta en ny design till vår blogg, för att göra det lättare att hitta tidigare inlägg.
Vi lyckas inte komma överens om vilken som är bäst. Lättläst, sökbar och sexig...
 
Jag la in en ny design och fick kommentaren:
 
- Så du la in en ny design trots att jag inte gillade den.... Intressant..."
 
Prinsessan gillar inte att vara ug jämt...

Fotografering?

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Tydligen vill Älsklingen fotografera lite porriga bilder ikväll. Vad nu det betyder?
 
Som han redan skrivit i ett tidigare inlägg har vi män och kvinnor enormt olika syn på vad osm är sexigt. Jag brukar låta honom bestämma hur bilderna ska se ut, ibland kommer jag med någon egen idé. De snällare bilderna är de jag bestämt. De som jag rodnar av att titta på har Älsklingen bestämt.
 
Jag törs lova, att OM det tas bilder ikväll så kommer någon säkert hamna här framöver?
 
Jag längtar efter min Älskling!

Människornas intressen

Kategori: Allmänt

 
Vi tycker att det är jätteroligt att så många människor följer vår blogg varje dag. Vi hoppas verkligen att några par, tjejer eller killar fattar mod till sig och njuter av små eller stora äventyr som inte skadar eller sårar andra.
 
Så jag kikade in idag på bloggportalen och tittade på vad människor söker på när de letar efter bloggar. Här är listan:
 
1. Gratissaker.com
2. Storuman
3. Utan trosor
4. Beciell
5. Nakenbilder
6. Erotiska noveller
7. Amatörsex
8. Sperma
9. Sex
10. Kissnödig
11. Kryckor
12. Gummistövlar
13. Mogen kvinna
14. Sex noveller
15. Regnkappa
16. Bodil Malmsten
17. Stay-ups
 
Detta är vad som intresserar bloggare mest. Så om man skulle tillfredsställa den stora massan, så skall man helt klart skriva en historia som handlade om just dessa ovanstående saker.
 
Men jag är rädd att den skulle bli för kinky, även för oss...

Sexiga underkläder till män

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Låt oss klarställa att det inte finns några sexiga underkläder till män.
 
Jag och Prinsessan har varit på så många sexfester och sett så många tappra försök där män försökt klä sig sexigt. Men det har misslyckats fatalt varje gång. Det enda som de killarna får är att titta på när de andra killarna har sex med de snygga kvinnorna.
 
Här kommer ett litet axplock av outfits som går bort för oss... Kanske har du också något exempel på vad som går bort.
 
 
1. Den lilla påsen.
 
Denna lilla påse som oftast är i glansigt material och med en i ögonfallande färg, kan ibland kompletteras med en dragkedja eller nitar för att få en "elakare" look... Men den frambringar dessvärre bara stora beklagande leenden från de som ser hur han ovant försöker få stringen att hamna rätt mellan skinkorna.
 
2. Legionären.
 
Nä, det blir inte sexigare för att han köpt en dålig kopia av en romersk legionärs klädsel i billig lack. Han ser inte ut som Russell Crowe från gladiator, även om han gjort ett försök. Tyvärr blir denna typ av utklädning likt ett barnkalas där hälften av ungarna kommer som lilla sjöjungfrun och hälften som spiderman.
 
3. Den genomskinliga kalsongen.
 
Näääääää.... Det blir inte mer sexigt bara för att han har satt på sig underkläder i nät eller något genomskinligt material. Att se den "lilla guldfisken" ihopplattad i hans livs levande "akvarium" är inget som gör att kvinnorna klasar sig efter honom.
 
4. Lack, läder eller gummi
 
Nej, vi har sett alla möjliga varianter av dessa material på män. Men det känns inte så sexigt när han blir piskad av sin domina med sina lackkalsonger neddragna till anklarna. Gummimannen som pressat ner sig i ett material som framkallar ymnig svettning och läderlappen som fladdrar för vinden. Nä, det funkar bara inte.
 
5. Lustigkurren
 
Han som tycker att den största tillgången han har är hans humor. Därför väljer han att stoppa in sin "lille kompis" i en snabel som är en halvmeter och har tillhörande elefantöron.
Eller hans som tror att han kommer att få ligga om han sätter på sig en baddräkt á la Borat... Hur tänker man då?
 
6. Bara klädd i en metallring
 
Sen har vi den grupp som har en stor och tjock metallring genom ollonet.
Men vad fan... Killar lär sig från barnsben att skydda sin snopp. En mans kuk skall skyddas mot slag, sparkar, m.m. Vem kommer då på det galna idén att sätta en tjock ring genom ollonet... Aaaaargh, jag tål inte att se det på klubb.
 
7. Handduksrunkaren
 
Att ha handduk runt midjan är kanske det som används mest på klubb. Så detta är inte invändning mot själva plagget, utan mer över de som tror att de är sexiga när de sitter och runkar under handduken när de pratar med andra i mingelrummet. Sjukt osexigt.
 
8. Den avancerade kukringen
 
Det finns kukringar och så finns det kukringar. Jag säger inget om snygga diskreta kukringar. Utan jag pratar om de som består av en sleeve med nitar och som är tillverkat i svart skin.
Min fråga är om hela den lädersleeven skall in i henne? Hur får han då den att sitta fast?
 
9. Fullt påklädd
 
Är man på en swingersklubb så är det kanske det mest osexiga man kan göra är att vara helt påklädd. Det är ju inte så att man har råkat ramla in på en swingersklubb. Man är ju faktiskt på en klubb dit människor går för att ha sex på ett eller annat sätt. 
 
10. Helt naken i mingelrummet
 
Naket är bra i sexrummen. Men det är inte speciellt sexigt när någon man springer förbi ens bord med ett stånd som gungar i ansiktshöjd på alla som sitter och minglar vid borden. Det räcker att knyta den obligatoriska handduken om höften.
 
11. 70-tals kalsongerna
 
När jag var en liten plutt på 8-9 år, så hade jag fula kalsonger med Y front. Jag kommer ihåg att det var en kille på gymnasiet som hade sådana kalsonger till gymnastiken en gång och blev retad för dem i tre år.
För ett par gånger sedan såg jag en ung man som gick runt i sina likadana kalsonger som var uttvättade och med trasiga resår... Suck, han hade nog behövt spara sin veckopeng ett tag till.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nä, jag tror att vi grabbar får nöja oss med att klä upp oss med ett par märkeskalsonger och en snygg matchande undertröja kanske. Vi skall nog lämna över det där med sexiga underkläder till kvinnorna.
 
När vi män går på bal eller middag så har vi mörk kostym, frack eller smoking, medan kvinnorna är vackra, glittrande och färgsprakande. Låt det vara så på klubb också.

Fler meddelanden...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Älsklingen delade så generöst med sig av de "bästa" meddelanden som dimpt ner hos honom. Dessa landade hos mig...
 
"hej ! Jag är intressant för din annons.
vi kan träffa kanske nu i helger !?
vart i dalarna ?"
Vem som är intressant är väl upp till oss att bedöma?
 
"snygg gift man, är ni bra,ler finns bi fru"
när jag svarade att jag inte förstod vad han ville fick jag följande:
"ni söker en man, är jag vad ni önskar följer min fru med nästa gång"
Ett "goddag yxskaft" meddelande följs upp med ett meddelande som tydligt visar på social inkompetens.
 
"kom till Gbg"
Hade han skrivit ett utropstecken också hade meddelandet varit komplett...
 
"hej hopp, har ni långt till Trollhättan?"
Gissa, vi bor som bekant i Dalarna...
 
"ni har bloggat oss från er andra profil"
Vi bloggar ingen. Idioter.
 
"gillar ni ha tre kant?"
Vi gillar rättstavat och rätt avstavat. Bland annat.
 
Som jag sagt tidigare, de flesta meddelanden som dimper in är hur trevliga som helst! Dessa meddelanden är inte alls otrevliga, de är faktiskt mest roliga. Jag och Älsklingen uppskattar dem, även om avsändarna bevisligen inte är vad vi söker.
 
Nedan följer utdrag ur meddelanden som jag gillar! Även om avsändarens egenskaper inte alltid stämmer överens med mina och Älsklingens krav, eller då avståndet helt enkelt är för stort, blir vi båda uppriktigt glada av att läsa denna typ av brev!
 
"Du hade fått sitta på mitt ansikte anytime ;)"
Frestande...
 
"Ni har helt klart de vackraste och mest eggande bilderna på hela BC!"
Komplimanger brukar fungera på kvinnor - och män...
 
"Jag är fräsch, frisk, utan diagnoser, välutbildad, och älskar sex, och har en stark känsla av att detta kan leda dit ni vill. :=)"
Lite humor, självdistans och insikt om sin roll är aldrig fel...
 
"Det är fortfarande med stor ödmjukhet och lyhördhet jag träffar någon för att ha en trekant."
Ödmjukhet och lyhördhet är EXAKT vad vi söker!
 
Sammanfattningsvis, fortsätt skriva brev till mig och Älsklingen! Vi älskar att få brev! Men OM ni är seriöst intresserade av att fånga vårt intresse, skriv mer än några ord, stava dem rätt, berätta om er själva, läs vår profil och var trevliga.
 
Hoppas vi ses!
 
 
 

Vem avgör vad som är sexigt?

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Jag satt med min Prinsessa och slötittade på tv i veckan. Det var något program där designers skulle tillverka kläder till kvinnor och sedan bedömas av en jury.
 
Jag satt storögt efter en stund och tittade på vilka som skulle tillverka sexiga outfits till dessa modeller som senare skulle gå på en catwalk framför juryn.
 
Gruppen av designers bestod av en grupp med trista och gråa kvinnor. Den andra gruppen bestod att extremt fjolliga bögar som skrek som små flickor och skvallrade bakom ryggen på varandra.
 
Senare i programmet äntrade modellerna in på catwalken och gjorde vad de kunde för att skapa lite sexigt över dessa plagg. Vilken flopp!
 
De som bedömde använde dock ord som "Ooooh how sexy", medan jag själv såg något helt annat än sexigt... Jag såg snyggt, stilfullt, praktiskt, galant, sofistikerat och romantiskt. MEN INTE SEXIGT!
 
Sexigt för mig ligger närmare porrigt än romantiskt. Därför skulle jag förstå mer om det kom in kvinnor i lack-outfits än en löst hängande långklänning som gamla tanter har på 13:dagsbalen på operan. Rumpan på denna modellen var borta. Hennes bröst var gömda av för mycket och löst sittande tyg. Det fanns inget "SEX" kvar över denna modell. De hade med andra ord avsexat henne. Men juryn var lyriska över att "it´s sooooo sexy and hot!"
 
Jag har skrivit tidigare i bloggen om att jag blir glad när jag får en komplimang från en bög. De har ju koll på vad som är sexigt med en man. Så om man bara är trygg och nöjd som person, så inser man ju snabbt att det är en fantastisk komplimang.
 
Men lika lite som jag har koll på hur en sexig man ser ut, borde då bögar ha över kvinnor... De är ju inte attraherade av kvinnor och ser inte det sexiga i dem. Varför tillverkar de då kläderna till kvinnorna? Varför tillverkar inte bögarna kläder till männen?
 
Den andra gruppen som består av ett gäng grå kvinnor som utstrålar "praktisk klädsel av hennafärgat naturmaterial" har lika lite koll på vad som är sexigt.
 
Så om en kvinna vill köpa kläder som bögar och kvinnor tycker är sexiga, så skall hon fortsätta att köpa det hon köper idag. Men om hon vill att män skall uppleva henne som sexig, så kanske hon skall sluta köpa kläder som designats av hetrokvinnor och bögar.
 
Sätt in ett gäng hetrokillar som får ta en eller ett par whiskey och instruera en designer hur den modellen skall se ut, så lovar jag att det programmet lätt skulle dubbla sitt tittarantal.
 
Vad kvinnor och bögar tycker är "sexigt" är i en herokilles värld "snyggt". Vad en hetrokille tycker är "sexigt", tycker kvinnor och bögar är "porrigt och slampigt". "Snyggt" för en kvinna och en bög blir "jaha" för en hetroman.
 
Förmodligen skulle dessa designers dö en plågsam känslomässig död om de såg en porrfilm av exempelvis Michael Ninn. Inte bara över hetrosexet, utan vad vi män tycker är "sexigt". Det finns ingen man som skulle tveka en sekund på att kalla dessa kvinnor i filmen för "sexiga". Män skulle inte rynka på näsan och säga att de ser ut som horor eller slampor. De skulle kort och gott använda ordet "sexig" rätt.
 
Fram för fler hetrokillar och lesbiska kvinnor (dock inga butch-lebbor) som kan tillverka kläder till våra vackra kvinnor som gör att de få visa upp hur sjukt sexiga de är...
 
Jag vill för övrigt ha en bög som designar mina kläder....

Månadens bästa på BC

Kategori: Allmänt

 
För er som inte är medlemmar på BC, eller släpper igenom killar, rekommenderar vi att göra detta. Om än dock bara för nöjes skull.
 
Här kommer några kommentarer som vi fått den senaste tiden:
 
"Kan jag få en chans till, lovar att jag skall göra bra ifrån mig?"
 
"Är du intresserad av stor neger kuk?"
 
"Ja ska ha hon"
 
"Mmmmmmmmmmm knulla"
 
"Tja"
 
"VADFÅ LILLE VÄN DRA"
 
"Jag är en lite äldre man på strax över 70 som..."
 
"Trodde ni var frächa, men det var ni inte."
 
"Svara snabbare!!!"
 
 
Än roligare är de män som skriver: "jag skall knulla din ass så du skriker och aldrig vill ha annat än min kuk igen sen ska ja..."
 
De brukar få svaret att jag är hetro och att jag önskar honom lycka till med vad han söker.
 
Några sekunder senare kommer ett upprört brev skrivet med versaler, att de är hetro och skrev till henne.
 
Då brukar jag förtydliga att vi inte har några fördomar mot homosexuella och att det är helt okej att vara tänd på killar. Dock gör jag honom åter uppmärksammad på att jag är hetro och rekommenderar en smärre ändring i hans profil.
 
Sedan får vi inga fler "jag-ska-knulla-din röv-meddelanden" mer...
 
Killen som undrade om "är du intresserad av stor neger kuk", hade humor och skrev tillbaka att det var inga problem att ha sex med båda... Han hade humor, men fick ändå ett "tack, men nej tack"...

Världens bästa kanin

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Min "rabbit" är död. Länge leve "rabbiten".
 
Älsklingen har tidigare skrivit om den dåliga kvalitén på sexleksaker. Det är enormt många leksaker som vi smygit ned i soppåsarna genom åren. En del gick sönder mer eller mindre omgående. Andra skulle förtjäna en plats i "Hall of Fame".
 
Min ständige kamrat Mr Rabbit är en sådan. Han blev god vän med mängder av kvinnor sedan pryda Charlotte i SATC låste in sig i sin våning och vägrade släppa taget om sin lille kompis kaninen. Plöstsligt var det rumsrent att ha och älska en sexleksak. Alla ville ha en egen Rabbit.
 
Jag har slitit ut två Rabbits genom åren, och tycker det saknas något i vår hemliga låda just nu. När Älsklingen är bortrest på jobb och skickar erotiska noveller och videoklipp till mig, gillar jag att roa mig med min kanin samtidigt som jag läser och ser vad han skickat till mig.
 
Jag behöver onekligen en ny Rabbit. I alla fall till hösten, då Älsklingen sticker iväg igen, nu är det sommar och han har all tid i världen att ge mig sköna orgasmer.
 
Lyckliga jag!
 
 

Annonser...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Älsklingen har satt in en ny annons på BC. Det pirrar i magen (och på andra ställen) kan jag lova!
 
Över 900 har läst annonsen, betydligt färre har svarat. Jag tror fortfarande det beror på att BC är översvämmat av fluktare, som inte har någon intention att ses IRL. Dessutom är vi tydliga med våra krav, och det är klart att många faller bort.
 
Tack för alla trevliga svar som dimper in!
 
Det är ändå fascinerande att läsa somligas profiler. En man beskriver sig som "välträndad" men har ett BMI som gissningsvis slår i taket. Det vore oförskämt av mig att försöka beskriva hans utseende, så jag avstår. Denne man har extremt dålig koll, han har förolämpat oss (och många andra) i ett annat forum för bara någon månad sedan, men tror ändå att vi skulle funka ihop. Det sistnämnda är nog ändå det mest häpnadsväckande?
 
När jag själv hade en annons och gallrade bland "kandidaterna" så föll en kille bort på mållinjen. Jag kan ärligt säga att han hade "halva inne", och var minuter från att få vår adress, då han helt utan förvarning skrev nedsättande öknamn på mig. Gravt avtändande!
 
Killen som inte dök upp förut vill ha en ny chans. "Snälla..." Dock saknar han insikt om vad som hände sist. Han tycks tro att han skulle ha, eller hålla en husvisning då. För övrigt är just "husvisningar" ett återkommande förhinder till att mötas IRL. Hade denna kille varit stått för att han började krångla och begära ansiktsbilder, möten på halva vägen etc så hade han åtminstone varit ärlig. Det är möjligt att ärlighet hade givit honom den där nya chansen?
 
Jag är spänd av förväntan inför kommande äventyr och oerhört tacksam för att jag har världens bästa Älskling att dela dem med! Tack för att du finns!
 
 
 
 
 

Vad hände på BC?

Kategori: Allmänt

 
Vad hände på BC?
 
Helt plötsligt kom det en hel hoper av trevliga meddelanden från BC. Meningar som "jag ska ha hon", "Intresserad", "nise ass", "knula", "var bor ni?", m.fl. är som bortblåsta. Fantastiskt!!
 
Nu har det kommit in tre trevliga meddelanden där killarna har bemödat sig att skriva riktiga meddelanden.
 
Nu behöver jag knappt censurera innan jag låter Prinsessan läsa.
 
 
 
 

Sexigaste händelsen.

Kategori: Allmänt

 
När vi hade gått och lagt oss så frågade jag Prinsessan om vilket som var hennes mest porriga/sexigaste äventyr hon haft i sitt liv.
 
Hon hade lite svårt att välja vilken av händelserna som hon ville ranka som nummer ett.
 
Efter ett tag så frågade hon mig vilken jag tyckte var den sexigaste och jag hade lika svårt att välja som hon.
 
Kanske är det så att när vi träffades så var det njutningen av att ha underbart sex på två. För tre år sedan så var det sjukt sexigt att köpa sexleksaker och leka rollspel hemma med bdsm inslag. För två år sedan så var det sexigt att gå på klubb och njuta av tjejsex. För ett år sedan så var det sexigt med par och nu är det sexigt med 2on1, partnerbyten och allt annat galet som vi gillar.
 
Men det lustiga är att man kan tro att den senaste händelsen är den som upplevs som porrigast, på grund av att ramarna breddats. Men så är det inte.
 
Kanske är det så att det porrigaste, sexigaste och mest upphetsande är den första gången jag klädde av Prinsessan plagg efter plagg i vår svit.
 
Vi hade träffats en kort stund under en fika en månad tidigare. Nu stod vi i sovrummet i sviten med ett glas champagne i handen och skålade. Vi var precis hemkomna från operan och hade smårusat hem i mellanakten för att få komma in och njuta av varandra.
 
Jag tog hennes glas och ställde ner det på bordet och kysste henne. Hon smakade så gott och jag kände hur mina kinder hettade när våra tungor möttes. Det var en kärleksfull kyss. Inte en sådan som finns i porrfilmer och heller ingen stel kyss som i en gammal 40-tals film. En äkta kyss...
 
Jag smekte hennes slanka kropp och hörde hur hon andades tyngre och tyngre av mina händer. Uppmuntrad av hennes tysta små stönanden som knappt var hörbara, la jag henne ner i sängen och började sakta klä av henne plagg efter plagg.
 
Efter en kort stund njöt vi av varandras munnar och händer.
 
Jag kysste hennes varma skinkor och märkte hur hennes hud knottrade sig av vällust. Jag lät min tunga sakta röra sig mellan hennes skinkor och märkte hur hon slutade att andas. Hon låg helt stilla och väntade. Ibland hörde jag hur hon andades ut och in snabbt, men inte en rörelse mer.
 
Sakta lät jag tungan glida in mellan hennes skinkor och plötsligt kom hon i en helt tyst orgasm. Det enda som märktes av hennes orgasm var att det ryckte i hennes kropp några gånger och så kröp hon undan och fnittrade till lite generat.
 
Vad hände? Frågade jag undrande...
 
Det kom för mig, viskade Prinsessan lite generat.
 
Hon var så vacker när hon hade krupit upp vid huvudändan på sängen och satt ihopkrupen och tittade på mig lite generat och log. Hon var så blyg och änglalik när hon tittade med sina blå ögon på mig.
 
Hela detta väsen kändes orörd och oskuldsfull. Jag hade börjat förstå hur man kontrollerade denna ängel. Hur man får henne att njuta fullt av sex. Det var inte någon tvekan om att detta var min ängel från och med nu. Vi skulle njuta tillsammans i evighet.
 
Detta är mitt absolut sexigaste, porrigaste, vackraste, underbaraste och mest erotiska och sensuella ögonblick i mitt liv.
 
Detta trots rollekar, bondage, dominans, submission, swingersklubbar, amatörporr, dubbelpenetration, 2on1, gruppsex, trekant, fyrkant, tjejsex, anallekar, sexleksaker, m.m
 
Det mest erotiska jag sett var denna späda och underbara ängel ihopkrupen i min säng och tittade blygt på mig...
 

Lite kluven

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Som ni vet har vi annonserat efter bland annat singelkillar för sköna trekanter. Vi har fått många svar under den här tiden. De flesta har varit trevliga, och vi har träffat en lämplig kille för denna typ av träffar.
 
Men vi funderar, och kan inte riktigt bestämma oss för OM vi vill träffa män och killar som är särbos, sambos eller gifta. Vi är väldigt, väldigt kluvna.
 
Än så länge har vi valt bort de som lever i någon typ av relation. Jag och Älsklingen tänder inte på drama och skulle tycka det vore extremt avtändande att få sällskap av en svartsjuk flickvän eller fru.
 
Vi har egentligen inga moraliska betänkligheter för hur andra lever sina liv, folk får själva ta ansvar för hur deras liv ska se ut. Men vi blir ändå lite illa till mods av meddelanden från män som berättar om hur deras sexuella eskapader utanför sin relation ser ut.
 
Vi vill faktiskt inte veta detaljer som att x har en relation med ett gift par som dessutom är vänner till den bedragna hustrun. Det är osexigt att höra en man som håller på att bygga en altan beklaga sig om att han "har mycket att stå i" just nu "men säkert kan komma ifrån någon kväll". Den man som skriver nedsättande ord om hur hans "kk" har "en degig mage" efter att hon fött barn, men att hon "suger bra" säger ALLT om vilken liten människa han är.
 
Jag tror att det vi inte gillar är hur dessa män lämnar ut sin flickvän, fru eller sambo. Hon vet inget om sin mans hemliga liv, men han berättar om vad som händer i deras gemensamma liv för okända. Han lämnar ut henne och hon har förmodligen ingen aning om det. Det är kanske det som vi stör oss på?
 
När vi bjuder in någon till vår säng, är det av största vikt att vi har förtroende för den personen, och på något vis kommer hans moral då att spela roll för hur pålitlig vi tror han är. Å andra sidan skulle en upptagen man vara 100% mån om diskretion. Vi kan argumentera för bägge sidor.
 
Vet nu att Älsklingen gjort en ny annons för att hitta en VETTIG extra kille. Spännande!
 
 

Prinsessans önskelista för ikväll.

Kategori: Allmänt

 
Naturligtvis har jag inte glömt Prinsessans önskelista för ikväll. Att vi fick en gäst hit igår ("vanlig" bekant), gjorde som sagt att vi valde att sova på kvällen istället för att idka erotiska lekar på två.
 
Men ikväll släpper vi inte in någon (om det inte är swingerskompisar förstås). För ikväll skall Prinsessan få sex på så sätt som hon gillar.
 
Jag kommer att binda henne på mage med armar och ben särade så att hon ligger som ett stort X i sängen. Jag kommer att knyta små snaror om hennes hand- och fotleder så att det är omöjligt för henne att komma loss.
 
Jag kommer att klä av mig till synen av hennes fantastiska kropp och sätter mig ned mellan hennes ben och låter en tunn stråle med glidmedel rinna mellan hennes skinkor, ner över hennes rakade fitta.
 
Jag kommer att göra henne till min egen _ _ _ _ - slyna och kompensera henne för de män som inte behagade komma hit i söndags. Jag skall ge henne kompensation för att hon inte fick sin dp som hon älskar så mycket att hon börjar nynna sött när man bara säger ordet.... dubbelpenetration...
 
Dessvärre har jag bara en kuk så jag blir tvunden att använda våra leksaker att ge henne något som får liknas vid en dp.
 
Jag anar att hon kommer att skaka av upphetsning när jag tar henne. Hon lär krampa i orgasm när jag tar ett hårt tag i hennes hår och lyfter upp hennes huvud och viskar något i hennes ena öra.
 
Jag kommer att komma så skönt ikväll av hennes varma och svettiga kropp som ligger fastbunden i min säng och njuter av att bli hårt tagen...
 
 
 
 
 
 

Vecka 29...

Kategori: Allmänt

 
Som ansvarsfulla människor på deltid, så har vi en uppsjö av förpliktelser under vissa perioder av vårt liv. Den andra delen av vårt liv njuter vi fullt ut av att hitta på massor av erotiska äventyr som man inte kan göra på två.
 
Nästa tillfälle för erotiska lekar på flera kommer att ske v.29. Det vill säga om 20 dagar... Jag tror att Prinsessan är lite besviken att det inte gick att få tag på en extrakille i söndags. Dock fick hon så mycket skönt sex med ett fantastiskt par att hon fortfarande tindrar...
 
Jag har satt in en annons på BC där vi söker sensuella par som har tagit några steg förbi att bli upphetsade av att ha sex i samma rum. Det är inget fel att vara på det steget. Vi var där ett bra tag innan vi valde att kliva vidare några steg.
 
Däremot ger det inte oss så mycket spänning längre att ha ett par jämte oss som inte vill ha sex med oss. Men jag kommer ihåg spänningen av att ha ett livs levande par jämte oss.
 
Vad det gäller uttrycket "hjälpande händer", så råder det lite delade meningar om vad det egentligen betyder. Vissa menar att det betyder att det är okej att smeka varandra med händerna, medan andra menar att det är en grej mellan männen. Man är inte bi, men kan idka lite "hjälpande händer".
 
För oss spelar det ingen roll, eftersom jag är hetro och vi båda tycker att vi gärna gör mer med ett par än att ta på dem. Så "hjälpande händer" inget för oss oavsett vad det betyder.
 
En kvinna gav Prinsessan lite "hjälpande händer" i ett mörkt rum på en klubb, men när Prinsessan började kyssa hennes bröst, så skrek hon "neeeeej" och slängde sig undan och surade... Sjukt avtändande....
 
En regel är att om ni inte vill ha sex med oss, så skall ni inte röra oss...  Vill ni ha sex med oss, så var trevliga mot oss...
 
______________________________________________________________________________
 
Jag har också satt in en annons på BC där vi söker en "extraordinär extrakille" till Prinsessan.
 
Jag tror att de flesta killar inser att det går att vara kräsen när man ser ut som Prinsessan. Hon behöver inte direkt tigga och be om att få en frivillig kille att ha sex med henne på exempelvis swingersklubbar.
 
Så det finns naturligtvis en hel del krav på denna kille... Det mest fantastiska verkar vara att de fysiska aspekterna verkar vara lättare att hitta på killar än det mentala. Kan det verkligen vara så att det är svårare att hitta en ödmjuk, skrivkunnig och sypatisk man, än en kille med en kropp som värsta modellen och en kuk som ser ut som ett lår på en fotbollspelare?
 
Nu skall det tilläggas att det har svarat några få killar som har vad hon söker. Dessa killar lär få hur mycket sex de vill på BC. Det är verkligen ingen myt att hjärnan är den mest erogena zonen på vår kropp. Jag vill passa på att skriva ett tack till dem. För utan deras trevliga mejl, så hade vi slutat söka en extrakille på BC för länge sedan.
 
Men frågan kvarstår HUR vissa killar tror sig vara intressanta när de skriver "jag anmäler mitt intresse".
 
Inte ens en bokklubb i Tidaholm skulle bli intresserade av den formuleringen, så vad är det som gör att de tror att en vacker kvinna blir attraherad av den kommentaren? Bjuder de ens upp en kvinna på ett dansställe med den formuleringen?
 
Eller hur tror någon person utan bild eller profiltext att de är sexiga när de skriver "ja ska knula hon"? Jag kan hitta tusen anledningar till att denna "man" inte kommer att få "knula hon".  Men jag kan hitta fler än en bra anledning varför trevliga och ödmjuka män skall få hjälpa mig att ge Prinsessan underbart sex.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland blir det inte som man tänkt sig....

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Det kinky sex jag hade sett fram mot igår kväll blev inte av. Vi fick besök av en god vän som går igenom något besvärligt och behövde stöd. Vår dörr är aldrig stängd för goda vänner, och vår vän behövde oss.
 
Vänner i nöd går alltid först. Älsklingen och jag får helt enkelt porra oss ikväll istället. Älsklingen har kvar min önskelista, så jag tror att kvällen kommer bli riktigt skön.
 
 

Prinsessan är så vacker att jag dör...

Kategori:

 
Den blicken som Prinsessan har på denna bild är från när hon njuter av en annan kvinna. Deras tysta stön fyllde rummet och jag njöt av att titta på hennes ansikte. Ett ansikte som ena stunden var avslappnat och fridfullt och andra stunden plågat av njutning.
 
Men oavsett om det var avslappnat eller plågat av upphetsning, så är det min vackra Prinsessas ansikte. Ett ansikte som jag aldrig kan titta mig nöjd på.
 
 
 
 
 
 

BDSM

Kategori: BDSM

 
Han skriver.
 
Vi satt i soffan med ett annat swingerspar och pratade om sex och vad vi gillade och inte gillade.
 
Vi kom in på BDSM. Jag förklarade för dem att Prinsessan nog var den av oss som hade den mest avancerade njutningen. Jag gav ett exempel på att hon gillar att bli bunden och "hanterad hårt".
 
De tittade lite skeptiskt (det kändes så i alla fall) på mig när jag berättade. Jag började märka på mig själv att jag urskuldade mig med att "det är något vi gör själva" och att "hon vill bli hanterad lite hårdhänt".
 
Till slut hoppade Prinsessan in och skrev om orden till att "jag gillar att få ett rejält kok stryk", "jag blir kåt av när kan piskar upp mig rejält" och "vi har ett stoppord, men det känns inte användbart".
 
Nu blev de genast mer avslappnade och förklarade att de aldrig haft en tanke på att KVINNAN gillade dessa lekar. De hade en tro att det alltid var mannen som gillade att misshandla kvinnan.
 
Hos oss är det absolut Prinsessan som gillar dessa lekar mest. Jag är dominant i min natur, men skulle själv aldrig komma på tanken att köpa den rekvesita som vi har hemma. En ridpiska, gagball, rep, handbojor, bondageremmar, piskor, m.m. är min söta Prinsessas leksaker som hon vill att jag använder på henne...
 
Så visst är den lilla Prinsessan mer kinky än man kan ana när hon trippade iväg till jobbet i morse på sina höga klackar och sina tighta rosa jeans...
 
Kom helt plötsligt på att vi inte har några bilder att lägga in som visar hur hon ser ut när hon är fastbunden. Det enda jag hittade var en bild med hennes halsband som får duga så länge. Kanske dags att ta fram kameran ikväll.

Sex med begränsningar.

Kategori: BDSM

 
Han skriver.
 
Ibland när jag vill ge Prinsessan en helt galet skön orgasm så berövar jag henne några sinnen och förmågor.
 
När hon kommer hem från jobbet, så har jag förberett med lite bondage-prylar.
 
Jag brukar brotta ner henne i sängen och klä av henne kläderna. Jag vet hur upphetsad hon blir av dessa lekar och jag vet att hon kämpar fullt ut för att lekarna skall bli så äkta som det går. Att inte spela detta fullt ut, är lika avtändande för henne som att se en porrfilm när porrksådisarna försöker sig på att säga repliker.
 
När hon ligger naken på rygg med armar och ben fastknutna i sängstolparna stannar jag upp en stund och njuter av denna vackra kvinna. Jag vet att om jag skulle böjt mig fram och smekt henne ömt på kinden och sagt att jag älskar henne, så hade jag förstört hennes älsklingslek.
 
Istället binder jag för hennes ögon och berättar för henne hur plågsam hennes natt kommer att bli. Det är knappt hon hör vad jag säger eftersom hon förbannar mig så att till och med den tuffaste personen skulle ha övervägt att släppa loss henne och springa om det var verklighet.
 
Hon skakar huvudet för att få bort ögonbindeln, men jag har lång erfarenhet från knopar, så till slut ger hon upp försöket att se igen.
 
Hon tycker att det är lika sexigt som jag när hon abdikerar och underkastar sig mig sexuellt. Hur hennes kropps kåthet vinner över hennes själ som skriker nej. Hur hennes orgasm närmar sig samtidigt som hon försöker tvinga den tillbaka.
 
För varje del jag berövar henne, ökar hennes upphetsning. Hennes rörelseförmåga är berövad på samma sätt som hennes syn. Med hörlurar för öronen och något som hindrar henne att tala gör att hon nu är helt centrerad och koncentrerad på att använda de två sinnan hon har kvar. Doft och känsel...
 
Varje rörelse på hennes kropp förstärks. Min tunga känns tusenfallt när den söker sig in mellan hennes särade ben.
 
Vibrationerna från leksakerna gör att hon snart ger upp allt hopp om ett längre rollspel, utan skriker efter att jag skall komma in i henne sekunderna innan hon kommer i en orgasm som ser mer smärtsam ut än njutningsfull.
 
Ett efter ett återfår hon sina förmågor. Tal, syn, hörsel och rörelseförmågan återges Prinsessan igen, under tiden som hon skakande andas tungt i vår säng.
 
Nu kan jag smeka hennes kind och viska ömt: "jag älskar dig av hela mitt hjärta"...
 
 
 
 

Önskelista

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag har en önskelista för kvällen.
 
 • Hårdhänt
 • Dominerad
 • Kinky
 • ----sex

Inga konstigheter egentligen?

Jag tror och hoppas Älsklingen kan ge mig vad jag önskar. Han brukar inte vara speciellt svårövertalad. Lyckan för honom är som bekant att se sin Prinsessa galet kåt. Helst ska jag tappa besinningen helt och hållet...

Jag önskar att vi kan syssla med lite rollspel, att han är rough och dominant, och låter mig veta att jag är hans slyna och att han gör vad han vill med mig. Sådant gillar jag.

 

 
 

Ett galet sexigt äventyr

Kategori: Allmänt

 
Några gånger under denna sommar skall jag och Prinsessan hitta på något helt galet sexigt äventyr som vi skall kunna tänka på under de kalla dagarna.
 
Just nu vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på, men fantasin vet inga gränser.
 
Antingen överraskar jag henne med något porrigt utomhussex i en gammal öde lada och låter två andra killar komma dit och "överraska". Men då måste jag arrangera så att jag får dit två killar som hon lekt med tidigare... Man måste vara extremt försiktigt vad det gäller dessa lekar så att lekarna inte spårar ur.
 
Eller så hittar jag en vacker kvinna som kan utnyttja henne med sexiga leksaker. Sedan kan jag komma hem och ta dem båda två...
 
Just nu vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på. Antingen på två, tre, fyra, fem, eller en hel grupp. Antingen med killar, tjejer eller både ock.
 
Det som är fantastiskt med att vara swinger, är att alla fantasier som "vanliga" människor drömmer om och har konstaterat vara omöjliga. Lever jag och min Prinsessa ut i vårt verkliga liv.
 
Det liv vi har till att njuta med varandra av andra. Det liv då vi inte är ansvarsfulla människor som är fulla av vardagliga förpliktelser. Det liv då det inte finns kommentarer som "det där händer bara i porrfilmer".
 
Hur många män har inte drömt om två kvinnor som lägger allt fokus på honom, en origie med kåta och frigjorda människor, att ha sex med en annan kvinna under tiden som frun onanerar till skådespeleriet, eller att se sin kåta fru bli hårt tagen av två män samtidigt och skrika ut sin orgasm.
 
Hur många kvinnor drömmer inte i hemlighet om att kunna be sin man att hämta den killen som står där för att hon vill knulla med honom nu. Hur många kvinnor drömmer inte om att ligga i en 69:a med en annan kvinna, samtidigt som deras män njuter av åsynen. Hur många kvinnor drömmer inte om sex med en annat par för en stund. Hur många kvinnor drömmer inte om att få fullt fokus från två män som åtrår hela hennes varma kropp och gör allt för att hon skall njuta.
 
Allt det som andra par antingen gör i smyg för varandra, fantiserar om, eller tittar på i en porrfilm och onanerar, gör vi tillsammans som ett par och får underbara orgasmer.
 
Vi njuter av att den andra får och vi njuter av att ge och få...
 
Nästa dag tittat vi i varandras ögon och ler. Det finns inget dåligt samvete, ingen ånger eller misstroende. Bara ytterligare en upplevelse som vi inte kan dela med våra "vanliga" vänner.
 
Det är så vanligt när swingers berättar om en sexig stund, att de just tar upp en händelse som fick deras respektive att njuta. Kanske är det just detta som swingers går igång på. Att ens respektive får njuta som få andra människor får tillfälle att njuta under en hel livstid.
 
 

Gränserna utökas och målet förändras.

Kategori: Allmänt

 
Är det så att efter varje äventyr så utökas ramarna för vad som är okej, utan att vi märker det?
 
Väljer vi väg efter våra delmål, eller är det delmålen som väljer väg åt oss? Vi är ju på en resa utan slutdestination, så kanske är det så att vi irrar runt och letar nya spännande vägar?
 
Vi hade två fantastiska kvällar i helgen. Vi njöt av sådant vi gillar och sådant vi velat göra. Det var både sexigt och porrigt.
 
Men är det något vi accepterar idag, som vi inte accepterade innan helgen? Finns det något som var otänkbart innan, men som vi nu har börjat snegla på? Eller har gränserna flyttats utan att vi märkt det?
 
För ett par klubbesök sedan, så var det otänkbart för Prinsessan och mig att jag lämnade henne ensam i ett av rummen. Hon var alltid noga med att säga: "Lova att du inte lämnar mig ensam i något av rummen". Men vid den senaste sus-festen på Adam o Eva, så gick jag till baren och tog en öl medan hon satt i en soffa i spat och kysstes med en annan kvinna och åskådare samlades i en ring runt henne. En yngre kille satt och runkade ogenerat till bilden av dessa kvinnor. Ramarna hade breddats, utan att vi behövde kommentera det.
 
Vad skedde när hon stod på alla fyra och skrek ut sin kåthet när två män hade sex med henne i ett av rummen på klubb?
 
Dörröppningen var full av par som tittade på henne när hon ogenerat fylldes från båda håll och stöttes hårt fram och tillbaka. En lång vacker kvinna med stora siliconbröst smekte sig sakta utanpå den silverfärgade paljettrosan, samtidigt som hennes blick pendlade mellan att titta mig i ögonen och titta på kuken som stötte in i Prinsessan bakifrån. Varje gång hon tittade på mig så log hon inbjudande. Hade jag bjudit in henne att vara med i leken idag och tagit henne hårt framför min kvinna? Förmodligen...
 
En man satte sig i fåtöljen jämte. Han plockade fram sin kuk och runkade den sakta och la handen på Prinsessans arm.
 
Prinsessan tittade på mig och skakade på huvudet med lite orolig blick, vilket gjorde att jag flyttade hans hand från henne och så gick han sin väg.
 
För en vecka sedan så undrade Prinsessan hur många män hon skulle kunna klara av att ha sex med samtidigt. När vi kommit fram till att fem bör vara det maximala om ingen skall behöva "vänta på sin tur" eller har sex med armhålor och fötter, sa Prinsessan att hon gärna skulle vilja testa tre killar. En dp och en i munnen vore himmelriket, sa hon och tindrade med ögonen. En fantasi var skapad i Prinsessan som hon kommer att uppleva.
 
Hade hon sagt nej till den mannen som la handen på henne idag i samma situation? Jag tror att hon med nöje hade njutit av att grensla en och vickat förföriskt med sin söta rumpa mot den andre att ge henne en dp. Jag hade sett hur hennes ögon hade spärrats upp när hon fått det hon älskar mest... Dubbelpenetration är det som står högst upp på "gilla", tillsammans med att bli bossigt hanterad av en kvinna med strap. Förmodligen hade jag lämnat över henne i de två männens händer och koncentrerat mig på Paljett-kvinnan.
 
Så har det hänt något med våra ramar från innan midsommarhelgen?
 
Kanske är det nu möjligt att lämna Prinsessan med ett annat par en kortare stund under tiden som de har sex. I helgen gick mannen iväg och duschade och sa till sin kvinna att nu fick hon roa sig utan honom ett tag. För mig vore det inte otänkbart längre att lämna Prinsessan ensam med ett par en kort stund så att de får njuta av en trekant.
 
Att ha sex med en annan kvinna utan att ha Prinsessan i mitt synfält var otänkbart, men i helgen så njöt jag av den andra kvinnan medan Prinsessan stönade av vällust utom mitt synfält. Jag tog henne i en missionärsställning och njöt av henne och min Prinsessas upphetsande stön bakom mig.
 
För två år sedan roade jag mig med att leta upp alla möjliga sorters porrclips på nätet. Det var bilder på tjejsex, trekanter, bondage, orgier, dp, 2on1, bdsm, straps, submission,public,  m.m.
 
Sedan fick Prinsessan betygsätta dessa bilder med betygskalan "aldrig" till "jättegärna".
 
Jag tittade på den "testen" för en månad sedan. Det var fler än en bild som Prinsessan redan skrikit ut sin orgasm till, trots att det stod "aldrig" ifyllt.
 
Jag kan med säkerhet påstå att mycket av det Prinsessan tyckte var otänkbart för två år sedan, finns på hennes "önskelista" idag.
 
Nu skall vi ha lite tvåsamhet i sexet ett tag, men vi skall nog redan börja planera så att vi har en eller ett par killar till Prinsessan, en eller ett par kvinnor till mig och ett par att hitta på fantastiska äventyr med.
 
Vi har det allt underbart tillsammans...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min passion

Kategori: Allmänt

 
Prinsessan skriver.
 
Jag älskar bröst. Om jag ser en kvinna med stora, snygga bröst så har jag alltid extremt svårt att inte titta på dem. Bröst är vackra, de är sköna att smeka, ljuvliga att kyssa och kela med.
 
Den vackra kvinnan jag njöt av och med i helgen hade fantastiska bröst! När vi träffade dem, så fastnade mina ögon omgående på hennes bröst och urringning. Helt enkelt ljuvliga! Oemotstånliga!
 
De kvinnor jag attraheras av har stora bröst. Helt klart. Sitter och funderar på de kvinnor jag haft sex med så här långt, och jag tror nog alla (det är inte så många) haft avsevärt större bröst än mig?
 
Mina bröst älskar beröring, kyssar och smek. Jag blir oerhört tänd av att någon tar hand om mina bröst. Innan jag träffade Älsklingen hade jag ingen aning om hur pass känsliga de var. Nu vet jag.
 
 
 

Män...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Börjar så sakteligen återhämta mig efter en helt galen midsommar. Galen, på ett bra vis! Nu är jag tillbaks i verkligheten, vilket inte är helt dumt det heller...
 
Jag hade trott och hoppats på att jag hade fått möjlighet att njuta av en extra kille igår, men mina planer gick i stöpet då jag helt enkelt inte lyckades hitta rätt kille att bjuda hem. Trist, eftersom jag verkligen ville njuta av en skön dp.
 
Jag hade en lista på ett antal namn. Älsklingen dissade några stycken av profilerna, några tyckte han var okej. Den kandidat jag placerat på första plats kunde inte komma. Nummer två, verkar plötsligt inte seriös. Nummer tre klarade inte längre av att skriva respektfullt - utan hade tydligen en bedrövlig kvinnosyn vilket framstod med all önskvärd tydlighet i hans senaste meddelande. Någonstans här ledsnade jag. Jag vill inte panikhitta en kille som inte håller måttet. Jag är inte desperat, utan är hellre utan än bjuder hem fel kille.
 
Det verkar som många män klarar att skriva ett, två, tre eller fyra trevliga meddelanden, men vid forsatt kommunikation klarar de helt enkelt inte av att bete sig normalt. Mitt tips till andra som söker lekkamrater på BC (om man är petig som jag) är att se till att få ett antal brev från de lämpliga kandidaterna. Det kommer märkas vilka som är den sort man vill dela säng med.
 
Jag sitter egentligen inte i sjön. Jag har min Älskling som vet exakt hur jag vill bli behandlad. Tyvärr mådde han inte alls bra i natt eller imorse, så jag fick klara mig på egen hand.
 
Nu följer ett par veckor där vårt utsvävande sexliv får stå åt sidan för ett ansvarfullt liv med barnen. Vi får njuta av varandra istället. Lyx!

Midsommardagens fortsatta äventyr.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver om fortsättningen.
 
På midsommardagen vaknade jag sakta runt 8:30. Jag hade sovit fyra timmar och visste knappt var jag var.
 
Prinsessan menar på att hon väckte mig, medan jag menar på det omvända. Dock spelar det ingen roll, för det som hände senare var kanske det som var det viktiga.
 
Jag vände på Prinsessan och tryckte mig mot hennes fantastiska rumpa. Hon andades tungt och rörde sig sakta fram och tillbaka mot min allt hårdare kuk.
 
Efter en stund så hade hon placerat en leksak där bak, så att jag kunde ta henne och känna vibrationerna. För det är ingen tvekan om att min Prinsessa njuter av att vara min _ _ _ _-slyna när hon vill komma snabbt.
 
Naturligtvis dröjde det inte lång tid innan hon skrek ut sin orgasm och vände sig om och kyssta mig.
 
- Du får ditt ikväll hjärtat, sa hon och stapplade ut till badrummet och lämnade mig med ett hårt stånd.
 
Prinsessan vankade fram och tillbaka och frågade om paret hade hört av sig något mer än att de hade bekräftat att vi skulle ses.
 
Jag försökte lugna ner henne med att de nog kommer snart. Men Prinsessan är liksom inte den som har ett tålmodigt sinne vad det gäller sex.
 
Efter några timmar vaknade jag med ett ryck. Jag hade stängt av ljudet på telefonen och somnat. Prinsessan fick naturligtvis reda på att paret hade smsat och ringt för en timma sedan. Jag kan lugnt säga att jag låg kraftigt i minuslådan.
 
Men det gick att "övertala" dem att komma hem till oss från sitt hotell och äta lite tårta med tilltugg.
 
Vi hade gjort av med 11 kondomer dagen innan, så jag skrev ett sms och bad dem köpa med sig fler om de hade lust att hitta på lite dumheter igen.
 
En kort stund senare satt vi i köket och berättade om roliga händelser på swingersklubbar. Vi pratade om moral, vikten av ärlighet och hur sexigt det är med trevliga och sociala människor. Vi passade också på att byta lite bilder som vi tagit dagen innan.
 
Snart gjorde vi en liten repris av gårdagen. Prinsessan hamnade under kvinnan i en 69:a. Jag och kvinnans man fick åter tillstånd att ta lite bilder så att vi inte skulle bli helt utan uppgift. Dock valde vi snart att bli en del av leken och la våra mobilkameror åt sidan.
 
Ja, vad kan man säga. Två kvinnor som smeker, suger och kysser min kuk. Min Prinsessa som kysser mig medan en annan kvinna slickar henne bakifrån... Om man tänker på det mest erotiska som man kan hitta på som två par, så gjorde vi precis det.
 
Denna kväll fick vi män avsugningarna från våra älskade kvinnor... Helt galet skönt och sexigt med detta par. Jag är relativt säker på att de gillade äventyren lika mycket som vi. Så vi lär ses snart igen.
 
Däremot hade Prinsessan försökt att ordna en singelkille till ikväll. Hon gillar som bekant dp med två killar. Men det misslyckades så fatalt att Prinsessan nu sitter i vardagsrummet, äter chips och har klargjort att jag är skyldig henne _ _ _ _ sex ikväll som kompensation på att det inte fanns en kille som hade det hon söker för ikväll.
 
Nu ropar hon på mig att komma. Jag får sluta skriva. Men det kommer mera...

Swingers tar över hotellen

Kategori: Allmänt

Nu då?

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver. Fnissar. Både jag och Älsklingen har slickat f***a så mycket, att vi fått sår under tungan. Det säger nog allt om den här långa sköna helgen? Helgen är dock inte riktigt slut än och jag är fortfarande kåt. Om jag sköter mina kort väl, kanske Älsklingen ger mig ännu en oförglömlig upplevelse?

En kvinnas åsikt om det hela

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Nu har ni kunnat läsa Älsklingens tankar om denna över förväntan lyckade midsommar. Nu är det min tur att ge min syn på hur denna hedniska helg blev den porrigaste helgen jag och Älsklingen någonsin upplevt.
 
Vi mötte det här andra paret på kvällskvisten. Vi delade en underbar picnick (omöjligt att stava) korg, en flaska bubbel och pratade enormt otvunget. De var båda lätta att lära känna, man kan nog säga att "det klickade" direkt?
 
Vi for hemåt, åt lite gott och satte oss sedan i den stora soffan. Den här kvinnan hade den häftigaste urringningen jag sett på år och dar. Hennes bröst var "enorma" och jag hade svårt att hålla mig från att fingra på henne. Försiktigt lät jag ett par fingrar glida över hennes arm - hon fattade direkt vad jag ville. Det var uppenbart att hon ville samma sak. Lyckliga jag.
 
Jag och den vackra kvinnan började kyssa varandra. Plagg efter plagg gled av oss. Plötsligt hade jag en par stora, vackra bröst framför mig. Jag älskar bröst. Jag älskar att smeka bröst, och jag älskar att kyssa bröst. Jag får inte nog av bröst.
 
Jag får inte nog av att slicka f***a heller om jag ska vara helt ärlig. Kvinnan lutade sig tillbaka mot sin man och lät mig smaka henne. Med min tunga och mina fingrar fick jag återigen njuta av denna underbara kvinna. Det förtjusande med denna kvinna var att hon var EXAKT lika entusiastisk över att slicka f***a som jag själv. Yes!
 
Vi lämnade soffan och hamnade i sängen. Älsklingen och den andra mannen, som mest tittat på tills nu, började så smått delta. En hand på ett bröst, fingrar om en k*k, en smekning över en våt... Tror ni kan föreställa er ungefär vad som hände?
 
Det är sannerligen skruvat att se sin man, min Älskling begrava huvudet mellan en annan kvinnas ben. Lägg till att denna kvinnas man ligger lika väl begravd mellan mina. Swingersheaven. Ingen svartsjuka. Bara underbart sex. Min Älskling tog en annan kvinna och jag blev kåt av synen.
 
Efter fem timmars helt galet skönt sex var vi minst sagt tillfredsställda. Var tiden tog vägen? Det har jag ingen aning om. Jag hade haft sex med en underbar kvinna, hennes man hade tagit mig, min Älskling hade tagit henne. Älsklingen fick en skön orgasm med en annan kvinna, jag tog hand om hennes man på samma sätt - med samma resultat.
 
Igår kom de tillbaka efter mer.
Det var inte "bara" jag och Älsklingen som hade en skön midsommar tydligen?

Midsommarafton med ett par

Kategori: Allmänt

 
Han skriver om midsommarafton. Prinsessan skriver senare om hur hon upplevde kvällen.
 
Vi  hade förberett vår picknick-korg och satt och väntade på paret som skulle ansluta till midsommarfirandet.
 
Pirrandet märktes på Prinsessan som hade varit galet sugen hela dagen innan vi skulle ta oss till firandet. Hon tiggde om att få suga och bad om att få ha sex hela dagen. Men jag höll henne på halster så att hon skulle vara mer än lovligt sugen ikväll.
 
Men när väl paret kom gående mot oss på grusvägen så släppte allt fokus på mig. Prinsessan uppslukades av denna kvinnas kropp.
 
Eftersom jag känner min Prinsessa så vet jag att hon inte kunde göra en hemlighet med hennes blickar om att hon fullständigt älskade denna kvinnas stora bröst.
 
Vi åt gott, drack gott och hade en underbart trivsam stund med detta par.  Efter en stund rörde vi oss hemåt så att vi skulle få lära känna varandra lite bättre.
 
Snart satt vi i soffan och Prinsessan smekte kvinnan försiktigt samtdigt som vi pratade. Snart var dessa två vackra kvinnor omslingrade i soffan och det enda som hördes var ljudet av kyssande munnar och tysta stönanden.
 
Plagg efter plagg försvann och snart låg dessa kvinnor i en underbar 69:a och vi män satt vid var sida om kvinnorna och njöt av att titta på detta vackra skådespeleri.
 
Ibland lät vi våra händer smeka de varma kvinnokropparna. Men de kände inte våra händer. De var fullt upptagna av att njuta av varandras kroppar.
 
En kort stund senare rörde vi oss in i sovrummet. Kvinnorna småsprang in i sovrummet och slängde sig i varandras armar och fortsatte sina lekar medan vi män klädde av oss och la oss på varsin sida om de två kvinnorna.
 
Nu börjar en sexakt på fem timmar. Jag kan inte komma igåg allt som en film. Mitt minne består av en hel mängd "stillbilder" som har etsat sig fast i mitt minne. Vissa bilder vet jag har hänt, medan vissa känns som en dröm. Jag kan med andra ord inte garantera att allt detta hände. Dock vet jag att detta var en galet, sjukt, underbar stund av erotik, som skulle fått vilken porrfilmsproducent att bli grön av avund.
 
Det som var extremt skönt med detta par (bortsett från att de var trevliga och snygga) var att vi hade satt upp våra regler och "gränser" innan vi såga. Vi visste att allt samlag vid partnerbyte skulle ske med kondom, Inget kyssande vid vid partnerbyte, samt att ingen av killarna var intresserad av att ha sex med den andre killen.
 
Med dessa regler kunde vi njuta fullt ut av varandra.
 
Det började med händer. Det var underbart att smeka dessa kvinnors kroppar som njöt av vår hjälp. Munnar hjälpte händerna och snart kände jag en mun runt min kuk samtidigt som min tunga tillfredsställde kvinnan. Prinsessan kade en annan mans kuk i sin hals och en kvinnas fingrar som gled in och ut ur henne.
 
Detta var början på fantastiskt sex. Känslan att se sin kvinna glida ner över en annan mans kuk samtidigt som jag stöter hårt i en annans kvinna i en missionärsställning är så "skruvat" att det känns som att befinna sig i en porrfilm. Att höra en annans kvinnas stönande och se hur en man njuter av min kvinna är så sexigt att varje par borde få uppleva detta tillsammans.
 
Att höra sin kvinna stöna och gny av en annan mans kuk medan den andra kvinnan slingrar sina ben om mina höfter och trycker sig hårt mot min kuk och njuter, är så galet att man aldrig skulle kunna känna svartsjuka. Det är så galet att det blir naturligt. Skönt, porrigt, erotiskt, sensuellt, galet, galet, galet och helgalet...
 
Om detta var otrohet så skulle det bli ofint, osexigt och smutsigt. Nu är det porrigt, roligt, sexigt och stärker vår relation.
 
Ibland försvann någon en kort stund för att ta en uppiggande dusch eller dricka lite vatten, vilket innebar att det blev två på en. Ingen kände svartsjuka eller någon annan negativ känsla. Alla fyra gav och fick fullständig njutning. Kanske det viktigaste av allt var att alla var mån om att detta skulle bli en underbar upplevelse för alla att komma ihåg resten av våra liv.
 
Det sista jag kom ihåg av kvällens erotiska äventyr var hur kvinnans mun omslöt mig när jag kom. Strax därefter hörde jag hur Prinsessan hade hjälpt den andra mannen med sin underbara mun.
 
Yra av lite alkohol och orgasmrusiga, konstaterade vi att klockan var halv fem på morgonen.
 
Paret åkte hem till sitt hotell, medan vi skickade ett sms och skrev att de var välkomna till oss nästföljande dag på lite sommartårta och annat sött.
 
Nästföljande dags supersköna äventyr berättar jag om i ett nytt inlägg om ett tag.
 
Prinsessan är _ _ _ _ sugen idag, så om hon hittar en extrakille på bc, så lär hon njuta ikväll med.
 
 
 
 
 
 

Smälter helgen

Kategori: Allmänt

En lång sovmorgon tillsammans med Prinsessan.

Vi har legat och myst i timmar och pratat om vad vi gillade och vad vi tycker var sexigt i helgen.

Nu sitter vi i köket och har ätit upp resterna av sommartårtan.Mums!!

Jag skall hitta en sexig bild på kvinnorna och lägga in i nästa inlägg.

Syns snart med bild och detaljer.

Om 20 minuter

Kategori: Ett äventyr

Om 20 minuter kommer paret från igår hit igen... Vi har lockat hit dem med sommartårta och lite sött ;-)

Vi lyckades göra åt 11 kondomer igår (imorse), så de skulle köpa med sig fler på vägen hit.

Prinsessan fick en tvåkant när vi vaknade. Men för er som av någon anledning trodde att vi hade vaniljsex, så måste jag göra er besvikna. Hon är ju min _ _ _ _ -slyna ;-)

Nu är vi skönt kåta båda två och väntar på att få sätta tänderna i tårtan och sötsakerna.

Fem timmar maratonsex

Kategori: Allmänt

Herre Gud!
 
Midsommar landade i en fantastisk dag med genuint firande med ett trevligt par.
 
Efter mat och dryck hamnade vi till slut i sängen. Efter fem timmar låg vi alla och pustade ut efter helt makalöst sex.
 
Detaljerna kommer snart. Vår sexigaste afton!!!

Glad midsommar.

Kategori: Allmänt

 
Glad midsommar till er alla!
 
Time for play...

Kvällen innan

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver. Jag är inte nervös alls för imorgon. Dock är jag sjukt kåt. Ska se om jag kan övertyga Älsklingen om att få suga honom ikväll. Vad tror ni?

Sensuella filmer.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Om vi nu bortser från erotiska- och porrfilmer och håller oss till s.k. vanliga filmer och serier. Vilka ligger då i topp fem som de mest sexiga filmerna som finns?
 
Är det så att det är en skillnad på vad killar och vad tjejer tycker är sexigt?
 
Är det så att tjejer skulle välja "Dirty Dancing" medan män skulle välja "Flashdance"?
 
Vet inte, men det jag vet är att serien "True Blood" är galet sexig... 9 1/2 vecka gick inte av för hackor på sin tid.
 
Lägg gärna upp din egen lista här på sexiga filmer (OBS, inte kategorin tyska porrfilmer)...
 
 

Kondomer till imorgon.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Får inte glömma att köpa kondomer till imorgon.
 
Denna fantastiska produkt som gör det möjligt att swinga på det mest underbara sätt med andra utan att behöva känna oro.
 
Tack till den som uppfann kondomen. Annars hade vi inte kunnat göra det vi gillar att göra...
 
Men är det bara jag som tycker att utbudet i mataffärer och apoteken är lite begränsat (läs tråkigt)... I kondomerier finns det ju en uppsjö av olika modeller, färger, smaker, m.m. Men på apoteket finns det bara kondomer av samma märke som när jag var en liten tonåring med moppe-fjun på överläppen.
 
Jag vill ha en kondom som blinkar i alla olika färger, smakar svenska jordgubbar och spelar ledmotivet till Rocky när man har sex.  När man rullar av den så skall den slockna och spela "good night sweetheart, it´s time to go..."
 
Jag menar... Det är ju ändå 2012. Något mer än beige latex borde väl RFSU kunna ha kommit fram till under alla dessa år. Tycker att kondomer av beige latex andas lite öststat, typ Ungern 1987.
 
Jo, jag vet att det finns självlysande kondomer. Men alla som haft fysik i skolan och satt en Geigermätare på flourocerande material, vet att det är fullt av radioaktivitet i dessa ämnen.
 
Så nej tack. Jag vill inte vira in min "lilla guldfisk" i radioaktivt gummi... Då tar jag hellre beige latex.
 
 

Midsommardagen

Kategori: Allmänt

 
Denna hedniska afton är lagd runt midsommarsolståndet. Den dag då solen inte går ner i vårt norra land. Den dag som många utländska turister tycker känns spöklik.
 
Denna dag får väl ses som en av de få hedninska högtidsdagar som kyrkan inte lyckats omvandla till en kristen högtid, såsom man gjort med bland annat juldagen.
 
Man valde från kyrkan att lägga firandet av Johannes Döparens födelse på midsommardagen, för att den hedniska högtiden skulle försvinna och ersättas med en kristen högtid.
 
Dock verkade vi tycka att det var roligare att resa en lövad "stång", hoppa "små grodorna", ta en snaps till sillen och älska i naturen, än att fira Johannes födelse.
 
Så kyrkan valde att flytta Johannes Döpares födelsedag till söndagen efter midsommardagen... Ett klokt val då vi svenskar kan vara lite bångstyriga när någon försöker ta det ifrån oss som vi tycker om.
 
Imorgon är det midsommarafton.
 
Denna dag är vår riktigt genuina högtid från urminnes tider. Ta med din älskade och gå ut i naturen och älska. Om ni vill vara lite busiga så ta med er ett annat par, kille eller tjej (glöm inte att skydda er) och njut av livet på samma sätt som våra förfäder har njutit i årtusenden... Vår riktigt äkta nordiska fest är här!!!!
 
Låt oss festa på ett sådant sätt att våra förfäder tittar nöjt ned på oss från Valhall och ler...
 
 
 
 

Riktiga kompisar.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Stod och väntade på ett överfullt Apotek idag.
 
Butiken fylldes på snabbare än vad de långsamma apotekarna lyckades beta av sina kunder.
 
Vid min sida passerade det tre kvinnor i 45 års åldern.
 
Den ena av kvinnorna var högröd i ansiktet och hennes panna pärlades av små svettdroppar när hennes två väninnor guidade henne fram till avdelningen för "sex och intim".
 
Där började de två väninnorna ogenerat att plocka bland dildosar och visade dem en efter en för den generade kvinnan.
 
En av väninnorna utbrast:
 
- En sådan har jag hemma, den är tppenbra.
 
Den generade kvinnan försökte att tysta ned sina väninnor utan framgång. Istället fick hon svaret:
 
- Äh, alla har ju en sådan här hemma nu för tiden. Nu börjar ditt nya liv.
 
En av kvinnorna tog en kartong och log mot sin kompis och sa:
 
- Den här får du av oss, men resten får du klara själv. Alltså sätta i batterierna...
 
Glada, lyckliga och nöjda gick de fram till kassan och betalade. Väninnan sträckte över kassen med dildon med ett uppriktigt leende och sa:
 
- Grattis till ditt nya liv.
 
Jag tittade mig om bland alla människor som stod i butiken. Alla log och tittade på de snälla väninnorna som ville ge sin vän något som de förmodligen visste att hon saknat under lång, lång tid.
 
Jag älskar detta land där sex är lika naturligt som att älska... Där sex inte är något fult och skamligt, utan något vi älskar och vågar unna oss antingen själva, som par eller tillsammans med andra.
 
Med ett leende som lyste i kvinnans ansikte gick hon mellan sina stolta väninnor som gick ut ur butiken och möttes av idel snälla blickar.
 
Den kvinnan är lyckligt lottad som har två så underbara vänner.
 
 
 
 

Porrfilm

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag och Älsklingen gillar porr. Vi tycker det är sexigt med porrfilmer och blir kåta av det. Favoritfilmen (tror Älsklingen håller med) tror jag heter "Dubbelfrossa"? Det är nog den enda filmen vi ser på, förutom de vi streamar på datorn från diverse sidor...
 
Högen med värdelösa filmer är oändligt mycket högre än den med bra filmer. Vi har köpt en del filmer tillsammans, men har som sagt bara hittat en film vi båda är fullständigt förtjusta i. Älsklingen har enligt egen utsago en del gamla VHS kasetter, är de kulturhistoria numer? De kan vi i vilket fall som helst inte se.
 
DVD filmerna har en rad problem. Dessa är de vanligaste irritationsmomenten.
 
 • Det är för mycket vaniljsex - tråkigt
 • Det är för mycket hår på alla - gillar inte buskage
 • De försöker agera - vilket p-skådisar inte ens bör försöka
 • Glasdildos - tror inte de är sköna, och irriterar mig bara på filmer där de finns med
 • Killarna är fula - tänder inte på dem alls
 • Det ser inte skönt ut - ser det inte skönt ut, är det inte sexigt

Och, visst ja... Vi har en alldels egen film också! Älsklingen påminde nyss om den. Jag skulle gärna göra fler...

 

 

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Idag är det dan före dan. Eller dagen före dagen om vi ska vara lite petiga? Jag och Älsklingen är möjligen "anala" då vi anser att ett bra språk är viktigt.
 
Nog om det. Idag är det torsdag, imorgon är det fredag och midsommarafton! Imorgon ska vi, om allt känns bra för samtliga inblandade fira en lite annorlunda midsommar. Vi kommer förvisso fira som den stora massan, med majstångsresning och andra vedertagna traditioner. Till en början. När vi är mätta på allt vad fioler och slängrumpor heter kommer jag och Älsklingen förhoppningsvis dela säng med ett annat par. Härligt!
 
Lite annorlunda skulle man kunna säga, utan att överdriva nämnvärt.
 
Jag tror och hoppas vi fyra kommer gilla varandra. Tror gör jag för att de skriver trevligt och ser riktigt bra ut. Hoppas gör jag för att jag är i det närmsta svältfödd på tjejsex just nu, och jag vill verkligen få tillfälle att njuta av en annan kvinnas smak och kropp.
 
Det är inte "bara" tjejsex jag vill ha imorgon dock.
 
Att få se min Älskling njuta med en annan kvinna, att se hur han tränger in i henne kommer bli fantastiskt sexigt, och just det, porrigt. De kommer givetvis tycka att synen av mig och hennes man är lika eggande att se. 
 
Det kommer bli en sexig midsommar i år. Om allt går som det ska. Om alla gillar varandra. Om allt känns rätt. Många "om" blir det. Men det är helt i sin ordning.
 
Jag och Älsklingen chansar inte. Vi vill inte riskera varandra. Han är liksom det bästa jag har!
 

Rätten att låta bli.

Kategori: Allmänt

 
 
Han skriver.
 
Tänker på ett tillfälle när vi bjudit hem ett fantastiskt trevligt par till oss som vi träffat på klubb. Vi hamnade jämte varandra i parrummet och snart låg Prinsessan ihopslingrad med denna vackra kvinna.
 
Männen satt och tittade på kvinnorna och ingen av oss ville "störa" det vackra av att se två sexiga kvinnor som njuter av varandra.
 
Dessvärre var klockan galet tidigt på morgonen, så vi avslutade där med att byta profilnamn på bc.
 
Kort därefter så hade vi bjudit hem detta trevliga par till oss.
 
Vi drack gott och åt gott under tiden som vi hade en fantastiskt trevlig stund. Jag skall inte säga annat än att kvinnan var attraktiv och jag såg att hon tittade på mig på samma sätt som jag "granskade" henne.
 
Efter ett tag så var det någon som föreslog att vi skulle hamna i sängen. Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi hamnade där. Det kan ha börjat i vardagsrummet, men jag är som sagt inte säker.
 
Jag kommer ihåg att vi låg nakna i vår stora säng. Prinsessan blev slickad av kvinnan som i sin tur blev tagen av sin man bakifrån. Jag koncentrerade mig på att ha sex med Prinsessans mun, så att hon inte skulle väcka alla grannar.
 
Vi njöt verkligen av varandras händer och munnar.
 
Plötsligt fick jag en känsla av att jag inte ville ha sex med denna vackra kvinna. Det var absolut inget fel på henne, snarare tvärt om. Men jag ville bara inte och kan inte förklara varför.
 
Många män hade dödat för att få ha sex med denna kvinna (än värre för att ha sex med Prinsessan). Alla i sängen förväntade sig att vi skulle ha ett sexigt partnerbyte och såg förmodligen fram emot detta.
 
Men jag valde att inte ha sex med kvinnan och därmed fortsatte kvällen vidare med underbart skönt sex där händer och munnar gav den extra kryddan.
 
Det som jag tycker är viktigt när man bjuder med andra i sängen, är just detta med att det alltid är okej att ändra sig och säga nej. Det måste finnas möjlighet att säga nej utan att behöva förklara sig. Tjat och ifrågasättande ett av de mest osexiga man kan göra.
 
Vi har valt att det alltid är okej att begränsa reglerna (d.v.s. att säga nej), men aldrig utöka reglerna under gång. Vi vet att swingandet skulle kunna såra den andra, så därför är vi extremt noga med att vara tydliga.
 
Detta fanastiska par var otroligt lyhörda och det kändes att de var tillräckligt erfarna att kunna anpassa sig och njuta av det som var accepterat av alla.
 
Jag anar att vi alla ändå somnade tillfredsställda på alla möjliga sätt.
 
Tack till detta fantastiska par som vi tycker så mycket om :-)
 

Ansiktsbild, eller inte ansiktsbild... Det är frågan...

Kategori: Allmänt

 
 
Han skriver.
 
Jag skall inte på något sätt säga vad som är rätt eller fel med profiler på BC. Vi har själva fått massor av kritik för vad vi gör och hur vi gör.
 
Men jag måste ändå skriva om en sak som gör mig förundrad.
 
Jag och Prinsessan har båda två våra verksamheter som gör att vi är relativt "publika" på några orter. Ingen av oss skulle nog "tjäna" på att alla i vår omgivning fick reda på att vi gillar att leva ett swingersliv med partnerbyte, tjejsex och trekanter.
 
Familj, släkt och vänner skulle nog tycka att vi borde hålla dessa äventyr för oss själva. Vilket vi gör i respekt för vår omgivning.
 
Så av den anledningen blir vi ibland förvånade över att vissa profiler på BC visar ansiktsbilder...
 
Jag visade Prinsessan profiler på "tjejer" på BC. Jag stannade vid en söt tjej på 20 år som visar sitt ansikte i profilen. Det fanns fem bilder enbart på hennes ansikte från något som verkade vara en fest. Hon tittade inte in i kameran en enda gång.
 
Hennes profil berättade att hon ville ha kontakt med äldre män och att utseendet inte var viktigt.
 
Hur stor är sannolikheten att en tjej på 20 år, visar sitt ansikte i en kontaktsida för sex? Om jag skulle gissa, så är sannolikheten näst intill noll procent att denna tjej ens vet om att hon just nu befinner sig på sidan.
 
Då kan jag tycka att det blir lite småaktigt att Prinsessan inte kunde skriva att hon tyckte att hennes man var "generös" som lät henne leta tjejer, par och killar för njutning. Ordet "generös" godkändes inte i profiltexter.
 
Anledningen till att "generös" inte godkändes var nog för att man inte skulle kunna sälja sexuella tjänster (vilket iofs är bra). Men prostitution är faktiskt inte ett brott i Sverige (det är bara köp av sexuella tjänster som är olagligt), vilket det dock skulle vara om man olovligt la upp bilder på en ovetandes person på en sexsida...
 
Så jag kan inte annat än misstro dessa profiler med "tjejer" som har ansiktsbilder som inte är maskerade på något sätt. Varje gång jag ser dessa unga tjejer så undrar jag om de verkligen vet om att de är där?
 
Varför skulle tjejer vara mer intresserade av att visa sina ansikten på bild på BC än vad männen är?
 
 
 
 

Lata människor

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag vet att vi tidigare skrivit om lite trista brev som trillar in hos oss på BC. Många brev är väldigt trevliga, en del är rent ut sagt oförskämda och somliga är bara några korta stavelser korta.
 
Seriöst nu.
 
Oftast är det singelkillarna som saknar förmåga, tid, lust (?) att pränta ner några extra bokstäver och ord i sina meddelanden till mig och Älsklingen. Vissa par skulle också behöva ta sig en funderare på vad de vill uppnå med sina kontaktförsök. För allvarligt talat, eftersom det ändå trillar in ett stort antal brev till oss varje dag så har vi lyxen att kunna höja våra "krav" på vad ett brev bör innehålla. Vi kan välja, och vi kan välja bort.
 
Visst kan man skriva "kikar in" - det är inte på något sätt elakt, men det kommer inte generera något svar från oss. För vad ska vi svara någon som inte har mer att säga. "Ok"?
 
Killar som skriver "läget?" kommer heller inte få något svar från mig eller Älsklingen. Lägger inte du ner tid på att skriva något annat än några korta ord till oss förstår inte vi varför vi ska lägga ner tid på ett ge dig ett svar.
 
De som får svar av mig och Älsklingen, är de som åtminstone försökt skriva ett trevligt brev, och bemödat sig till att läsa min profil. Det står ganska tydligt vad vi söker, är man 66 år och läskunnig förstår man att det är okej att skicka en komplimang, men att man inte ska räkna med en träff. Däremot får man förmodligen ett svar!
.

Fått lite namn av Prinsessan

Kategori: Allmänt

Han skriver.
 
Igår kom Prinsessan och lämnade en liten lapp med några namn skrivna i turordning.
 
Hon tittade på mig med sina söta hundvalpsögon och berättade med ett försök till seriositet i rösten om att just dessa killar nog skulle kunna vara något för en trekant.
 
Jag tog lappen och lovade att jag skulle kika på profilerna när jag skrivit klart det jag höll på med.
 
- "Jo, de står i turordning". Sa hon och pekade med fingret så att jag inte skulle göra fel genom att t.ex. tro att den som var bäst låg sist.
 
Efter en halvtimma kom hon in till mig och pratade lite om alldagliga saker, innan hon frågade i förbigående om jag hunnit kika på profilerna än.
 
Jag lovade att kika på dem så snart jag kunde.
 
När jag väl hade tid att kika på dem, så höll BC på med någon form av uppdatering av bildfunktionen. Detta gjorde det omöjligt för mig att få en bild över dessa grabbar som Prinsessan vill ha sex med.
 
Nåväl, Prinsessan har talat väl om dessa grabbar, så de har uppenbart gjort ett bra intryck på henne.
 
Jag skall kika på dem under eftermiddagen. Så kan Prinsessan höra av sig till den lycklige och meddela att han skall få ha sex med henne... Jag anar att han kommer att bli lika tillfredsställd som Prinsessan av det äventyret.
 
 
 

Lycka

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag har en del trista erfarenheter av män och pojkar sedan tidigare. Kanske hade jag till och med givit upp hoppet om att hitta den där mannen som var smart, vacker, sexig, snäll, omtänksam, rolig, social, hade moral, var nyfiken, inte dömde, gillade att diskutera saker...
 
Önskelistan på egenskaper var fulltecknad och förhoppningarna tämligen små.
 
Då träffade jag Älsklingen. Allt föll på plats.
 
Älsklingen är allt det jag önskat mig, allt som jag aldrig trodde jag någonsin kunde få! Jag släpper honom aldrig, men lånar gärna ut honom till en skön kvinna ibland.
 
 
 
 
 
 
 

Oralsex

Kategori: Allmänt

Han skriver.
 
Eftersom Prinsessan älskar att ge oralsex och är den mest fulländade inom denna gamla anrika konst som jag träffat i mitt nuvarande (och eventuellt tidigare) liv.
 
Ibland känns det nästan som om hon skulle kunna få orgasm bara genom att få suga. Hon fullständigt älskar det...
 
Så att be Prinsessan om att bara få lägga sig ner i sängen och njuta egoistiskt av att få en avsugning, är inget som hon ser som speciellt plågsamt. Tvärt om så är det ofta som hon tiggande ber mig att få mig i sin mun.
 
Jag älskar att se hennes leende och hennes blick på min kuk. Den blicken kan inte missuppfattas. Det finns ingen känsla av att detta bara är en "gåva" till mig, som kräver en motprestation efteråt.
 
I början när vi träffades så kände jag nästan skuldkänslor när hon sugit mig i ett par minuter. Nästan som att nu skall jag inte utsätta henne för mer av detta hemska.
 
Men idag har jag lärt mig att bara slappna av och njuta...
 
Det fantastiska med en mans kuk är att det mesta faktiskt är skönt. Hon kan krama hårt om den, slå sig på kinden med den, bita lite i den, spotta på den, suga hårt på den, rycka fram och tillbaka i den... Allt är skönt!!! (att ge oralsex till en kvinna är lite mer komplext).
 
Sen har vi Prinsessan, som kan göra något med min kuk som jag inte vet vad hon gör. Hade jag haft problem med för tidig utlösning så hade jag kommit efter bara några sekunder.
 
Men det absolut sexigaste som finns är när hon försöker att prata med min kuk i sin mun. Jag vet inte varför det är så sjukt sexigt, men att höra henne försöka tala om vad hon skulle vilja göra på en swingersklubb just nu, gör att jag dör av upphetsning.
 
Att känna hur orgasmen kommer krypande i kroppen är det mest underbara som finns.
 
När jag "varnar" henne för att jag snart kommer, så svarar hon inte. Istället så låter hon sin mun ge mig en orgasm som gör mig fullständigt tillfredsställd i både kropp och själ. En sådan orgasm som sköljer en känsla av lycka över mig. Så långt ifrån känslan av att "nu har jag kommit, kan du åka hem nu?" som man kan komma.
 
Den absoluta lyckan är när hon kryper upp på mig med sin 48 kilo varma kropp och slingrar sig om mig i världens varmaste kram och somnar med små tysta snarkningar.
 
Jag tittar på hennes ansikte som är kladdigt men lyckligt...
 
Jag måste vara en galet snäll man som förtjänat denna Prinsessa.
 
 
 
 

En ofredande Prinsessa.

Kategori: Allmänt

 
Han skriver.
 
Vaknade i morse av att Prinsessan viskade hur kåt hon var. Hon hade tydligen haft en erotisk dröm om att jag hade sålt henne på en swingersklubb till ett annat par. Detta paret hade tydligen använt henne som en sexslav och lånat ut henne till andra par, tjejer och killar. Hon hade blivit utnyttjad på alla möjliga sätt.
 
Detta får väl hamna på kontot fantasier, som jag vivlar att Prinsessan skulle uppskatta irl... Dock vet jag att den fantasin har de flesta ingridienser som hon går igång på. Så om vi skulle hitta en variant av det så tror jag att Prinsessan skulle sprängas.
 
- Åååå, jag måste få sex snart... Jag har inte fått en kuk i mig sedan i torsdags... Jag behöver sex snart. Snart är min period slut så att du kan ta mig. Tänk om inte vi får hit det där sexiga paret på midsommarafton?
 
Plötsligt fick jag en känsla av att något hänt under natten.
 
Jag: - Har jag varit arg inatt?
Hon: - Ja, du var jättesur och viftade bort mig.
Jag: - Förlåt hjärtat. Jag kommer bara ihåg att jag blev irriterad för något inatt.
Hon: - Du var dum mot mig...
Jag: - Men vad gjorde jag?
Hon: - Du knuffade undan min hand.
Jag: - Men vad gjorde du då?
Hon: - Jag smekte din sköna kuk.
Jag: - Va?
Hon: - Ja, fattar du hur många män som skulle älska att ha en kvinna som inte kan låta bli hans kuk?
Jag: - Jag skall anmäla dig för sexuellt ofredande!
Hon: - Här har du telefonen. Hälsa från mig.
Jag: - Vill du att jag ber dem komma två uniformerade killar, två tjejer eller en av varje?
Hon: - Om du anmäler mig så visar jag dem filmen när du binder mig och piskar stackars mig.
Jag: - Men du ligger där frivilligt. Du bad ju mig att jag skalle göra så!
Hon: - Nopp, du tvingar mig...
Jag: - Men du gillar det.
Hon: - Nopp...
Jag: - Men va fan...
Hon: - Nu skall jag åka till jobbet. Följ med mig... Snälla... Puss... För att du älskar mig...
 
 
Nu sitter jag på Prinsessans jobb och skriver. Hon brukar få som hon vill. Kanske gör jag min Prinsessa bortskämd... Men vem vågar säga emot en kvinna som har filmbevis :-). Man vill ju inte att det slutar som i en Stieg Larsson-film.
 

Flopp

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Jag och Älsklingen är samspelta. Ibland blir det givetvis små missförstånd även för oss, trots att vi pratar igenom allt enormt mycket innan vi slänger oss huvudstupa in i ett nytt äventyr.
 
Vi har regler och vi har stoppord. Vi har en gemensam plan. För en tid sedan, var vi på klubb i Göteborg, Wandas.
 
En relativt liten, synnerligen fräsch, men tämligen opersonlig klubb. Vi hade sällskap dit av ett annat par som vi kände sedan tidigare. Kvinnan i det andra paret och jag gillar varandra. Mycket. Ni förstår säkert vad jag menar.
 
Brevid oss i mingeldelen satt ett ungt par. Det var deras första besök på klubb och kvinnan var minst sagt exalterad, medan mannen var enormt nervös.
 
De ställde en mängd frågor till Älsklingen och mannen i vårt sällskap. Men frågorna de ställde var väldigt annorlunda. Mannen ville veta var man bytte om, vad man gjorde med handduken efteråt och sådana praktiska saker.
 
Kvinnan däremot var intresserad av hur länge vi varit swingers, hur man tog kontakt med andra gäster och hur vi kände varandra. De var minst sagt osynkade.
 
Man behövde inte vara psykolog för att inse hur tunn is de stod på. Man behövde inte vara geni för att se hur intresserad den unga tjejen var av oss två lite mognare kvinnor.
 
Mycket riktigt. När vi pratat, skrattat och druckit ett slag och kände oss redo för att ta oss vidare in i rummen var det unga paret inte långt efter.
 
När jag och den andra kvinnan njöt av varandra stod den nyfikna tjejen redo i dörröppningen, helt klart redo att göra oss sällskap. Hon tittade storögt på vad som hände i sängen. Varje gång den unga tjejen kom till "vårt" rum, kom hennes kille och drog henne därifrån. Inte en eller två gånger. Många gånger.
 
Mycket bestämt drog han in henne i det mörka rummet, men hon kom hela tiden tillbaka. Älsklingen mötte dem i omklädningsrummet lite senare på natten. Hon var fly förbannad på sin kille som hon ansåg hade förstört hela hennes kväll.
 
Han var inte heller glad, utan surade som ett barn som mist sitt lördagsgodis. Jag är tämligen säker på att detta par avslutade sin relation denna kväll. Inte för att någon gjort något fel, men för de var så osynkade att jag har svårt att tro de kunde hitta tillbaka till varandra.
 
Jag har svårt att tro att de överhuvudtaget pratat igenom vad de ville ha ut av kvällen. Det straffade sig.

Tröstar oss med att det är ett medel av mänskligheten.

Kategori: Allmänt

 
Ibland så blir detta med att söka sexpartners på bc lite för mycket. Man glömmer lätt att det inte finns någon spärr för galningar och idioter på sidan.
 
Merparten av de som skriver är ju som sagt trevliga och sympatiska människor som har ett intresse likt vårt. Det vill säga att hitta spännande och erotiska äventyr.
 
Därmed inte sagt att vi kryper till sängs med alla som skriver till oss. Men de flesta är ändå människor som är sympatiska och trevliga.
 
Sedan har vi den andra gruppen som vi drabbas av ibland. De som öser otrevligheter över oss. Antingen för våra bilder, våra intressen, eller bara för att vi sagt nej till ett förslag på sex.
 
Om vi skulle säga ja till alla förslag som vi fått (har ändå haft över 68.000 besök) så skulle vi inte kunnat göra något annat än att resa land och rike runt och ha sex. Om vi också lägger till att vi är kräsna med utseende och den sociala förmågan, så är det en stor mängd som vi skriver "nej tack" till. Det är med andra ord en försvinnande mängd som vi träffar och har sex med.
 
Så om man är kille och skriver till ett par och föreslår sex, så borde man kunna räkna ut att det med största sannolikhet blir ett nej. Om man skulle skriva lite plumpt och ha en bild som inte skulle göra en mamma glad, så minskar sannolikheten lite ytterligare. Inget konstigt med det.
 
Vi har också fått nej från andra på bc och på klubb... Inget konstigt med det som sagt...
 
Men varför får vi så otrevliga svar vid ett nej tack?
 
Här följer några exempel på svar som jag hittade när jag kikade igenom vår inkorg:
 
 • Ville ändå inte sa sex med er era fula jävlar.
 • Dra åt helvete
 • Ni skal visa mej respect.
 • Ni tror att ni är snygga, men det är ni inte.
 • Idioter
 • Ni skall ångra er!!!!!!
 • Skit i det då!!
 • Skönt att ni sa nej så jag slipper er.
 • Piss off
 
Som sagt, det finns många inte kan ta ett "nej tack"... Tänk att ha en av dessa killar (oftast killar faktiskt) i sängen? Hur skulle det landa?
 
Man vågar knappt tänka på det...
 
 

Att köpa sexleksaker

Kategori: AllmäntHan skriver.

Något som vi båda gillar är sexleksaker. Tyvärr finns det inte så mycket spännande för män, så vi får koncentrera oss på leksaker som sedan skall testas på min alldeles egna "testbunny". Ibland blir det en rabbit till min bunny (ja, jag vet. Prinsessan har redan sagt att jag har dålig humor).

På något vridet sätt är det porrigt att bara gå in i en sexbutik. Det är nästan samma känsla som infinner sig när vi stänger dörren bakom oss till en swingersklubb. Vi är i en annan värld. En "förbjuden" värld.

När vi går in i "leksaksaffären" så blir prinsessan som ett barn på julafton. Hon börjar nynna tyst för sig själv (gör hon när hon porrsurfar och/eller surfar på bc också).

Hon börjar plocka bland alla leksaker och granskar dem noga och ingående. Hon tar lika mycket tid och lägger ner lika mycket letande som hon gör i en skoaffär (med undantaget att hon inte provar alla leksaker i butiken).

En efter en håller hon upp dildos och pluggar och tittar på mig med sina hundvalpsögon. Ibland kramar hon om en dildo som om det var världens underbaraste gosedjur. Ibland tittar hon storögt på en tjock dildo och utbrister högljutt "Ojdå!"

När vi lämnar butiken har vi oftast med oss en svart plastpåse med leksaker av alla dess sorter.

När vi väl är hemma så slänger sig Prinsessan på sängen på rygg och tvinnar av sig alla kläder samtidigt som hon stressar mig att fylla på batterier i alla stavar, pluggar, ägg, fjärrkontroller, m.m. som jag kämpat ur sina förpackningar.

Snart hörs bara Prinsessans tunga andning som blandas med ett surrande först från en leksak.

Sedan från två surrande leksaker...

När den tredje leksaken startar så försöker Prinsessan hindra mig med argumentet att om jag använder den på henne nu, så kommer hon direkt. Ett argument som är lika avskräckande som om hon skulle hota med att om inte jag gör som hon säger så suger hon av mig.

När Prinsessans krampande kropp lugnat ner sig lite så ler hon med hela ansiktet.

- O my Gooooooood, vad skönt!!! 

Nu har vi fortfarande några prylar kvar till kvällen.

Vem har sagt att vuxnas leksaker måste kosta hundratusentals kronor?

Hur vi träffades.

Kategori: AllmäntHan skriver.

För 3,5 år sedan la jag upp en profil på match.com. Jag hade nog inga större förväntningar på att hitta kärleken på en dejtingsida. Hade nog en gammal attityd över att de som har "kontaktannonser" är pensionerade loosers som inte kan hitta en kvinna på "normalt" sätt.

Men det var jag som hade stått still. Världen var helt förändrad vad det handlade om att dejta och kontaktannonser. Det handlade inte längre om "70 årig dam söker man för trevliga skogspromenader".

Jag satt en kväll med datorn i knät och scrollade runt blande profiler på kvinnor. Det fanns tusentals kvinnor som engagerat sig i att få en så vacker bild som möjligt. Dock fortsatte jag att scrolla utan att stanna upp.

Plötsligt stannade jag upp vid en kvinna som var så vacker att mitt hjärta slog ett extra slag. Innan mitt hjärta återfått sin rytm så hade jag redan skickat en flört...

Jag brydde mig inte om att avståndet mellan mig och henne var lika långt som om jag skulle skickat en flört till Berlin.

En kort stund senare fick jag tillbaka en flört.

Mina kinder blossade när jag skrev att jag hoppades att hon inte bara "sluntit på tangentbordet" (Jo, jag vet att det var en nördig kommentar, men en man blir fånig när han träffar på kärleken).

Nu började vi skriva till varandra. Hon blev något jag inte kunde vara utan. En kvinna som hade humor, var smart och spännande. Hon var allt jag längtat efter i mitt liv. Jag hade blivit beroende av hennes söta och smått uppkäftiga meddelanden på match.com.

Men vid ett tillfälle skickade jag ett svar på en fråga som skulle kunna uppfattas som lite fräckt. Jag vet att det handlade om sex, men kommer inte längre ihåg vad jag skrev. Däremot kommer jag inte att glömma den tystnad som följde. Den otäcka känslan av att jag gått över gränsen och varit plump i mitt sätt att skriva. Timmarna kändes som veckor och jag svor över mig själv.

Jag skickade naturligtvis en ursäkt och fick ett svar som skvallrade att det var inget hon hade lust att prata mer om.

De tankar som irrade runt i mitt huvud kommer jag ihåg än.

Efter många år i ett förhållande där sex var lika spännande som att titta på ett samhällspolitiskt drama som var producerat av en PRAO-elev på SVT, hade jag lyckats med konststycket att hitta en kvinna som uppenbart tyckte att sex var snusk och fult.

Denna kvinna hade jag till råga på allt blivit upp över öronen förälskad i... Skulle jag klara av ett sexlöst förhållande till? Hade jag lust att leva med en kvinna som inte var intresserad av sex?

Dessa frågor gnagde i mig. Skulle det verkligen vara omöjligt att kombinera alla komponenter i den perfekta kvinnan. Vacker, smart, rolig och sexuellt intresserad... Hur svårt kan det vara?

När hon var på tjänsteresa i mina trakter så hörde hon av sig till mig och föreslog en 45 minutersdejt. Vår första träff skulle ske på ett kafé om en timma.

Jag drog mig till minnes att hon sagt att det värsta hon visste var bruna kläder. Jag tittade på mig själv i spegeln på kontoret och såg till min stora skräck att jag hade på mig den enda bruna kostym som jag äger. Alla andra kostymer är svarta, grå, mörkblå... Jag har EN brun kostym och den hade jag på mig...

Jag hade inget annat val än att gå på min viktigaste dejt i den enda färg hon sagt att hon hatar.

Med skakiga händer och torr mun försökte jag föra en konversation med denna vackra kvinna. Hjärnan sa att jag skulle springa, medan kroppen stannade kvar. Detta var en plågsam stund. Min första dejt på tusen år...

Några dagar senare kom vi tillsammans under vårt första sexsamtal via telefon. Vi hade bara träffats i 45 minuter på ett kafé, men visste att vi var ämnade för varandra.

Det visade sig snart att denna kvinna var mer vågad i sina fantasier än jag någonsin kunnat drömma om. Hon njöt lika mycket som jag att vara helt öppen med vad vi ville göra. Vi njöt av porrfilmer på distans. Telefonen och datorn var det sätt vi kunde vara tillsammans på.

Några veckor senare möttes vi i Stockholm. Jag fick möjligheten att bjuda med Prinsessan på opera. Efteråt hamnade vi i vår svit.

Allt var så naturligt. Ingen tvekan att gå in till henne när hon duschade. Ingen tvekan att kyssa henne och sedan ge oss båda början på en resa som pågår än. Hennes första orgasm var tyst. Den andra hördes lite, medan den tredje ekar fortfarande i hotellets korridorer.

Det känns som om jag hittat "det omöjliga". En vacker, smart, rolig och vansinnigt kåt kvinna som är min.

Världens bästa relation!

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Älsklingen har precis fått en lista av mig. En lista med sex stycken "nicks" som jag valt ut. Hur coolt är det inte, att ha en sådan relation där jag kan ge min man en lista på andra män jag vill k****a med?

Det är helt j*vla galet! På ett helt underbart sätt!

Nu lägger jag letandet efter en extra kille åt sidan och fokuserar istället på att hitta den där smarta, sexiga tjejen vi kan dela på i sommar. Det är klart hon måste finnas!

Håll tummarna för mig!

Tre frågor som vi diskuterat

Kategori: AllmäntHan skriver.

Prinsessan har ställt tre frågor som vi inte har svaret på och som förmodligen skulle vara svårt att kontrollera.

1. Undra hur många kvinnor som har minst en dildo hemma?
2. De som inte har en dildo, har de bättre eller sämre sexliv än de som har en hemma?
3. Om det fanns ett preparat som skapade ökad sexlust hos kvinnor, hur många av de kvinnor som inte har lust för sex skulle vilja ta det preparatet?

Vi tror bara när vi skriver det vi kom fram till. Vi har med andra ord inte gjort en egen undersökning. Håller ni inte med oss så skriv då gärna en kommentar.

1. Dessvärre inte så många som man tror.
2. Sämre, på grund av dålig experimentlust och att han ser dildon som ett hot.
3. Väldigt få. Tror att de flesta är nöjda med att inte ha lust.

Bara tre små tankar från förmiddagen...

Vad gör en bra klubb?

Kategori: Swingersklubb

Prinsessan skriver.

Jag har abstinens! Jag längtar till vår absoluta favorit klubb - Adam och Eva i Norrköping, men just nu finns inga möjligheter att ta sig dit.

Vad är det då som gör en bra klubb? Det tror jag att jag kan förklara ganska bra. Observera dock att detta är min högst personliga åsikt, och givetvis tycker andra annorlunda. Men det här är vår blogg, och inget statistiskt säkerställt material.

1. Ägarna är enormt trevliga och personliga. De jobbar dessutom ytterst seriöst med kassaapparat och datoriserat medlemsregister. Som om inte det vore nog är det tydligt att de löpande gör nya investeringar i sin klubb.

2. Lokalerna är många och alltid fräsha. Det finns massor av olika rum, för olika inriktningar och för att kunna "välja" sitt sällskap. Jag och Älsklingen klarar inte av att ha sex i ett rum eller en säng som är belamrat med andra gäster som vi inte tänder på. Gillar vi inte sällskapet är det lätt att byta rum. Dessutom finns ett rent "parrum" där det alltid måste vara jämt antal kvinnor och män.

3. Den stora poolen fungerar och loungen i spaavdelningen är inbjudande.

4. De som jobbar för kvällen springer inte runt och deltar i lekarna. (Eller runkar i dörröppningen) På en annan klubb deltar den manliga personalen i aktiviterna trots att det är rena parkvällar och inga andra singelkillar släpps in.

5. A&E tycks ha en bra urvalsprocess för singelkillar - jag har inte träffat på en enda "mupp" än. Tvärtom. Även de män jag inte attraheras av fysiskt är alltid oerhört trevliga att prata med.

6. A&E anordnar spekakulära fester som Eyes Wide Shut (lääääängar så till nästa gång!) och även andra stora fester med enklare tema. Stora fester betyder många människor, som förmodligen betyder att man hittar några man gillar och kan njuta av och med...

7. Läget är fantastiskt. Man kan gå till klubben från hotellet, eller restaurngbesöket direkt till klubben. Industriområden må vara billigt att etablera sin lokal i, men ack så osexigt. Att ligga "mitt i smeten" känns ganska otryggt då man kommer till klubben, eller lämnar på natten och gatan är full av fulla männsikor.

8. Mingelavdelningen är tillräckligt stor för att man ska slippa sätta sig brevid några man inte attraheras av. Tidigare var jag nog lite "för" social och trevlig mot samtliga gäster vi träffade på klubb, vilket medförde att vi blev "paxade" av dem vi inte alls tände på. På A&E finns det tillräckligt med utrymme för att mingla lite mer på avstånd.

9. De som är på klubben är där för samma sak. För att delta. På en annan klubb tilläts gäster gå in i rummen fullt påklädda. Där satt de sedan och runkade och tittade på de som hade sex. Det blev lite sexklubb av det snarare än swingersklubb, och jag vill inte vara underhållningen på det viset.

10. Klubben har precis byggt om och gjort redan tidigare fina och fräsha lokaler ÄNNU finare, fräshare och fler!

Hoppas Älsklingen och jag snart kan få tillfälle att porra oss i Norrköping igen!

Välkommen hem...

Kategori: Allmänt

I går kväll gick vi och la oss och satte på en sexig film på tv:n i sovrummet. Min Prinsessa log mot mig och kröp in under täcket så att jag bara kunde njuta av att få.... och som jag njöt!

Min Prinsessa vet precis hur man välkomnar hem sin man. Varför skulle en man med denna kvinna komma på tanken att någonsin vara otrogen? 

Att vara otrogen mot Prinsessan skulle inte ha någon funktion. Hon är det bästa sexet jag haft, hon är den vackraste kvinnan jag vet, hon är alltid sugen på sex och om jag skulle vilja ha sex med en annan kvinna så delar hon gärna på den kvinnan med mig... Att jag också älskar henne djupt och aldrig skulle vilja skada det förtroende och den respekt vi har för varandra, gör risken för otrohet lika med noll.

Imorse vaknade jag av att Prinsessan låg och pratade med mig. Jag vet inte hur länge hon pratat. Inte heller vet jag om jag har svarat henne något i sömnen. Kanske har jag rent av lovat något som jag inte vet om.

Men när hon fnissande säger att hon behöver sin "snuttefilt" nu och kryper under täcket igen, så vet jag att jag är vaken. Verkligheten är alltid bättre än drömmen med denna kvinna.

Världsrekord....

Kategori: BC

Fick precis ett meddelande på bc från en profil med det målande namnet av _ _ _ _ _snusk.

Hans första meddelande löd:

- Hallå OK ni vill leka mmmmmmmmmmmm

Sekunderna senare kommer ett nytt meddelande.

- Mmmmmmmmmmmmm vill lära känna er om det är ok?

Jag svarar då att vi inte blir imponerade av alla m som han skriver, samt att vi inte är intresserade.

Svaret som kommer är följande:

OK vad bra då slipper man så sjuka puckon som ni Piss off.

Ja, vad svarar man på det annat att han nog behöver ta sina tabletter och ringa sin terapeut imorgon bitti....

Det kan inte vara lätt om man tycker att alla är puckon som inte vill träffa honom... Till slut lär alla på bc vara puckon...

Vad gömmer sig bakom en profil?

Kategori: AllmäntHan skriver.

Ni kan inte ana vilka sexiga brev vi fått under den tid som vi varit medlemmar på bc. Brev som gjort att vi antingen slutat i säng med den eller de som skrivit, eller "bara" i säng med varandra, beroende på olika faktorer såsom utseende, avstånd, läggning, m.m.

Men om ni sett de meddelanden som skrämmande ofta dimper ner hos oss, så ter sig meddelanden som "knulla?" som ett litterärt verk.

Först och främst så har vi det där med längden på meddelanden. De behöver inte bestå av så enormt mycket text i början. Men det är ju alltid roligare att få ett trevligt och glatt brev än ett ord.

Sedan har vi det där med stavning. Det är naturligtvis inga problem att det blir stavfel lite här och där. Men när det blir uppenbart att hela texten skulle rödmarkeras i word, blir det tyvärr sjukt osexigt. Hade stavas med ett D, själv stavas inte med sk,

Min lärarinna sa till mig på gymnasiet att "kan man inte skriva, så kan man inte tala, kan man inte kommunicera så är man dum". Tanten hade en poäng...

Sedan har vi det där med särskrivning. Hur skall vi tolka denna kvinnas meddelande när hon skriver att hon är  "en lång hårig brunett"? Skall vi läsa som hon skriver, eller skall vi ana att hon menar att hon är "en långhårig brunett".

Vi kan inte säga att meddelanden som nedan gör att vi blir speciellt upphetsade:

Knula?
Jag skall ha hon
Vad gör du?
När hon har fått smaka på min kuk vill hon bara ha mig sen.
Har skön kuk
Jag vill ha dig
Vart bor du?
Åååå va kåt ja e

Ja, listan kan göras lång. Nästa inlägg får handla om de 10 i topp av konstiga meddelanden från bc.

Sedan har vi det där med profiltexter... Det är naturligtvis mer spännande att träffa en person som bemödat sig att skriva något i sin profil. Att bara slå på tangenterna för att fylla upp med en viss mängd tecken klarar till och med en full grävling...

Skulle det nu vara så att dagboken har några inlägg så är det lite "grädde på moset" tycker vi. Det är naturligtvis spännande att läsa om andras tankar om sex. Men de killar som skriver ett dåligt manus hämtat från en tysk porrfilm från 70-talet om hur okända tjejer suger av honom och fistar varandra, ter sig mer som ett försök till att verka "erfaren".

Att använda "dagboken" på bc som just en dagbok och skriva om att man hämtat ungarna på dagis, att man lagat köttbullar till middag och att man målat om i köket, känns lite suspekt på en sida där man söker sex...

Så har vi det här med bilder.

Om man inte vågar ha en bild i sin profil, så vågar vi inte träffa personen i fråga. Det är vår enkla regel.

De som menar att de är kändisar och skulle bli igenkända direkt om de la in en bild på sin kropp, bör nog hitta på en bättre ursäkt om de vill bli behandlade respektfullt.

Sen har vi detta med gyn-bilderna.

Vi har valt att lägga ut de bilder som vi tycker är de finaste. Naturligtvis har vi haft massor av bilder som vi raderat för att de ser ut som fan...

Men ta då i åtanke att man tar de absolut bästa bilderna som är tagna på det man tycker är mest smickrande över sig själv... Hur ser då de ut som har en närbild på sin uppfläkta f-tta ut?
Var detta verkligen den mest smickrande bilden som de kunde hitta på sig själva?

Sist har vi de som lägger upp en bild på ett hav, en bil, en solnedgång, eller något annat som inte har med sex att göra (om man inte lider av att vilja sätta på bilar). Varför kan man fråga sig... Skall solnedgången vara ett försök till poesi, eller är det bara så att de vill ha en bild i sin profil oavsett vad bilden föreställer?

Vet inte om vi är för petiga och ställer fåniga krav för att träffas. Kanske är det så...

----sex

Kategori: Tankar om sex

Prinsessan skriver.

Tittade på lite porr med Älsklingen. På nätet. Jag fick skriva första sökordet. Mycket roligt. Det blev "aningens" enkelspårigt. Jag skrev nämligen samma ord om och om igen. Älsklingen fyllde till sist på med egna ord. För variationens skull.

Jag skrev ----, och han la till ord som: double, threesome, strap...

Just det här med ----sex, är ett oerhört laddat område för mig. Det är nästan så jag skulle kalla det för "tabu". Som ni märker, jag  kan inte ens skriva ordet.

Det var först när jag träffade Älsklingen som jag vågade mig på att experimentera med detta, och tämligen omgående kunde jag konstatera att jag älskar ----sex. Idag kan jag be om det. Nästan ialla fall.

Jag har väninnor som bojkottar ----sex med motiveringen att det är äckligt, onaturligt, gör ont etc. Jag har andra väninnor som försöker få sina män att ge dem det, men männen inte vill. Min gamla lärare hävdade att sådant var kvinnoförnedrande, och gränsade till misshandel eftersom INGA kvinnor kunde gilla just DET.

Häromsistens, när vi hade besök av en extra kille fick jag äntligen spränga gränser och ta mig an ytterligare en variant som jag fantiserat om. Jag själv skulle dock aldrig vågat be om det. Som tur är vet Älsklingen vad jag vill ha, och såg till att jag klämdes fast mellan två hårda män. Jag älskade det.

Visst är det underbart att vi människor är olika?

Jag och Älsklingen älskar att experimentera, tänja på gränser, testa nya varianter, bjuda in fler i sängen mm.
"Var och en blir salig på sin tro" är ett gammalt uttryck som fortfarande är aktuellt.

Att blocka eller inte blocka på bc?

Kategori: Allmänt


Nu har vi som sagt inte så många blockeringar på vår sida, men det är ändå en sak som kan irritera... Vi har blockerat 14 och 11 har blockerat oss.

Med 68.383 profiler som varit inne på vår profil i skrivandets stund, så är 25 stycken blockeringar kanske inte så mycket att prata om.

MEN, det stör mig att vi inte gjort oss på något sätt förtjänta av dessa 11 blockeringar. Det är inte så att vi har skrivit otrevliga meddelanden till killar eller par.

Så varför har vi då blivit blockade?

Vi blockerar profiler om de inte respekterar nej tack, nej tack, nej tack, nej tack och slutligen nej tack. Då blockerar vi. Eller om någon föreslår något som gör en rädd...

En annan faktor är att vi ibland själva blir rädd för profiler som har fått 200 blockeringar från andra och bara har fått 4.000 besök till sin sida. Är det fel på de som blockerat, eller är det fel på den som äger profilen?

Den sista gruppen är de som själva blockerat över 400 profiler... Hur lättkränkt är man om man blockerar 400 profiler kan man tycka. Vi vågar dock inte skriva till dem, då de uppenbart är lättstötta.

Nu har det kommit en funktion som heter ignorera... Kanske ersätter den alla galna blockeringar.

Vi hade nyligen en kille som blev sur för att vi tog för lång tid på oss att svara på hans meddelande. Så han blockerade oss... Eh... Varför? Vi hörde inte av oss, så han blockerade oss så att vi inte skulle höra av oss...

Logiken är inte på hög nivå ibland.

Mitt BJ...

Kategori: Allmänt


Han skriver.

Eftersom Prinsessans perioder har samma ojämna takt som ett EKG för en kraftigt hjärtsjuk patient, så blev hon utan sin utlovade stund igår av ett hårdhänt äventyr...

Dock hade jag fått ett löfte om ett oralt och handgripligt  "välkommen hem".

Men väl hemma och lite mat, så satt vi snart i soffan och tittade på något helt onödigt tillsammans med en skål chips. Prinsessan berättade att hon hade tittat på några avsnitt av S.A.T.C. när jag var borta och att hon fullständigt älskar den serien.

- Men sätt på den då... Sa jag i ett svagt ögonblick.

Snart ligger jag i soffan med fötterna i Prinsessans knä och den lilla hundvalpen under armen... Prinsessan smeker mina ben och jag soooomnar saaaakta in i en dröööömmmmm.

- Nä, nu får vi gå och lägga oss, hör jag Prinsessan säga och jag vaknar hastigt.

Jag vacklar till sängen och klär av mig och kryper ner mellan de svala lakanden och gosar ner mig i kudden.

Prinsessan klär av sig och frågar med ett porrigt leende om jag vill ha min orgasm nu.

Jag tittar upp på denna underbara kvinna och säger:

- Nej tack... Jag vill bara sova.

Hur underbar är inte min prinsessa? Hon pussar mig på kinden och och kliar min rygg. Strax innan jag somnar så säger hon:

- Om du vaknar inatt och känner för en avsugning, så är det bara att stoppa in din underbara kuk i min mun.

Jag somnar med ett leende. Ett stort fett leende över att denna kvinna finns på riktigt....

Sex är mer än "kittet"

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Har hört vid några tillfällen att sex är kittet som håller ihop relationen.

Jag tycker att det känns lite futtigt att jämföra sex med "kitt"... Låter nästan som att sexet är en tunn sträng av övermålat kitt på ett fönster, för att det inte skall komma in fukt och vind... Fånigt tycker jag.

Sex är enligt min mening en förutsättning för att förhållandet skall fungera. Det är själva grunden i en relation. Den på vilket ett par bygger sitt liv tillsammans.

Ett sexlöst förhållande har lika lång uthållighet som att man bygger ett hus på en sandgrund. Oavsett hur vackert och stort huset är, så kommer det att förr eller senare falla samman. Det hjälper inte att det är en vacker och nymålad fasad. Det hjälper inte att sätta in treglasfönster och ställa en ny BMW utanför huset.

Självklart kan man försöka rädda det rasande huset genom att gå till en terapeut som hjälper paret att snickra på huset. Men eftersom grunden inte är stabil, så kommer huset snart att falla samman ändå. Snickrandet förhalar bara tiden till det absoluta sönderfallet.

Jag har i ärlighetens namn inte sett ett enda förhållande med dåligt sex som är stabilt i grunden. Antingen håller huset på att falla samman och paret snickrar här och där i en lönlös kamp mot separationens tid. Ofta skaffar sig paret överdrivet mycket projekt just för att slippa att hamna i en situation där sex blir möjligt. Så för att omöjliggöra sex så anmäler de sig frivilliga till alla göromål som finns... Grannar, skolan, jobbet, föreningar, fotbollsklubben, m.fl älskar dessa två personer som tar på sig alla uppgifter som finns att få.

Eller så är en eller båda konstant otrogna mot varandra. De blundar för varandras otrohet på samma sätt som FN blundar för Kinas agerande. För de har byggt ett så stort hus med en så fin fasad att den inte får falla samman oavsett vad.

Sist men inte minst är den grupp som sitter i spillrorna av ett forna hus. Huset har rasat och de sitter och tittar på varandra med avsmak. De är ironiska över varandra och skyller det raserade huset på den andre. Alla andra undrar varför de inte separerar... De skulle hellre ha sex med ett vietnamesiskt hängbukssvin än sin respektive.

Nej... Ett stabilt förhållande har alltid ett gott sexliv...

För om man älskar varandra genuint, så åtrår man varandra till den milda grad att man prioriterar bort städdagen på barnens skola, till förmån för en rejäl stunds sex... Svettiga och tillfredsställda kan man ge sina barn kvalitetstid, man har överseende med varandras egenheter och tycker inte längre att det är hela världen att ens respektive klämmer mitt på tandkrämstuben.

Om man ligger svettiga i sängen efter en sexstund som fått väggarna att skaka, så känns det inte så viktigt att det finns lite disk på diskbänken. Det är viktigre att gosa in sig i sin älskades hals och njuta av varandras närhet.

Vi har träffat många par på swingersklubbar vid det här laget. Den gemensamma nämnaren är att en enorm majoritet har ett fantastiskt sexliv och det strålar kärlek mellan dem. Nästan som osynliga kedjor mellan varandra som bygger på ett frivilligt band mellan dessa två. Detta band är starkare än titan och kan inte kapas. Dessa kedjor kan aldrig kapas. De kan bara tänjas... Det är därför swingerspar vågar och kan släppa in andra i sitt sexliv.

Om kedjan skulle gå av så går den aldrig att reparera. Därför bygger en stabil grund på ärlighet och respekt. Detta är vad som gör kedjorna så starka.

Så min enkla tes är att om sexlivet inte fungerar, så fixa det då... Det behövs inga terapeuter som visar HUR man har okomplicerat sex. Det är som att laga mat. Alla kan om man vill...

Vill man inte ha sex med varandra så saknas det kärlek. Utan kärlek inget sex. Därför är relationen döende och bör avslutas innan relationen börjar ätas upp av hat och förakt.

Skaffa sedan en partner som du blir kåt på och som blir kåt på dig. En som du inte vill lämna mer... Resten löser man på vägen...

Livet är faktiskt ganska enkelt när man ligger svettig och kåtrufsig och pustar ut med en nöjd suck...Om BJ

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Jag tror jag behöver bekräfta min Älsklings tidigare inlägg angående bj´s. Jo, det är så att jag älskar att suga k*k, och tycker det vore extremt upphetsande att väckas av att Älsklingen munknullar mig. Och, ja, jag finns på riktigt.

Att suga Älsklingen, och känna hur han blir hårdare, och hårdare i min mun samt att känna smaken av honom är helt underbart! Att få ett "kvitto" på hur skönt han har det, och veta att det är på grund av mig och min mun som han vrider sig och flämtar allt djupare, är vansinnigt sexigt. Jag älskar min Älskling och jag älskar att göra det skönt för honom. Att jag blir upphetsad av att känna hur mycket han uppskattar min behandling är väl självklart?

Oralsex är så oerhört sexigt! Jag tycker om att böja mig ner över Älsklingen då han håller på att knäppa en skjorta, plocka fram hans sköna k*k och suga den hård för att sedan retsamt informera honom att vi genast måste åka någonstans och inte hinner mer just då. Det är oerhört sexigt.

Jag tycker om att slicka försiktigt, låta min tunga vispa upp över roten, mot ollonet och sedan ta hela långt ner i halsen. Jag tycker om att runka. Jag tycker om att runka och suga om vartannat. Jag blir tänd av att tända Älsklingen. Jag tycker om när han mister besinningen och slutligen kommer. 

Till er som av olika skäl inte får/ger oralsex av/till sin partner. Ni går miste om så mycket. Sex är viktigt i en relation, och oralsex är en otroligt viktig del i sexet. Tycker jag. Tycker Älsklingen.

Summering av helgen

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Som ni vet har jag under helgen roat mig med att leta upp en passande man för ännu en sexig trekant. Det har varit både sexigt, roligt och också i viss mån häpnadsväckande.

Jag har inga som helst moraliska aspekter på killar som skriver i sin profil att de är sambo, gifta eller dyligt. Däremot tycker jag det är för j-vla dåligt då killar i parprofiler vill träffas "diskret". Påtalade för en av dessa killar som ville träffa oss själv, att jag blev förvirrad då han var ett par som sökte kontakt på egen hand. Fick ett mycket kort och aggresivt svar bestående av några ilskna versaler "SÄRBO".
Han fick ett nästan lika kort svar tillbaka. "NEJ TACK".

Tack till alla ni underbara killar och män som erbjudit mig era "tjänster" på ett trevligt och sympatiskt sätt! Tyvärr blir det inget galet sexäventyr de närmsta dagarna då jag helt plötsligt hamnade i "en sån vecka". Typiskt! Jag hade verkligen sett fram mot att få njuta fullt ut med två män. När denna vecka är över har jag dock flera stycken potentiella tredje parter som jag tror kommer passa mig och Älsklingen.

Tänker och fnissar... Lilla jag, som ser ut som en ängel. Det skulle nog förvåna min omgivning om de visste vad jag gillar? Vem hade kunnat ana detta? Vad är det man säger? I de lugnaste vatten...Full på swingersklubb

Kategori: AllmäntFör ett par år sedan var vi på en swingersklubb i västra Sverige. Vi hade inte kommit så långt i vår "utveckling". Prinsessan hade börjat få smak på kvinnor och hade fått några spännande äventyr. Som par hade vi mest haft sex jämte andra par och var i detta skede noga med att ta ytterst varsamt med vad vi gjorde.

Kanske är det just detta som gör att vi idag vågar ha sex på det vis vi har. Genom att ta små, små steg, riskerade vi aldrig att såra den andre.

För två år sedan visste jag inte om jag skulle må extremt dåligt av att se min Prinsessan ha sex med en annan man. Inte heller visste Prinsessan om hon skulle klara av att se mig ha sex med en annan kvinna.

Men med små, små steg så kunde vi successivt säga att det till och med var upphetsande att se sin respektive med en annan.

Åter till klubbesöket...

Vi såg ett par på klubben som vi sett där en gång tidigare. Vid det tillfället hade paret varit extremt introverta och suttit för sig själva i ett hörn och tittat dystert på de andra paren som skrattade och hade roligt. De var inte urtypen av vad vi söker i par då de såg lite ovårdade ut på både in- och utsidan.

Så denna gång kände vi väl igen paret som kom in på klubben. Vi nickade artigt mot dem när de kom in.

Uppenbart tog de denna nickning som en invit och slog sig ner jämte oss i soffan.

Den här gången var de redigt förfriskade och sprang fram och tillbaka till "rökrummet". När de kom tillbaka så luktade de rök och sprit.

Prinsessan som då inte hade hjärta att sluta vara social, fortsatte att prata med paret som nu var så berusade att de knappt kunde fokusera på den de pratade med.

Efter en stund reste sig kvinnan upp och pressade ner sin mellan mig och Prinsessan och sa:

- Heeeeeej, vad är du ute efter ikväll då?

Prinsessan tittade på henne och sedan bedjande på mig (vilket jag ignorerade)...

- Njä, vi håller oss nog till oss själva, svarade hon snällt.

Den kraftigt berusade kvinnan böjde sig fram och smekte Prinsessans arm och försökte viska med hennes mest sensuella röst i Prinsessans öra...

- Öh... Pust... eh... skall vi gå in i ett av rummen och ha lite mysigt du och... brrp... jag?

Prinsessan tackade nej på sitt snälla och mjuka sätt. Men ett nej tog lika hårt på denna kvinna som att säga nej på ett snällt sätt till en telefonsäljare. Så kvinnan "bakade in ett erbjudande" till Prinsessan...

- Mäh... Om... Pust... Min kille skulle kunna vara med... Han... Pust... Spelar i ett punkband...

Prinsessan tittar upp på hennes fultatuerade kille med piercat ansikte som sitter med ett förväntansfullt leende och stirrar lystet på hennes kropp.

Nu ser jag att Prinsessan börjar bli obekväm så jag säger till kvinnan att vi inte är intresserade, på ett sådant sätt att det inte går att missförstå ens med 3,7 promille i blodet.

Kvinnan reser sig då upp och tittar på mig med ofokuserad blick. Sen gör hon det enda hon känner är rätt i den situationen.

Hon klappar mig på mitt huvud och vinkar med sig sin kille.

Sakta försvinner de in i korridoren mot parrummen.

Alla paren i mingelrummet tittar efter paret när de arm i arm vinglar iväg mot sina spännande äventyr.

När de försvunnit så bryter alla paren ut i skratt och skämtar om dem. De har blivit till klubbens clowner som alla fnissar åt.

Ingen av oss andra ville/vågade gå in i samma rum som det berusade paret. Det dröjde inte länge innan de blev uppmanade att gå hem av klubbens ägare.

Är alkohol då en bra kombination med swingersklubb?

Jo, absolut!!! Men i lagom mängd...

Jag har ibland kört till och från klubbar så att Prinsessan skall kunna få ta några glas champagne (hon älskar denna underbara dryck). Det har naturligtvis blivit trevligt, men att jag är nykter och hon sött berusad på klubb blir lite "bara" en skön sexuell stund. Dock blir det vansinnigt roligt och sexigt när vi har delat på en falaska champagne...

Kanske är det samma sak som att gå ut och dansa.

Vissa går till dansstället för att "bugga". De är tekniskt skickliga och är där för dansen. De vill vara duktiga på att dansa och då är alkoholen en nackdel.

Den andra gruppen är lagom berusade och har roligt, skrattar och dansar hela kvällen. De dansar för att ha kul, inte för att vara tekniskt fulländade.

Den sista gruppen är de som är asfulla... Den gruppen hänger vid baren och mår dåligt. Om de ger sig på att dansa så flyttar sig andra från dansgolvet och om de skulle försöka sig på att bjuda upp någon så får de ett nej med avsmak....

Vi gillar att vara den grupp som skrattar, har roligt och "dansar"... Vi älskar att dansa med varandra och ibland dansar vi med andra.  ;-)

Ibland dansar vi square Dance, ibland dansar vi ringdans. Ibland dansar vi disco och ibland dansar vi vals. Ibland dansar vi till metal och ibland till klassisk musik. Ibland försöker vi på oss att bugga och ibland på att "head-banga"... Vi gillar alla former av dans och lär oss nya "danser" hela tiden ;-) 

Balett är dock en dans som vi inte helt behärskar än...Film

Kategori: Tankar om sex

Han skriver igen.

Ett trevligt (och sexigt) par skrev lite på skämt att vi borde spela in en film tillsammans. Vi skojade lite om att kvinnorna kunde spela bi-roll :-)
Men sedan började tanken fastna i mitt huvud...

Visst har jag och Prinsessan filmat när vi haft sex. Den skulle kunna hetat "bondage 1". Det är helt klart sexigt att titta på filmen tillsammans. En äkta porrfilm så att säga.

Men tänk hur sexigt det skulle vara att filma när vi har sex med ett annat par. Det enda som behövs är sexiga masker som i EWS filmen (vi var för övrigt på Adam o Eva på EWS tema så masker finns redan).

Tanken har fastnat i huvudet... Kanske gör vi verklighet av den någon gång...

Snart skall vi lägga oss... Då skall jag få min "välkommen hem" av Prinsessan ;-)

Neeej!!!

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Prinsessan ringde och sa att jag får "nöja" mig med ett BJ ikväll...

Min prinsessa har "planerat oplanerade perioder"...

Mig går det ingen nöd på... Om ett par timmar njuter jag av prinsessans behandling ;-)

Hon får dessvärre vänta på sin njutning några dagar...

Ett SMS...

Kategori: Allmänt

Fick ett sms av Prinsessan:

"Läste ditt inlägg, det rinner redan. Tar du mig hårt?"

Ikväll kommer jag att ta henne så hårt att hon vill ha mer imorgon... Gud vad jag längtar hem nu....

Hemåt

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Söndag.... Idag bär det hem till Prinsessan.

Ikväll kommer jag att hantera henne så hårdhänt som hon gillar det. Hon kommer att få utstå att jag tar vad jag vill ha på det sättet som jag gillar.

Det är sexigt med en kåt kvinna... En kvinna som blir så våt att det rinner utmed insidan av hennes lår av att stå på alla fyra och vänta på att jag hämtar en av hennes favoritleksaker.

En kvinna som skakar av kåthet när tungan rör sig sakta in mellan hennes skinkor och andas häftigt när det sedan rinner glidmedel in mellan skinkorna....

En kvinna som stönar av njutning när en leksak tränger in mellan skinkorna.... Hon njuter av den blandade känslan av skönt och smärta.

När jag ställer mig bakom denna vackra varelse som rör sig fram och tillbaka i hopp om att snart få mig i sig, vet jag hur skönt det kommer att kännas. Jag vet hur trångt och varmt det kommer att kännas om mig. Jag vet att jag kommer att njuta av leksakens vibrationer i henne och jag vet att när jag kommer in i henne så kan man räkna till tio... Sedan tystnar hon i fem sekunder för att sedan skrika ut sin orgasm.

En kort stund senare kommer hon ligga och flämta i sängen...

När hon har återhämtat sig kommer hon att krypa fram till mig och fråga vad jag vill ha.

Snart har jag Prinsessans mun omsluten om min k*k. Den glider längre och längre ner i hennes hals. Hon är den absolut bästa k*ksugerskan jag träffat på i mitt liv. Kanske för att hon älskar att suga....

Hon håller ett hårt tag med handen om min k*k och runkar den tills jag stönande berättar att jag snart kommer.

Prinsessan låter nu munnen omsluta mig och värmen och tungan blir för mycket för min kropp som kommer i hennes mun...

Efter en stund tittar jag in i världens vackraste ögon. Trots att hon är alldeles nersölad i ansiktet är hon den vackraste som finns.

Det är ju inte konstigt att jag längtar hem till ikväll...

Det kom ett brev...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Det kom ett brev från en tjej. Ett eggande brev. Hon vet exakt vilka fantasier som rör sig i mitt huvud, och hon vill förverkliga dem med mig. Fnissar. Jag blir så våt av bara tanken...

Nu kan jag inte med att skriva exakt VAD det är jag drömmer om. Blyg viol, ni vet... ;-) Det var Älsklingen som berättade för henne och hennes kille om just den här kinky fantasin - och det visade sig att hon inte bara ville - utan även kunde uppfylla den.

Imorse låg det ett nytt mail från henne i min inbox. Idag har jag svårt att inte tänka på henne. Hon är inte bara vacker, hon är sjukt sexig, med fantastiska bröst och en oerhört vacker kropp. Vill slingra mig runt henne och njuta...

Jag hoppas verkligen vi kan få till en träff med detta par! Hoppas, hoppas! De bor långt bort, men jag ber en bön om att våra vägar snart kommer korsas.

En midsommar att minnas

Kategori: AllmäntPrinsessan skriver.

Älsklingen är borta i helgen, så himla tråkigt att inte ha sin allra bästa vän och älskare hos sig. Jag saknar honom! Imorgon kommer han hem igen, och då börjar uppladdningen inför midsommar och allt sexigt som en barnfri vecka kan rymma...

Hur många par planerar in en trekant, tjejsex och partnerbyte att roa sig med under en (1) vecka? Haha, nej, vi är nog inte som alla andra. Men vi har väldigt roligt!

Kram på er!

På avstånd.

Kategori: Tankar om sex

Sitter på nära 50 mils avstånd från Prinsessan. Bara vetskapen om att hon letar bland profiler på bc är upphetsande i sig.

Jag känner min Prinsessa väl och vet hur upphetsad hon blir om hon får trevliga svar. Anar att hon kommer att behöva köpa nya batterier på måndag ;-)

Kanske får några lyckliga män ett mejl från henne...

Däremot vet jag också att hon blir fullständigt avtänd av människor som inte kan uttrycka sig bättre än en chimpans med ett tangentbord. Då spelar det ingen roll hur han ser ut...

Hoppas Prinsessan har en underbar stund idag och ikväll med att hitta den kille som hon vill komplettera vårt äventyr med. Hoppas också att batterierna räcker för ikväll.

Jag letar...

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Så har letandet börjat. Lite motigt i början. Den första annonsen som jag lade ut saknade helt annonstext. Texten försvann någonstans på vägen.

Annons nr 2 ligger nu uppe. Den har setts av 482 personer - men bara 9 har svarat. Nu var det iofs fotboll igår, jag tror och hoppas att fler trevliga män loggar in sig på BC idag. En skön trekant kanske skulle vara en bra tröst nu när EM är slut för Sveriges del?

Oj, jag hamnade på ett sidospår. Annonsen, och letandet var det jag ville skriva om...
482 som tittat på annonsen, 9 har svarat...

Å ena sidan är det bra att inte alla svarar. Det hade varit svårt (läs omöjligt) att hantera en sådan stor skara brev. Det är bra att de som känner att de  inte passar in på vad jag söker låter bli att skriva. Men jag tror ändå att antalet visningar kontra antal svar ger en ganska bra bild över hur många profiler på BC som är seriöst intresserade av att träffas IRL? Min och Älsklingens känsla är att många på BC bara fantiserar om sexiga möten och surfar runt planlöst med ett stadigt tag om sin k*k.

Exempel på brev som inte funkar: "gillar hon svart kuk?" eller "kom till Gbg!" Jag är tydlig i annonsen om att jag söker europeer samt att jag gillar män med lite stil och finess Första brevskrivaren har nu fått det förklarat för sig att han har stora brister på bägge punkterna.

En annan kille vägrade ta ett vänligt nej, utan började tjata och argumentera om varför jag och Älsklingen borde träffa honom. För att citera tonåringen "ORKA!

En kille blev sur då jag inte svarat honom efter två timmar - och jag fick en syrlig kommentar om hur "svårt det var att få svar från oss". Det ligger nära till hands att citera tonåringen igen, men seriöst - jag har ett jobb och en firma att sköta och är inte uppkopplad på BC hela tiden. En man som blir sur för en sådan sak, är inte en sådan jag känner mig trygg med att ha i sängen.

Jag har dock fått en hel del seriösa och trevliga svar, även från den första annonsen som blev lite fel, och jag har trots allt relativt stora förhoppningar om att återigen få uppleva en skön och sexig trekant. Håll tummarna för mig är ni snälla!


Rapport från letandet

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Älsklingen har redan avslöjat mitt mission. Hitta en extra kille för ännu en trekant.

Hur blev jag helt såld på detta? Skrattar för mig själv...

Jag och Älsklingen skulle på S.U.S festen på vår favoritklubb Adam och Eva i Norrköping. Ungefär 150 personer var anmälda och förväntningarna på topp! Vi hade bokat in oss på en riktigt lyxig svit på Grand. Vi tog det lugnt innan festen, beställde upp mat och dryck på rummet, öppnade en flaska champagne och gjorde oss klara. Ett par timmar senare satt vi i en taxi till en hyfsat väl dold oas mitt i stan.

På plats bytte vi om enligt klädkoden "glitter och glamour" och snart hade vi båda fått ett glas bubbel i handen. Stämningen var på topp, och det var riktigt kul att se alla crazy outfits. Temat hade tänjts åt alla möjliga håll. En kille fångade min uppmärksamhet relativt omgående. Han hade avklippta vita jeans, bar överkropp, hängslen och en sjömanshatt. Han såg glad och lite busig ut.

Några glas senare, när jag och Älsklingen tröttnat på mingeldelen och istället började roa oss i de olika rummen flög f-n i mig och jag berättade för Älsklingen att "jag skulle kunna tänka mig sjökaptenen". Älsklingen fick något i blicken, han sa åt mig och vänta och lämnade rummet. Någon minut senare var han tillbaka, med den här killen.

Jag minns inte om vi presenterade oss, jag tror inte vi brydde oss om det. Vi gick istället in i det minsta lilla rummet, tv-rummet och där satte de sig i en varsin fåtölj. Jag stod på knä mitt emellan dem och plötsligt hade jag Älsklingens k*k i munnen och "sjökaptenens" i handen. Efter en stund vågade jag byta, och ta den andra killen i munnen och istället runka Älsklingen. Så där höll vi på ett tag. Det var helt galet sexigt!

Så småningom stod jag på alla fyra, med Älsklingen i munnen samtidigt som en annan man tog mig hårt bakifrån. Och kvällen hade bara börjat... 

För några dagar sedan fick vi äntligen till en ny trekant med en seriös och trevlig man. Då flyttade jag gränserna ännu en bit och hade lyckan att få ännu en kinky fantasi förverkligad.

Nu letar jag efter ännu en seriös och trevlig man. Älsklingen tycker det är härligt att se mig galet kåt och kiky. Jag har satt ut en annons på BC och jag har fått mängder av svar. De flesta trevliga, en del väldigt trevliga och något meddelande från killar som inte riktigt har "alla hemma". De flesta svarar jag på. De jag ignorerar är de som inte har profilbild, eller skriver oförskämt.

Jag skulle egentligen önska att vi hade möjlighet att åka till Norrköping och gå på klubb snart igen, det är onekligen lättare att bilda sig en uppfattning om folk IRL än genom en profilsida på BC. Jag tror vi hade tur sist? Vi får se hur det går. Jag sitter inte i sjön. Vi har en date inbokad med ett par, som jag tror kan bli hur sexig som helst. Men jag drömmer och fantiserar ändå om en sexig trekant med en extra man...

Är vi för lössläppta?

Kategori: Att vara swinger

Vi känner oss som värsta erfarna swingersparet när vi läste en killes blogg som skriver att vi "var underbara" och "de visste vad de gjorde"... Kul och smickrande!

Borde vi skämmas över vårt lössläppta liv kanske, istället för att bli glada?

Prinsessans uppgift.

Kategori: Ett äventyr

Han skriver.

Är på väg till en annan del av landet, medan prinsessan är hemma utan mig i helgen.
Naturligtvis har hon fått en uppgift...
Hon skall sätta in en annons på bc från hennes egen profil och leta upp en extrakille till nästa vecka.
Så i helgen kommer min prinsessa vara extremt kåt när hon surfar runt på bc och skriver till okända män... Sjukt sexigt!

Nästa gång....

Kategori: Allmänt


Det är naturligtvis svårt att planera vad jag och Prinsessan gör nästa gång. Det handlar lite om vad vi hittar som låter lockande.

Jag tror dock att nästa äventyr kommer att vara tillsammans med ett par.

Förhoppningsvis kommer vi att trivas fantastiskt bra med varandra. Jag kommer att se hur Prinsessan tittar först på kvinnan och sedan på mannen. Hur hennes tankar går kan jag bara ana.

Jag kommer att titta på kvinnan och "klä av" henne i mina tankar. Jag kommer att fungera som alla andra vid bordet. Det vill säga att jag kommer att se henne och mig ha sex tillsammans.

Detta är egentligen det sjuka med att träffa par. Alla inblandade tänker på sex. Men samtalet handlar om väder och vind eller något annat allmänt och alldagligt som ett sätt att visa varandra att man har "egenkontroll".

Men vem skulle egentligen kunna låta bli att titta på andra sidan bordet, på en okänd kvinna som man snart kommer att tränga in i. Klart att hon tittar på mig och har tankar om mig. Prinsessan kommer att titta på båda med tankar på att hon snart kommer att ligga i en 69:a med denna okända kvinna och få en man från var håll. Prinsessan kommer att titta på kvinnan på andra sidan bordet och tänka på hur jag snart kommer att stöta i henne så att hon skriker ut sin njutning.

Men vi alla fortsätter samtalet om den regninga starten på sommaren...

När vi alla har bevisat vår egenkontroll så kommer vi med stor sannolikhet att börja ta på våra respektive lite trevande. Man vill ju inte slänga sig över Prinsessan och ta henne skrikandes på köksbordet framför våra gäster, utan börjar lite smått att kyssas och smekas.

Snart kommer någon att föreslå (blir nog jag) att vi nog får det mer bekvämt i sovrummet, vilket alla kommer att tycka är en strålande idé.

Lite tysta och nervösa går vi in i sovrummet och lägger oss i sängen tillsammans med våra respektive.

Nu händer något spännande. Allt blir avslappnat och självklart i sängen. Ingen nervositet eller fåniga diskussioner om regn och potatisskörd.

Kanske känner porrskådisar samma känsla av att allt känns konstlat och krystat innan inspelningen börjar. Men när väl sexet startar, så vet alla inblandade vad de skall göra. Kanske är det så att även den bästa skådisen skulle bli värdelös på sitt agerande om han visste att han snart skall ha sex med kvinnan framför sig.

Jag anar att vi fyra snart kommer att vara nakna. Kanske stannar ett och annat plagg kvar, men i det stora hela så kommer det inte ta många minuter innan Prinsessan kysser den andra kvinnans bröst.

Männen kommer i början njuta av synen av kvinnorna som får en stund för sig själva att leka med varandras kroppar, innan vi ger oss in i mer handgriplighet.

Efter en stund så kommer vi alla vara upptagna av att tillfredsställa våra respektive. Snart kommer händer söka sig till den andres partner. Kanske smeker min hand den andra kvinnans bröst och känner hur hon njuter av det. Kanske ser jag den andre mannens hand på Prinsessans ena skinka.

Det kommer med andra ord inte dröja så lång tid innan jag ser i ögonvrån hur Prinsessan grenslar en annan man under tiden som jag tränger in i denna mans fru.

Jag vet egentligen inte vad som är sexigast med denna situation. Om det är att ta en annan kvinna, som jag träffat för första gången för en timma sedan. Att höra en annans kvinna stöna ut sin njutning i takt med mina stötar. Eller är det att Prinsessan rider hennes man och håller min hand under tiden som hon närmar sig en orgasm...Eller är det bara att jag tänder på det förbjudna?

Jag vet inte och kanske är det så att jag inte bryr mig om VAD som gör situationen så sexig. Det viktiga är att jag njuter fullt ut att kunna ha sex med andra kvinnor, men inte vara otrogen.

Kanske är det så att vi fyra just nu visar varandra den trohet som så många andra tappat genom att inte vara ärliga mot varandra.

Vi fyra njuter för fullt kroppsligt med en annan, men det finns ingen av oss som tvivlar på den andres kärlek och respekt till sin respektive. 

Vi kommer att njuta av alla möjliga varianter som två hetromän och två bikvinnor kan göra innan vi kommer att ligga och pusta ut i samma säng. Vi kommer alla att känna oss helt avslappnade och prata om betydligt mer intressanta saker än regn och potatisskörden....

 

Hur många?

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Som vi redan konstaterat - gränser är till för att flyttas.

Eller - "Bara döda fiskar flyter medströms"

Jag hade en väninna som hade haft nöjet att njuta med inte mindre än tre män. "Det var skönt någonstans hela tiden" kvittrade hon förtjust. Vem blir inte inspirerad av en sådan slutsats?

Att ha sex med flera är förbjudet och enormt kinky. Tycker jag. Det satt hårt inne att erkänna den här fantasin för sig själv, att berätta den för Älsklingen och att sedan ta steget fullt ut och testa den i verkligheten.

Det är som bekant skillnad på vad som funkar i fantasin och vad som funkar i det verkliga livet. Efter att ha testat fler män än en ett par gånger kan jag bara hålla med min väninna. Det var skönt någonstans hela tiden!

En förutsättning för att jag skulle våga ta det här klivet, har givetvis varit att vi hittat rätt man. Om vi glömmer den där killen som led av för tidig utlösning vill jag nog påstå att de extra killar vi haft sällskap av i sängen fungerat perfekt för ändamålet. De har varit trevliga, sociala, de har insett sin roll som tredje part och de har respekterat mig och Älsklingen.

Nu funderar jag. Eftersom jag har flyttat gränsen, från att dela säng med en man åt gången till att ha sex med två män samtidigt. Kan jag då fortsätta flytta gränsen och testa tre män? Om jag klarar av och gillar tre män, kommer jag då vilja ha sex med fyra stycken? Var ska det då sluta?

Att kalla detta äventyr för en "resa" är en mycket lämplig metafor. För jag och Älsklingen är hela tiden i rörelse. I samråd och fulla med respekt för varandra ger vi varandra utrymme att njuta av förbjuden frukt.

Nästa äventyr hoppas jag blir en trekant med en extra tjej. Vi hade ett litet gästspel av en mysig tjej i vår säng i höstas, men av lite olika skäl är det svårt att få till ett nytt möte med henne. Tids nog dock...

En blyg viol

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Jag är blyg. En blyg swinger. Finns ens den kombon?

Som Älsklingen berättat i ett tidigare inlägg, tycker jag det är väldigt sexigt när människor tittar på mig när jag har sex, men jag vill helst inte se dem. Jag vill bara veta att de ser mikg. Jag vill känna det. Då är det sexigt.

Jag brukar vrida huvudet från dörren, eller bort från det tunna draperiet största delen av tiden. Jag kastar en snabb blick och ser vår publik, blundar och njuter för fullt.

Jag tycker det är osexigt när män eller kvinnor kommer för nära som åskådare. Ligger de brevid uppskattar jag oftast sällskapet, men om jag ligger på exempelvis gungan, och så ställer sig någon en halvmeter ifrån, på sidan och tittar ner mellan benen på mig blir jag blyg.

En av de allra första gångerna vi var på klubb fick jag och Älsklingen en  sådan där känsla av att vara "under lupp". Vi låg tillsammans i en stor säng, det låg andra par brevid oss. Älsklingen och jag stannade upp och tittade på varandra, sedan vände vi oss om. Där står ett par, framåtlutade och kikar in mellan våra ben. Behöver jag säga att vi reste oss upp och lämnade rummet?

Felet somliga gör när de kontaktar oss via den BC sida som jag styr över, är att de är alldeles för fula i munnen och rakt på sak. Jag blir generad! Klickar jag på deras profilbiler möts jag av en uppfläkt vagina. Dessa människor gör mig blyg och illa till mods.

Jag må vara en frisinnad swinger som njuter av att bli sedd. Med ena handen. Med den andra är jag en väldigt blyg viol. Men vem har sagt att kvinnor är enkla att förstå?

Singelkillar som kräver

Kategori: Allmänt


En kille kontaktade oss på vår profil och berättade att han var intresserad att träffa oss. Dock var han gift och hade bilder på en kvinna i sin profil.

Naturligtvis frågade jag om han sökte som man eller som par, vilket han besvarade med att det var hans kk på bilderna och hon var inte intresserad av att träffa andra.

Min fråga om han frågat henne om lov att lägga ut ansiktsbilder besvarades dock inte.

Vi tackade nej till hans erbjudande genom att skriva ett nej tack med förklaringen att Prinsessan inte var intresserad.

Nu händer något konstigt under tiden som vi inte är vid datorn....

Det första meddelandet som kommer från honom är ett mejl som säger att det är okej.

Fyra minuter senare kommer ytterligare ett surt mejl om hur hemska vi är som ignorerar honom och inte svarar på hans senaste mejl.

Tre minuter senare kommer ett mejl om att han inte förstår något.

Ytterligare två minuter senare kommer ett jätteargt mejl om att han tänker blockera oss, vilket han också gjort.

Dagen efter är han dock inne på vår profil igen, så när jag går in och tittar så har han hävt blockeringen för att kunna kika in på vår profil, men jag ser att han skrivit om hur hemska vi är som ignorerade honom i sin dagbok...

HUR TÄNKER DENNA MÄNNISKA?

Denna hänsynslöshet är faktiskt ganska otäck... Denna man är inte bara otrogen mot sin kvinna. Han lägger också upp ansiktsbilder på sin kk som profilbilder när han söker andra tjejer och par.

Men om inte andra visar honom den respekt som han tror sig vara värd så blir han sur och skriver om hur hemska vi är mot honom i sin dagbok...

Denna typ av månniskor har inte förstått att man inte kan kräva respekt... Respekt är något man förtjänar...

Straff

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

För mig så finns det en väldigt stark koppling mellan smärta/våld och sexuell njutning. Det vet Älsklingen mycket väl, och han har inga problem med att låta mig vara undergiven och själv ta rollen som dominant. Tack och lov.

Inatt höll vi på att skojbråka i sängen. Jag muppade mig så mycket jag kunde för att provocera Älsklingen, och till sist hade han tagit ett mycket fast grepp om min nacke och arm. Jag satt fast, och fick ett rejält kok stryk. Älsklingen vet att jag går igång galet mycket på lite pisk, och när han dessutom började förnedra mig verbalt när jag gnällde (det gjorde faktiskt ont!) njöt jag fullt ut.

För en tid sedan, när vi kommit tillbaks till vår svit efter att för första gången ha upplevt en trekant med en extra man gick det våldsamt till.

Jag hade somnat skönt efter att ha fått en av mina största fantasier förverkligade. Jag tror jag bara hade sovit någon minut eller två då Älsklingen utan förvarning slet av mig täcket och gav mig en rungade örfil. Han drog upp mig i håret, tvingade mig till att ställa mig på alla fyra i sängen, lappade till mig några gånger över skinkorna och tog mig hårt. Ingen pardon alls. Men sjukt skönt.

Hade han inte vetat vad jag, Prinsessan älskar så vore hans behandling av mig minst sagt tveksam. Nu vet han dock om att jag älskar att bli dominerad, bestraffad och utnyttjad ibland. Inte alltid. Men ibland. Bara av honom.

Faktum är att en annan man försökte sig på att ta ett hårt grepp om min nacke då han tyckte jag låg på bekvämt avstånd. Det var inte alls uppskattat eller skönt. Det förstod han nog...

Fotografering ikväll...

Kategori: Allmänt


Han skriver.

Ikväll skall jag ta lite bilder på Prinsessan till hennes egen bc sida. Oftast brukar vi börja tvista om vad som är snyggt och inte snyggt angående underkläder.

Jag brukar förklara att jag är man och har koll på vad som är sexigt på en kvinna. Dock kontrar hon med att hon är bi och har därför minst lika bra koll, om inte bättre (varför hon skulle ha bättre koll kan hon i och för sig inte förklara).

Förmodligen kommer jag att gå igenom hennes underklädeslåda och plocka fram något galet sexigt. Förhoppningsvis så klär hon på sig det utan större protester och ställer sig på knä i sängen.

Nu kommer vi till det svåra med att vara amatörfotograf för en kväll. Det är att när Prinsessan kommer att ställa sig på alla fyra i sängen och svankar sådär sött som bara kvinnors anatomi är ämnade till. Då börjar bilderna bli suddigare och suddigare... Detta trots att jag har skakstabilisering i min tokdyra kamera, så går det inte att få skarpa bilder.

När hon sedan sjunker ner med överkroppen mot madrassen och vickar lite försiktigt på sin söta rumpa, så hamnar kameran på golvet och jag på (och i) Prinsessan.

Men jag skall verkligen göra ett seriöst och ärligt försök att hålla mig i skinnet, så att denna fotosession blir fullbordad.

Om det är någon som har något förslag på bild / outfit / motiv / ställning, så uppskattar vi spännande förslag.Sex på distans

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Ibland befinner vi oss på olika ställen i landet. Men för den sakens skull stannar inte vårt sexliv upp. Det finns massor av sätt att hålla sexlivet på topp, även om vi inte råkar vara på samma fysiska plats.

I början när vi träffades så brukade vi titta på samma porrfilm och prata på telefon samtidigt som vi onanerade. Det var kanske det som gjorde att vi båda intresserade oss för vad den andre gillar och tänder på.

Nu kanske telefonsex har inte är lika sexigt längre, då våra ramar har breddats med åren. Så nu brukar Prinsessan istället få orgasmförbud till dess att jag säger att hon får komma.

Det brukar börja med att jag har lite tid över att skriva en erotisk berättelse till henne. Den kan handla om allt från att jag köper henne som en slavinna, till att jag kommer på henne med att vara otrogen och straffar henne för hennes synder.

Efter tre år av öppenhet och ärlighet så vet jag ganska väl vad hon går igång på och vad som kommer att göra henne okontrollerat kåt.

När berättelsen är klar, så surfar jag runt och lägger in länkar till extremt sexiga klipp på väl valda ställen i texten som hon måste titta på när hon kommit till just det stycket i berättelsen.

Här är en del från en av de berättelser som hon fått:

Du blundar igen men blir genast beordrad att öppna ögonen.

Du kan snart inte låta bli att stöna av kåthet. Du skakar i kroppen och du kan inte låta bli att röra dig fram och tillbaka obemärkt.

För varje gång så stöter kukarna emot dig. För varje stöt stönar grabbarna till och jag ser hur det rinner ur din fitta.

Dina läppar är blöta och jag hör hur det plaskar till varje gång kukarna träffar dig.

Du sänker dig ner mot grabben som ligger under dig. Du vet inte att du gör det, men din fitta närmar sig hans hårda kuk som rycker till när den varma fittan når hans kuk. Den andra grabben som står bakom följer med ner så att hans hårda kuk inte försvinner från din blöta fitta.

Öppna munnen beordrar jag dig och du öppnar din mun utan att tveka en sekund. Du är fortfarande rädd, men så otroligt kåt att du snart måste få en kuk i dig.

Du känner hur orgasmen är nära och grabben framför dig tittar med uppspärrade ögon på sitt ollon som bara är en centimeter från din mun.

Han stönar högt och håller på att komma av bara åsynen av din öppna mun. Du tittar upp på honom och skakar argt på huvudet som en varning till honom att inte komma.

Han blundar och koncentrerar sig på annat och lyckas med nöd och näppe hålla tillbaka sin orgasm.

Din fitta rör sig sakta över den liggande grabbens kuk som nu glänser och är plaskvåt av dina safter. Den bakre grabben stöter hårdare mot dig av okontrollerad kåthet, men du vet att ingen får tränga in i dig utan att jag sagt så.

Du lutar dig fram för att komma bort från den kuk som trycker på mot din blöta fitta, men då glider den främre grabbens kuk in i din mun. Som en reflex sluter du dina läppar om kuken och han stönar till och trycker in sin kuk långt ner i din hals.

Du ryggar tillbaka och grabbens kuk glider ur din mun, men den bakre grabbens kuk trycks in en liten bit i din trånga fitta med ett plaskande ljud.

Du lägger dig djupare ner och den under grabbens kuk trycks mot din klitoris.

Nu kan ni inte hålla er mer. Den liggande grabben försöker få in sin kuk i din fitta som knullas hårt av den bakre grabben. Medan den främre knullar din hals med ryckiga juck.

Dra ut kuken och knulla henne i analen beordrar jag den bakre grabben och han tittar med skräck på mig. Hans kåthet tar överhand och drar ut den blöta kuken och trycker hårt in den i din anal. Du skriker till av smärta när kuken glider in.

Den liggande grabben stoppar snabbt in sin kuk i din blöta fitta och tillsammans fyller de dina trånga hål.

Ingen kommer utan mitt tillstånd beordrar jag argt och ert stönande avtar för någon sekund.

Den främre grabben ser ut att komma snart. Du knuffar bort honom och tar åter ett hårt tar och kramar till om roten, men det rinner lite sperma ur ollonet som du slickar bort. Du håller ett hårt tag om hans kuk och stoppar in den i din mun igen, men dina stötar från grabbana bakom dig gör att du måste låta hans kuk glida ur din mun så att han inte kommer.

Jag ser hur du tittar oroligt på mig. Dina ögon är glansiga av kåthet och jag ser hur dina muskler spänner sig i din kropp. Stanna skriker du, men grabbarna tittar oroligt på mig.

Fortsätt säger jag. De vågar inte göra en ansats på att sluta knulla dig.

Snälla sluta, ber du dem…jag kommer snart om ni inte slutar, tigger du med blandad kåthet och rädsla i rösten.

Stoppa in kuken i hennes mun beordrar jag den främre grabben. Han ser orolig ut men din mun öppnar sig krävande efter hans kuk så han kan inte låta bli att trycka ner sin svullna kuk i din hals.

Din kropp spänns. Snälla, bönar du knappt hörbart med en kuk som tvingar sig in i din mun om och om igen.

Grabbarna knullar dig hårdare och hårdare i din fitta och anal. De stönar djuriskt när deras kukar stöter in i dig.

Ett sista försök att förhindra din orgasm kommer från ett halvkvävt ”snälla”, innan din kropp börjar att skaka i kramper.

Du skriker ut din orgasm i båten. Du andas in ett par gånger och fyller lungorna med luft. Du låter din orgasm fylla hela din kropp i den skönaste orgasm jag sett dig uppleva.

Den främre grabben kan inte hålla sig mer. Han har knullat dig i halsen och drar ut sin kuk och låter den spruta dig i ansiktet. Kaskad efter kaskad slår mot ditt ansikte så att det skvätter sperma. Ett par strålar sprutar in i din mun och du stänger läpparna för att inte kvävas.

Han skakar i kroppen samtidigt som du flämtande blir knullad bakifrån av de två kvarvarande grabbarna.

Kom i hennes fitta beordrar jag den undre grabben.

Du vet att han måste göra som jag vill så du knullar honom med djupa hårda stötar. Din hand glider in mellan dina ben och tar ett tag om hans kuk och känner hur det börjar rycka i kuken. Den svullnar ytterligare i din hand och han stönar till.....

Denna typ av berättelse brukar få henne galet upphetsad. Om hon också blir "tvingad" att titta på klipp under tiden med en kvinna som blir använd som sexdocka av tre-fyra män, så vet jag att hon inte kommer att kunna tänka på något annat än sex tills jag tillåter henne att få komma i en orgasm.

Nu brukar jag ge henne en uppgift att plocka fram en av hennes leksaker och sen leta upp klipp på nätet som hon tycker är sexigt och som hon skulle vilja göra nästa gång vi hittar på något porrigt med andra.

Det första mejlet som kommer brukar innehålla några klipp på en sexig pd och tjejsex. Men efter en stund så börjar Prinsessan visa sin mörka sida mer och mer.

Jag öppnar hennes sista klipp som inleds med texten:

"Snälla älskling, jag dör om jag inte får komma snart. Jag kan inte tänka på annat än sex. Du måste låta mig få komma annars blir jag galen. Snälla, jag gör vad du vill bara jag får komma nu. Jag skickar några kinky klipp som jag gillar".

När jag öppnar upp klippen så möts jag av en kvinna som är bunden till armar och ben. Hon knullas av en vacker kvinna med en strap, under tiden som två män försöker att komma in i hennes mun samtidgt.

Min Prinsessa låtsas aldrig vara kåt. Hon är antingen sugen eller jättekåt. Det finns sällan eller aldrig en nivå på henne att inte vilja ha sex. Jag tror bara att hon sagt nej till sex en gång, men jag anar att det var en inledning till någon av hennes små lekar. För visst hade vi sex ändå den kvällen...

Hon är galet upphetsad nu. Jag kan se henne framför mig hur hon vankar fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet och börjar bli sådär kontrollerat arg som bara hon kan bli över den här fåniga leken.

Jag kan se framför mig hur hon suckar uppgivet och lägger sig ner i soffan igen och sätter på datorn igen och låter sin ena hand sakta glida in mellan benen i hopp att om hon bara smeker lite till så går kåtheten över. Typ som att klia på ett myggbett.

Det är nu hon får ett sms av mig där det står:

"Du får komma nu"

Prinsessan bemödar sig inte ens att besvara dessa "du-får-komma-nu-sms". Hon slänger sig förmodligen ner i soffan och letar upp ett klipp som skulle få en sexterapeut att rodna.

Hon plockar säkert fram några kompletternade leksaker och sen njuter hon... Jag njuter 50 mil bort av vetskapen om att min Prinsessa snart skriker ut sin orgasm.

Jag vet att när jag kommer hem, så har hon en fantastisk överraskning till mig....


 

Hår eller rakat?

Kategori: AllmäntMin Prinsessa är yngre än jag och har ett absolut krav på att de kvinnor hon har fullt sex med är rakade. Vad det gäller killar så är hon extremt noga med att han är noga välansad mellan benen.

Jag är inte lika hård som hon i mina krav, utan ser att de kvinnor jag har sex med är välansade så att man inte möts av ett buskage modell 70-tals porrstjärna.

Men jag som tittade på porrfilmer i min ungdom (samtidigt som Prinsessan lärde sig att cykla) och fantiserade om porrdrottningar som Seka, Anette Haven, m.fl., undrar egentligen vad som hände med könshåret från min ungdom till nu.

Jag kan minnas att jag tyckte att 70-talsfilmer var äckliga och hur jag med avsmak gick från tv-rummet i lumpen när det visades den typen av film. Porrskådisarna såg smutsiga ut. Deras håriga kön gjorde att man inte såg mycket mer än krulligt hår. De såg ut som om de var nerknarkade (vilket de förmodligen var) och knullade till musik som lät som en mix mellan hissmusik och Jimi Hendrix (tror att det stavas så). Fullständigt osexigt i min värld, men befälen i 40-års åldern satt och tittade storögt.

Men jag kan inte påstå att exempelvis Seka fick mig att vända bort huvudet i avsmak när jag var 19-20 år. Detta trots att hon också hade hår. Om dock inte lika mycket.

När försvann könshåret från porrskådisarna och när blev det mer regel än undantag att män och kvinnor rakar sig mellan benen?

Idag finns det knappt en porrskådis som ens har ett hårstrå på hela sin kropp. Inte ens männen har tillstymmelse till hår på sina kroppar längre.

Det är få, för att inte säga inga, killar som man ser på swingersklubb som har mer än lite hår ovanför k*ken, samt har en välrakad pung. Kvinnorna har antingen helt rakat, eller en liten sträng av kort hår som en liten tofs.

Jag anar att det var i övergången från VHS till DVD. Kanske kändes det rätt att inte bara ändra system utan också kapa av allt hår. Vad vet jag? När Blue-Ray ersatte DVD, så tog man det sista håret som killarna hade kvar på sina kroppar. Men vad kapas nästa gång det kommer ut ett nytt system tro?

1. Super 8 (70-tal) Fritt växande hår.
2. VHS (80-tal) Välansat
3. DVD (90-tal) Rakat
4. Blue-Ray (00-tal) Inget kroppshår
5. Internet (10-tal) Alla varianter

Det jag vet är dock att detta med könshår är ett område som jag och Prinsessan har olika åsikter inom. Vi har därför "Prinsess-demokratiskt" valt att alltid göra som Prinsessan vill :-)

Så nu har vi fattat det slutliga kravet att killar skall minst ha rakad pung och kortklippt och välansat över k*ken. Kvinnor skall ha max en liten tofs, men välrakade.

Så nu vet vi...och ni :-)

Gruppsex någon?

Kategori: AllmäntPrinsessan skriver.

Jag minns den första ormgropen jag såg. Inte på porrfilm, utan på riktigt. Vanliga människor som låg i en gigantisk hög mitt i en säng och hade sex med varandra. Vad jag aldrig kommer glömma är inte just den där högen, utan snarare mannen som satt på knä, brevid sängen och tittade på. Plötsligt sträckte han fram armen (det här är en muskulös man, en elitidrottsman) och tog tag i en kvinnas vrister. Utan ett ord, drog han henne ut ur gropen och ned på golvet för att landa på sin egna k*k. Precisionen var minst sagt häpnadsväckande, om jag får uttrycka mig så.

Jag och Älsklingen gapade. Detta var, och är fortfarande inte vår "cup of tea" som man säger. Men det var onekligen ett skådespel att betrakta på några meters håll.

Vid den här tidpunkten hade vår sexuella resa i den här världen, precis startat, och vi kunde inte föreställa oss att vi så småningom skulle vara, inte bara öppna för - utan även gilla partnerbyten, trekanter och sådant lite mer avancerat. Nu är det lite annorlunda än det var då.

Jag fick anledning att ta upp den här diskussionen med Älsklingen idag, om hur han såg på gruppsex och ormgropar. Vi hade ett intressant resonemang och vi kunde gemensamt sätta ord på våra tankar kring detta. Glädjande nog är vi rörande överens om vad som måste till för att vi skulle gilla att ligga i en sådan där hög.

Både jag och Älsklingen är kinkiga om vad och vem vi tänder på. Vi tänder inte på överviktiga, vi tänder inte på fulla människor och inte heller på arrogans eller i övrigt dåligt beteende. Bara för att nämna några saker. Vi kan inte (och vill inte)  ha sex med någon bara för sexets skull utan behöver någon form av fysisk attraktion. Det är till och med så, att vi inte ens vill ha sex i samma rum, eller samma säng som personer vi av någon anledning finner avtändande.

De som låg i den där första ormgropen vi såg, kan omöljigt ha vetat VEM som gjorde VAD. Förmodligen tände dessa män och kvinnor just på det, att kunna släppa kontrollen och bara hänge sig åt njutning och dekadens? Jag och Älsklingen fungerar exakt tvärt om. Vi behöver kontroll för att kunna njuta.

Anledningen att jag kan hänge mig åt njutning allena då jag befinner mig mitt mellan två män är att jag är helt och hållet trygg i att Älsklingen har kontrollen. Han låter ingen röra mig som inte får, han ser till att den extra mannen använder kondom och han ser till att ingen sprutar mig i ansiktet osv.

Vi kan roa oss med par - om vi gillar dem. Om vi inte uppskattar deras sällskap utanför sängen, vill vi inte träffas i sängen heller. Tänder vi inte på dem, ska vi inte ens klä av oss tillsammans. Det underlättar om de har samma värderingar som oss, dvs är ärliga mot varandra och trygga i sin relation. Vidare är det extremt viktigt att de vet om vilka regler vi har, och att de respekterar dem. Jag och Älsklingen kysser till exempel bara varandra. Drama och sex hör inte ihop, dessutom är ordet "nej" extremt avtändande. Det är bättre för alla att vara tydlig med vad man vill innan man sätter igång något som kan bli tråkigt för någon.

Jag skulle inte kunna slappna av och njuta av att bli tagen bakifrån, om jag inte vet vem som står där, och att jag gillar honom. Lika lite skulle Älsklingen uppskatta en skön mun runt sin k*k om han inte visste vems det var.

Om vi skulle vara i ett slutet sällskap med en samling trevliga och attraktiva par vilka vi känner och gillar, skulle vi absolut tycka att en sk "ormgrop" vore underbart att få slänga sig in i. Dessvärre har vi aldrig befunnit oss i en sådan situation.

Ingenting (förutom våra barn) är viktigare än vår relation till varandra, och vi vill inte riskera den med chansningar, tummande på regler och impulshandlingar. Därför är vi kanske lite "fyrkantiga" i ett annars så frigjort sexliv. Ska man ge sig ut på sådana här äventyr måste man vara samspelta och överens - annar slutar det förmodligen i en sjuhelsickes krasch. "Pang, du är död!" Och då avstår vi hellre.

Fick jag önska något, så vore det att återigen bli inbjuden till en dekadent afton på en privat herrgård.

Klubbesök

Kategori: Allmänt


Mannen skriver.

Jag kommer ihåg känslan första gången vi gick på swingersklubb tillsammans. Vi var nervösa över det vi inte visste. Nervösa över alla de bilder som målades upp framför ögonen av människor som var sexgalningar och allt annat läskigt.

Nu vet vi bättre och ser så mycket fram emot våra besök till Club Adam o Eva i Norrköping (våran favoritklubb).

Det brukar börja med att vi kommer på att "det var länge sedan vi var på klubb". Om det också är någon större fest på klubben så går vi naturligtvis gärna till dessa tillställningar.

Sen, efter att ha fixat och trixat med hundvakt, eventuell barnvakt, rumsbokning och bordsbokning på vår älsklingsrestaurang i Norrköping, shoppat underkläder och eventuell outfit till temakvällen, så är vi slutligen på väg.

För oss som inte bor i "Norpan" så blir det en liten resa där vi kan prata om vad vi vill göra på klubben. Jag som oftast får köra börjar bli upphetsad av att min Prinsessa berättar om vad och hur hon vill göra ikväll. Underbar som hon är, så berättar hon också att hon hoppas kunna hitta en extra tjej till mig så att jag skall få en skön trekant med två kvinnor. Att hon också är sugen på en kvinna gör hon ingen hemlighet av.

Väl i en av sviterna på Grand beställer vi upp lite att dricka till rummet. Under tiden som Prinsessan gör sig iordning njuter jag av att softa en stund. Det kommer att bli en lång natt, så det gäller att samla krafter...

Efter ett par timmars fixande står min Prinsessa framför mig och ler. Tadaaaaaa! säger hon och slår ut med armarna.

Det vanligaste jag får fram är: Oh my God!!!

Hennes hår är perfekt, hennes sminkning är perfekt, hennes kropp är perfekt och hennes outfit är perfekt... Hon är kort och gott perfekt!

Stilfull, sexig, sensuell och vacker... Inte billig och slampig. Det känns nästan som att häda att ha sex med denna kvinna om en stund.

Snart sitter vi vid ett bord på den italienska restaurangen. Prinsessan sippar på en cosmopolitan och jag dricker (jo, män dricker och Prinsessor sippar) en betydligt manligare variant av drink.

Vi njuter av rätterna och vinet. Vi brukar känna här att det spelar ingen roll hur kvällen utvecklas. Vi har haft en underbar kväll tillsammans. En romantisk stund och njutit av vår kärlek till varandra.

Efter att ha betalat så sitter vi snart i en taxi på väg till klubben. Klockan är runt 23 och det är mörkt ute.

Vi öppnar dörren till klubben och när dörren stängs bakom oss så är vi inne i den värld som är så erotisk för oss.

Efter att ha låst in våra ytterkläder i ett skåp beställer vi något att dricka i baren och min Prinsessa tar ett tag om min hand. Hon visar med hela sitt sätt att vara att hon är min. Ingen annan man eller kvinna kan få hennes blick att vackla i detta ögonblick. Hon är min och jag bestämmer allt. Detta är hennes önskemål för att vi skall njuta fullt ut båda två.

Vi brukar hålla oss lite för oss själva i början. Visa av erfarenheten är det bra att inte sätta sig i ett hörn och råka uppmuntra det fulaste paret till att tro att vi skall ha sex tillsammans om en stund. Så de vi sätter oss jämte har vi båda fattat något tycke för. Om de har den sociala förmågan också, så är det inte omöjligt att vi snart ligger jämte varandra i en säng.

Efter en stunds mingel, så går vi in till rummen. Vi följer den långa korridoren förbi rum där det ligger par och har sex. Vissa rum har fönster som gör det möjligt att se in, men inte ut.

Vi stannar upp och ser en kvinna som blir tagen av två män och njuter för fullt av den behandling hon får. Ett annat par kommer in i rummet och frågar försynt om det är okej. Kvinnan försöker svara något, men väljer att nicka istället på grund av att den man som står framför henne inte vill göra det möjligt för henne att konversera muntligt för tillfällen.

Prinsessan kramar min hand hårt när det snart utvecklats till en ormgrop. När det kommer in ytterligare ett par så ser det mer komiskt ut än sexigt.

Det sista paret har inte samma ödmjukhet. Mannen är så sugen att han har slutat titta på sin kvinna. Hon dras in i rummet av sin man och alla som kikar in kan se att detta inte var det hon ville.

Nu börjar en komedi av att se hur denna kvinna försöker att ducka för alla k*kar som rör sig framför henne. Hennes man buffar henne fram och tillbaka tills vi tappar intresset och går.

Om man går till en klubb så handlar det om att veta sina gränser och framför allt vara lyhörd för vad ens partner vill. Denna kvinna kommer nog inte jubla nästa gång mannen föreslår klubb.

Vi passerar nakna kroppar som njuter högljutt av en, två, tre, fyra, fem, eller tio andra kroppar. Ibland skriker en kvinna ut sin orgasm och människorna ler i korridoren av att denna kvinna njuter så fullt ut.

Jag tar min Prinsessan i handen och drar in henne i ett rum med en gunga som är fastsatt i taket med kättingar.

Jag lägger henne försiktigt på rygg och hjälper henne in med fötterna i öglorna. Snart gungar hon mot mig och dörröppningen börjar fyllas av män och kvinnor som njuter av att titta på hur våra kroppar stöts ihop. Ibland utvecklas detta till något mer avancerat, men oftast så går vi vidare till ett av de andra rummen och fortsätter en stund där.

Efter en del äventyr med män, kvinnor och par, samt ett dopp i bubbelpoolen, så hamnar vi till slut i det stora parrummet.

Vi ställer oss vid ingången och tittar på paren en stund. När vi hittat något par som ser bra ut, så lägger vi oss jämte dem och börjar älska.

Efter en liten stund hamnar våra händer på varandras kroppar som en fråga om intresse. Om någon inte känner för att vara flera så tas handen bort som ett trevligt "nej tack".

Men oftast är det ingen av oss som gör en ansats att flytta någon hand. Så händerna får utrymme att starta upp något som som vi alla gillar.

Svettiga och nöjda tar vi oss hem på natten till vårt hotellrum.

Det hör inte till vanligheterna att vi får orgasm på klubben, så det sparar vi till vår stund på hotellet... Prinsessans skrik brukar eka i hela hotellet runt klockan 03:00... Så hör ni ett skrik på Grand i Norrköping en lördagskväll så kan det vara hon...

Sen somnar vi sött och tillfredsställda...

Att ge

Kategori: AllmäntPrinsessan skriver.

Jag älskar paket. Jag älskar att få paket. Men jag älskar ännu mer att ge paket. Det bästa är att se hur glad mottagaren blir över en present som jag lagt ner tid och energi på för att den ska bli perfekt.

Likadant är det med sex och njutning. Det är underbart att få, men ännu mer fantastiskt att få ge. Älsklingen tycker likadant, och det kanske är därför sex mellan oss båda är så magiskt bra? Vi är båda totalt fokuserade på att ge vår partner så mycket njutning vi kan.

När Älsklingen krampaktigt kramar om kuddar, sängramen, min nacke... När han tappar besinningen. Det blir jag lycklig av.

Det är klart att vi lägger alla krusiduller åt sidan ibland. Det är också skönt. Sex utan förspel är upphetsande på sitt sätt. Att Älsklingen är så kåt att han bara tar för sig då och då är sjukt sexigt. Då handlar det om passion och om åtrå. Kärleken finns där som en grund som bär upp allt.

Men ibland handlar det inte så mycket om kärlek - ibland handlar det bara om att knulla.

BDSM

Kategori: AllmäntHan skriver.

Innan någon blir rädd för vår blogg, så måste jag skriva att vi endast leker våra små rollekar hemma och själva. Vi är helt klart "light" i vad vi gör och gillar. Så om ni ser läderhuvor med dragkedjor för munnen och blåslagna skinkor, så är vi garanterat inte med i den fantasin.

Kanske är det så att vi mer går igång på känslan av undergiven - dominant, än att ge smärta.

Känslan av att få denna underbara varelse att underkasta sig mig med hjälp av att binda henne eller på annat sätt beröva henne möjligheten att styra är galet upphetsande för oss båda.

Vi har naturligtvis ett "stopp-ord" som vi kommit överens om. Så slipper jag hela tiden fråga henne om hon är okej, vilket förstör själva rolleken.

Jag tror att min lilla Prinsessa går igång på att känna sig antingen slynig (som när hon är min slavinna på swingersklubb), eller känner lite "skuld" när vi har sex. Som att bli hånad över att hon inte kan låta bli att får orgasm m.m. Blandar man detta med att ta ifrån henne kontrollen också så är det upplagt för att hon snart skriker ut sin njutning.

Det brukar börja med att Prinsessan är lite uppkäftig och retsam. Jag kan inte säga mycket utan att hon hittar något att retas om. Efter en hel dag, så börjar jag bli redigt trött på henne och faktiskt lite smått förbannad på att hon retas oavbrutet.

På kvällen så plockar jag fram lite leksaker som vi gömt väl... Rep och annat som berövar kontrollen...

När Prinsessan kommer ut från duschen står jag där framför hennne. Hon tittar på mig och skall öppna munnen, men skriker till när jag får tag om hennes hår och drar med henne in i sovrummet.

Ge fan i mig, skriker hon och hotar med att hennes "kille" snart kommer hem och då skall jag få så mycket spö att jag inte kan gå på flera år.

Hennes 48 kilo känns inte speciellt utmanande när man tittar på hennes slanka kropp, men hon kämpar med allt hon har. Om jag inte passar mig så får jag ett bit eller klösmärke som varar ett par veckor.

Men efter ett tag så börjar mina hundra kilo ge henne mjölksyra i armar och ben. Svetten rinner om hennes kropp av allt kämpande. Hennes hot vet inga gränser och hade jag inte vetat att hon fullständigt älskar denna lek, så hade jag naturligtvis aldrig kunnat se något upphetsande i detta.

Efter 5-10 minuters brottning är hennes armar som spagetti och jag har inga som helst problem med att binda fast henne i sängen så att hon ligger på mage naken, med ben och armar särade som ett X.

Jag binder för hennes ögon med en scarf och viskar i hennes öra att hon är min och att jag gör precis vad jag vill med henne...

Hur mycket hon än hotar och skickar förbannelser över mig, så kan hennes kropp inte ljuga om upphetsningen.

Ju mer hårdhänt jag är mot den Prinsessan desto mer upphetsad blir hon.

Det är sjukt sexigt att höra henne svära åt mig och förneka sin njutning, men samtidigt känna hur hennes kropp närmar sig orgasm. Hon kämpar emot med varje muskel att inte komma.

Hon får valen att välja hur hon bli utnyttjad av mig. Naturligtvis vill hon inte välja, men får då hotet att få alla varianter. Till slut väljer hon det som verkar minst förnedrande, vilket jag omvandlar till något annat.

Hon låter som om man skulle behöva tillkalla en exorcist när jag tar henne och känner hur hela hennes kropp skakar av förorgasmer.

Ett sista bedjande om att jag inte skall berätta något för hennes "kille" kommer från hennes mun, innan hon stelnar till i hela kroppen och blir tyst... Det går 5-6 sekunder av fullständig tystnad innan hon öppnar sin mun och andas häftigt och viskande stönar fram ett långdraget neeeeeeeej... Efter ett par sekunder kommer ett skrik som nog många tror är ett inbrottslarm.

Efter att ha "befriat" henne från alla våra leksaker (vi har typ mer än rep och scarf), så slingrar hon sin kropp om mig och gosar in sitt ansikte i min hals och somnar efter en minut...

Jag älskar verkligen denna varelse och skulle aldrig göra henne illa... Jag vet att kommentaren är konstig, men jag tror att ni förstår vad jag menar...

En fantasi

Kategori: AllmäntPrinsessan skriver.

Nu ska jag berätta om en fantasi jag har. Titta på bilden, så anar ni nog vad den handlar om?
Undrar om de som skapade denna bestraffning då, kunde ana vilken funktion den skulle komma att ha några århundraden senare?

Det står en sådan här pjäs på vår favoritklubb, Club Adam och Eva i Norrköping. Vi  har testat den några gånger, fast i ärlighetens namn har vi nog inte gett den en "ärlig chans", utan mest "testkört" den lite på känn. Några minuter åt gången, bara vi två.

Jag ser kanske ut som en ängel, men under den blommiga sommarklänningen och bakom den lätta make-upen gömmer sig onekligen ett litet monster. Eller?

För i fantasins trygga värld kan jag drömma om att Älsklingen med fast hand låser fast mig och bjuder ut mig till njutning för andra. Att vara hjälplös och blottad samt fullständigt utelämnad till Älsklingens goda omdöme är enormt eggande.

Jag tror inte jag är redo för att urskiljningslöst låta vem som helst göra vad som helst med mig. Men jag litar på Älsklingen som oftast bättre än jag själv vet exakt vad jag vill ha.

Jag är undergiven, för oss betyder det att jag njuter extra mycket av att lämna över kontrollen till Älsklingen. Jag vet att han är rädd om det förtroende jag visar honom genom att låta honom fatta besluten och att han alltid har mitt bästa, och min njutning som ledstjärna.

Jag vet inte när jag är redo för stupstocken. Men genom blicka bakåt och se hur gränser har flyttats de senaste åren finner jag det troligt att jag hamnar där. Förr, mer än senare.

Bög, bi eller hetro...

Kategori: Allmänt


Jag är hetro... Fullständig hetro. Jag har aldrig ens haft en känsla av att bli sexuellt upphetsad av en annan man. 

Så jag och Prinsessan testade att titta på bög-porr en kväll på nätet... För hur kan man veta om man är hetro om man inte ens kollat?

Det började med att Prinsessan frågade om en hetrokille som jag kunde bli upphetsad av bögar som hade sex.

Dessvärre var min erfarenhet av bögporr begränsad till att ha sett en liveshow på 90-talet i Tyskland där en stor svart man hade sex med en transexuell lättviktare... Jag var nyanställd (jo, Tyskar gillar den typen av representation) och kände mig mer bortkommen än upphetsad av att se denna gigantiska man slänga runt denna lilla shemale till publikens jubel, under tiden som vårt sällskap med ett 20-talet kostymklädda tyskar, japaner och lilla jag åt och drack gott...

Jag kände mig som i en dröm och kommer aldrig glömma skräcken i den lilla transans blick när den stora mannen tog av sig naken och ställde den lilla varelsen på alla fyra med ansiktet mot publiken och log med ett brett leende när han ställde sig bakom henne/honom... Aj, det såg ut att göra ont...

En av japanerna tittade skeptiskt på sin tallrik och pekade på på den hårt grillade wursten och sa något på japanska som fick hälften av sällskapet att skratta högt.

Men detta var under 90-talets era, då porr var en turistattraktion i Tyskland och turistbussarna åkte i en lång rad utmed Reperbahn. Gamla tanter och gubbar från alla delar av världen gick och tog kort med sina analoga kameror på såväl horor som torskar. Galet sjuk tillställning var det...

Så om man inte vet så måste man prova, sägs det. Så vi la oss i sängen och streamade bögporr för fullt. Jag tittade med öppet sinne, men kände ingenting.

Absolut inget...Dött, ointressant och framförallt helt osexigt... Min blick scannade hela tiden efter en kvinna...

Jag har hört att homosexualitet inte går att styra, vilket gör att jag nu efter denna test, med hög validitet kan säga att:

Jag är inte bög, jag är inte bisexuell...Jag är kort och gott hetro...

Men hur många grabbar är det som inte skulle våga ställa sig frågan?

Skulle det vara en förbannelse att vara bisexuell (jag visste redan att jag älskar kvinnor så jag kunde inte vara bög)?

Knappast. Om jag tittar på min Prinsessa, så njuter hon lika mycket av att ligga i en 69:a med en vacker kvinna som av att bli hårt tagen av en man bakifrån... Hon tittar lika suget på en man som en kvinna och hon kan njuta av båda i ett par. Hon drömmer om en bossig tjej som kan ta henne med en strap...

Min Prinsessan har med andra ord dubbelt så stort utbud att ha sex med på en swingersklubb mot vad jag har. Vilket får ses som en lycka...

Med detta i bakgrund, så undrar jag därför varför vissa killa blir förolämpade när en bög kommer med en komplimang. En komplimang som kommer från en man som uppenbart vet hur en snygg eller sexig man skall se ut... Varför blir dessa män arga?

Jag blir alltid glad för komplimanger... Faktum är att jag blir gladare av en komplimang från en bög än från en liten 23-årig tjej. För jag vet att bögen har koll på vad som är snyggt!

Fick ett meddelande på BC för ett tag sedan. Det stog följande:

"Hej Vivilleka. Måste skriva att ni har en jättefin profil. Synd bara att killen hos er inte är bi"

Denna man fick ett stort tack tillbaka av mig. En komplimang är en komplimang och om man inte kan ta till sig av vänlighet, så kan man heller inte ge vänlighet och respekt till andra.


Kravmärkt

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Jag tycker det är avtändande med krav.

Jag tänker på en av dessa singelkillar som tyckte att det verkade en bra plan i teorin att göra mig och Älsklingen sällskap i en trekant.

Men...

Plötsligt krävde han ansiktsbilder, sedan krävde han att vi skulle mötas halva vägen och slutligen krävde han också att få prata med mig.

Vi avböjde, tackade för intresset men meddelade att vi valde att avstå. Senast idag damp det dock ner ett nytt sms från honom, han har tydligen ännu inte fattat sin roll - eller vårt nej tack.

Krav är osexigt. Ödmjukhet, finess, god ton, stil... Mycket mer sexigt. Besitter man dessa egenskaper så tror jag man får "ligga". Absolut.


Morgonens händelse

Kategori: Allmänt

Han skriver.

Morgonen kanske inte går till historien som den mest avancerade sexupplevelsen, men det är en del av vårt sexliv.

Prinsessan hade varit iväg en snabbsväng och kom hem till mig och hunden som låg och drog oss i sängen en stund.

Prinsessan kom in i sovrummet och tog av sig sina skor och la sig jämte mig. Hon buffade på mig som en katt som kräver uppmärksamhet. Jag älskar dig, viskade hon och tittade på mig med sina hundvalpsögon. Vår lilla hundvalp kände sig helt klart utkonkurrerad och försvann iväg från sängen och uppsökte ett annat ställe som var bättre lämpat att sova på.

Jag är så sugen, viskade Prinsessan och lät sin hand smeka min kind innan hon kysste mig.

Yrvaken och med kuddmärken på kinden så kände jag mig inte direkt som en superälskare, så jag lovade henne jätteskönt sex ikväll om hon kunde hålla sig till dess.

Min Prinsessa är inte direkt duktig på att vänta. Inte heller är hon bra på att få nej, så nu börjar den fullständiga manipulationen.

Prinsessan: -Tre killar klarar jag nog av... Kanske fem... Men då vet jag inte om jag hinner fokusera på alla...

Jag: - Du är en slyna, så du klarar av det du vill...

Prinsessan: - Kanske en dubbel och en i munnen?

Jag: - Men du lär ju inte behöva engagera dig så mycket om det blir så många.

Prinsessan: - Du menar att de skulle behandla mig som en knulldocka? Skönt!

Jag: - Typ så...

Prinsessan: - Jag är sååå kåt... Snälla, du kan väl älska med mig...

Jag: - Men jag känner inte för sex nu...

Prinsessan: - Men gå och gör iordning dig så kan jag onanera.

Jag: - Men ta du en leksak nu.

(Prinsessan tar av sig sina trosor och särar sina ben med sin sommarklänning på sig och låter den svagt surrande leksaken försvinna in under klänningen)

Prinsessan: - Det var så skööönt med två killar i sig... Så kinky...

Jag: - Vad tänker du på nu?

Prinsessan: - Jag tänker på hur jag har två i munnen och en tar mig bakifrån.


Som alla normalt begåvade förstår, så är denna situation omöjlig. Att ligga i samma säng som en vacker kvinna som onanerar jämte en och berättar vad och hur hon vill göra när hon är som mest sugen på något dumt. Denna situation är ohållbar!

Precis när jag väljer att omvärdera mitt tidigare beslut om att inte ha sex med denna sexgudinna, kommer hon i ett mjukt och långdraget stön...

Kvar ligger jag i sängen vansinnigt upphetsad...

Jo, jag fick också min belöning :-)

Men det som är så målande för vår relation är att det gör inget att sexet inte blev perfekt i morse. Vi kan (och vill) göra om det ikväll, imorgon, övermorgon, över-övermorgon, o.s.v. 

De som har sexliv som bygger på att man har sex en eller ett par gånger per månad, skulle naturligtvis bli extremt besvikna om en av de 10-20 sexstunderna per år skulle bli misslyckad. Men om man har ett aktivt sexliv som vi har så finns det ingen besvikelse inblandat med sex. Bara en stor skopa av njutning.
Inte för oss

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Jag och Älsklingen är öppna för att prova det mesta åtminstone en gång. Gäller givetvis inte olagliga saker och heller inte wet.

Vi träffade ett trevligt par på klubb. Det hände dock inget sexuellt mellan oss den kvällen, men vi höll kontakten och fick efter ett tag frågan om vi kunde ses via MSN.

Jag kan konstatera att cam INTE fungerar för oss. De hade sex hemma hos sig, vi hos oss och så kunde vi titta på, och prata med varandra.

Vi tyckte det blev krystat och konstigt, och har lagt dyligt åt sidan. På BC är det många som kräver verifiering via cam, de människorna går dessvärre bort. Möten IRL är så mycket sexigare!

Rumpan

Kategori: AllmäntHan skriver.

Vet inte vilken del av Prinsessan som jag gillar mest. Tänkte först skriva att "det finns så mycket att älska", men med hennes 48.000 gram så är det inte direkt så att hon skulle ha en chans att komma med i "biggest looser". Men någon gjorde varje liten del på henne med sådan perfektion att man bara kan le när man ser henne.

Men hennes söta rumpa ligger på en bra plats att utnämnas till hennes "No. 1"...

Denna otroligt söta rumpa som gör sig så perfekt i ett par tighta jeans. Dessa två små skinkor som är smått omöjligt att låta bli att smeka när hon går förbi. Ibland blir jag imponerad av män som kämpar frenetiskt för att inte titta på hennes rumpa när hon går förbi. Hade de använt denna samlade kraftansträngning till något annat så hade de förmodligen blivit mycket framgångsrika.

Unga grabbar på badstranden brukar dock inte ha lika lätt att dölja sina blickar. De väljer ofta att lägga sig  några meter nedanför Prinsessan på mage på sina handdukar och tittar ogenerat upp på hennes rumpa. Det blir än roligare när jag berättar det för Prinsessan så att hon tittar ner på grabbarna och vänder sig till mig och viskar (precis så dåligt som Prinsessan viskar) "nej, vad dum du är, de ligger bara och solar". Söt hon är som inte förstån den unga mannens natur.

Det inte alla vet är hur fantastisk den ser ut när hon ställer sig på alla fyra i sängen med sin sexigaste outfit på sig. 

Tror säkert att alla kan "se" framför sig hur hon ställer sig bredbent på alla fyra med sin rumpa mot mig och tittar bakåt med ett förväntansfull och sexigt leende, som skulle kunna få hela Vatikanens medlemmar att avsäga sig sitt kyskhetslöfte.

Hon svankar och rör sin söta rumpa lite försiktigt fram och tillbaka och lägger sig ner så att brösten ligger mot madrassen. Det går knappast bli mer välkomnad än så av en kvinna. Detta är det ultimata "välkommen hem älskling".

Kanske var det denna syn som gjorde att den stackars grabben i onsdags inte kunde låta bli att komma innan han ens börjat... (stackars liten...).

Det som kanske är det mest fantastiska med denna lilla rumpa, är att när jag träffade henne för tre år sedan så hade hon komplex för den. Hon tyckte att den var för liten och för platt. Hon tyckte att det vara hennes fulaste kroppsdel.

Idag vet hon bättre... Jag tog några bilder på hennes rumpa och visade henne hur den ser ut om man kan titta på den från mitt håll. Ett snett leende kröp fram från Prinsessans läppar som en accept på att om den suttit på en annan kvinna så hade hon med nöje njutit av den i timmar.

Nu är det inte bara så att hon har en sexig rumpa, hon gillar också att använda den till diverse lekar.

Hon är min egna lilla  _ _ _ _ - _ _ _ _ _

Första gången

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.

Det är som bekant skillnad på fantasi och verklighet. Till en början åtminstone. För ju fler tabun jag och Älsklingen bryter, ju fler fantasier vi förverkligar, ju mer flyttas våra gränser för vad vi vill prova på.

Det var som bekant min fantasi, att få gå på swingersklubb. Älsklingen som är en modig, nyfiken och frisinnad man i sina bästa år var inte direkt svårövertalad om att det vore en sexig upplevelse att prova på. Jag tror iofs inte att det är en bra idé att förverkliga någon fantasi som man måste övertala sin partner till.

Från början tyckte vi att det var tillräckligt att ha sex i samma rum som andra män och kvinnor. Efter någon gång, kändes det bra att låta händer vidröra andra kroppar, dock ej de mest privata. Nu, två år senare uppskattar vi partnerbyten, något som jag nog var ganska skeptisk till innan. Men som sagt, gränser flyttas - och vi tillåter oss att glida med. Slutdestination på denna resa är okänd.

Jag har nog fantiserat om tjejsex större delen av mitt liv? Dock, har jag varit på det klara med att bara för att det verkar underbart skönt med tjejsex i fantasin, så behöver det nödvändigtvis inte funka i verkligheten. "Tänk om jag inte gillar det?" Så här i efterhand tycker både jag och Älsklingen att min skepsis var ganska söt. Nu har jag svårt att slita mig ifrån en vacker kvinna och sköna bröst.

Jag ska berätta om första gången jag fick njuta av en kvinna.

Det var på en klubb strax utanför Göteborg, Amante. Jag och Älsklingen roade oss på egen hand i det mörka rummet, då ett annat par kom in och frågade om det fanns plats för dem också. Britsen där inne var inte jättestor, men vi välkomnade dem ialla fall. Snart låg de bara någon halvmeter bort, men Älsklingen och den andra mannen buffade på sina kvinnor och snart låg hon och jag tämligen nära varandra.

Hennes hand letade sig fram till mina bröst, och efter en stund frågade hon om hon fick kyssa mig. Vid det här laget hade våra män backat åt sidan och stod och njöt av mestadels höra sina kvinnor njuta. Det var inte kolsvart i det mörka rummet, men det mesta lämnades nog åt fantasin?

Denna kvinna var den första kvinna jag smakade på. Jag hade aldrig slickat en kvinna tidigare, och var lite försiktig de första sekunderna. Sedan var alla eventuella tvivel borta, och jag vågade ta för mig. Det var ett mycket lyckat första möte om jag får säga det själv.

När vi lämnade klubben hade jag ingen aning om vem denna kvinna var, men hon lyckades leta upp mig på BC, och vi har sedan dess träffats igen flera gånger, både med - och utan våra män.

Nu var det dock ett tag sedan jag fick smaka på en kvinna, och jag tycker verkligen det vore på sin plats med lite skönt tjejsex snart igen.


Värdelösa sexleksaker.

Kategori: Allmänt

 
Mannen skriver.
 
Meeeen, vilken värdelös kvalitet det är på sexleksaker.
 
Om det inte är så att rabbiten för tusen kronor smälter bara för att den råkat slängas på en annan jäkla gummileksak, så är det ett ett specialbatteri i vibratorn modell "omöjlig att få tag på".
 
Detta gör att den lilla (iofs inte så liten) vibratorn ligger som ett monument över hur lätt det är att spendera tusentals kronor på något som är lika uthålligt i sängen som en 18 årig kille.
 
Vi har under våra tre år tillsammans fyllt kassar med nya och trasiga sexleksaker och trippat iväg till sopstationen med dem i hopp om att inte påsen skall gå sönder. Även om tusenkronorsvibratorn bara är sex månader så reklamerar man inte produkten (inte vi i alla fall). Lite pinsamt kanske att skriva ett följebrev att det uppladdningsbara batteriet är utslitet efter bara 175 dagar.
 
Men inte nog med detta. Vi har köpt bondageprylar som den lilla 48 kilos Prinsessan lyckades dra av strax innan orgasm. En gagball luktade så mycket plast att ögonen tårade sig och Prinsessan fick andningssvårigheter på grund av lukten. Ett fjärrstyrt ägg verkade styras bättre av tv-fjärrkontrollen än av den medföljande fjärren (d.v.s. inte alls), en dildo tappade sitt cyberskin och blev brutalt omskuren när Prinsessan stängde sin leklåda.
 
Vi har köpt "nya" leksaker som den på bilden, som utlovade den mest fantastiska upplevelse ett par kunde känna tillsammans. Men det enda den gör är att den känns svagt om man ligger väldigt stilla och håller andan. Kommer fortfarande ihåg hur vi tittade undrande på varandra och frågade samtidigt: "känner du något?" 
 
Men, vi fortsätter att beställa våra leksaker på nätet i hopp om att de skall hålla ett tag. För visst är det sexigt att öppna paketet tillsammans och prova dem.
 
By the way... Varför finns det så lite sexleksaker till män? Bara ordet "lösvagina" gör att man inte kan köpa den. Eller bara tanken på en uppblåsbar figur (döpt till Candy eller något liknande i katalogen) som ser förståndshandikappad ut och som förmodligen är lika skön att ha sex med som att försöka sätta på en luftmadrass på en sandstrand.
 
 
 
 

Svartsjuka.

Kategori: Tankar om sex

Mannen skriver:
 
En fråga som dykt upp i min tanke är varför jag inte blir svartsjuk, eller ens känner obehag av att en annan man har sex med min Prinsessa. Men så har jag heller aldrig haft ett förhållande som bygger på fullständig ärlighet. Fullständig tillit för varandra och en känsla av att vilja ge njutning till den man älskar.
 
I mitt tidigare liv hade detta varit fullständigt otänkbart att en annan man hade sex med min kvinna.
 
Kanske låter det konstigt när jag skriver att jag inte ser de extra killarna som män... De är som en sexleksak till Prinsessan. Som om hon har sex med en dildo samtidigt som jag har sex med henne.
 
Inte hade väl jag varit svartsjuk på en dildo (om jag inte hade haft extremt svag sexuell självbild förstås)?
 
På samma sätt är en extra kille. Han har en uppgift att det skall bli lite skönare för min Prinsessa. Han är inte mer än just en sexleksak. En sexleksak som inte har den fantastiska egenskapen av att vibrera, men har egenskapen att göra situationen skönare för henne.
 
Det som gör det möjligt att blanda in andra i vårt sexliv är att när jag tittar i min Prinsessas ögon, så ser jag kravlös och ärlig kärlek. När äventyret är över så är extrakillen helt ointressant för Prinsessan. Han kommer med stor sannolikhet aldrig träffa på henne igen. Han är lika intressant som dildon är efter att kvinnan har fått sin orgasm.
 
Samma trygghet känner min Prinsessa över mig. Annars hade det inte varit möjligt för henne att ge mig en annan kvinnas kropp. Det hade inte varit möjligt för oss att vara swingers.
 
 
 
 
 
 

Mysteriet med försvunna kondomen

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver.
 
Det försvann en kondom igår.
 
Vi hade en sexig afton igår. Det gick åt en del kondomer. Efteråt hade vår tillfällige sexpartner för avsikt att leta upp de använda kondomerna och slänga dem. Då var de försvunna.
 
Nu är mysteriet löst. Kondomerna återfanns i valpens eftermiddagshög.
 
Misstanken om att den lille rackaren satt i sig kondomerna fanns redan igår, men han såg faktiskt oskyldig ut.
Tydligen har han ett jävla pokerface.
 
Mattes älskling.

Vilka är swingers?

Kategori: Allmänt

Somliga hävdar att alla som går på swingersklubb är feta och/eller fula. 
 
Det tyder på ett visst mått av trångsynthet att tro att människor med samma intresse ser likadana ut. Lite arrogant tycker jag. Även om jag sett en och annan swinger som skulle passa in på den beskrivningen.
 
Man kan självfallet inte säga att swingers ser ut på ett visst sätt. De ser ut som folk gör mest. En del är vackra, en del så långt ifrån vackra man kan komma (enligt mitt och Älsklingens syn på skönhet). Det är säkert mest rättvist att så där svenssonaktigt säga att de allra flesta ser helt normala ut?
 
Jag, Prinsessan hade läst och hört att swingers fanns representerade i alla yrken. Säkert som amen i kyrkan, det stämmer. Vi har träffat så många olika människor, vi har pratat (och mer) med människor vi sällan, eller aldrig skulle stöta på i vårt "vanliga" liv. Vi har träffat läkare, sjökaptener, företagsledare, uppfinnare, undersköterskor, båtbyggare, lärare, säljare, bilmekaniker, kassörskor, brandmän, studenter, dagisfröknar...
En salig blanding av fördomsfria och härliga människor som har en aningens mer liberal syn på sexualitet.
 
Finns det då någon röd tråd som går genom swingersvärlden?
Ja. En mycket, mycket vacker röd tråd.
 
Kärlek.
 
Är det något samtliga nöjda och vana swingers vi träffat på, tycks ha fullt av så är det kärlek till sin partner. Kärlek, respekt och ödmjukhet till varandra finns i överflöd bland de lyckliga swingers vi träffat på under dessa år. Det osar kärlek, de lyser av värme till varandra. De är inte där för att de inte är lyckliga i sina relationer. Tvärtom.
 
Ska man må våga ge sig hän, våga berätta sina drömmar, kunna släppa kontrollen och ge varandra möjligheten att njuta sexuellt med andra måste givetvis det först och främst finnas oändligt mycket kärlek i relationen.
 
Jag älskar Älsklingen så mycket att det gör ont, och jag känner mig fullständigt trygg i att jag är den enda Prinsessan i hans liv. Nu och för evigt.
 
Swingers är sådana som älskar sin bättre hälft!
 
 
 

Det finns bra och dåligt sex.

Kategori: Ett äventyr

 
För ett tag sedan var vi på Club Adam o Eva:s stora fest. Där fick Prinsessan prova på en extra kille som tillsammans med mig gav henne en upplevelse som gjorde att hon inte kunde tänka på annat än sex under ett par vekor efteråt. Anar att Prinsessan kommer att skriva om den händelsen själv, så jag lämnar det till henne att skriva om det framöver.
 
Men denna vecka som gick hade vi tänkt att ha en riktigt sexig vecka med riktigt porriga händelser.
Vi började med att lägga in en annons på Bodycontact under vår gemensamma profil vivilleka.
 
Det strömmade in mängder av killar som berättade vitt och brett om hur fantastiska de är i sängen. Vissa var så sugna att de inte ens kunde stava sina två ord rätt, utan försökte sig på ett smått misslyckat poetiskt verk såsom "knula nu", eller "måste ha hon nu".
 
Efter att ha gallrat bort dessa, tillsammans med profiler utan bild eller text, samt psykopater som har profilnamn som speglar ond och bråd död, hade vi ett antal intressanta kandidater.
 
Efter att ha skrivit till dem och mottagit svar, kunde snabbt ytterligare en stor del tas bort, som bara kunde träffas dagtid på grund av fru och barn, samt de som trodde att vi var till för att tillfredsställa honom.
 
Efter YTTERLIGARE en stund hade vi gallrat bort de som trodde att våra regler såsom kondom, m.m. var förhandlingsbart, satt vi med en handfull profiler kvar.
 
Dessvärre slutade det hela med att den första killen inte hörde av sig mer. Inte heller den andra. Den tredje skrev först kl 03:00 och den fjärde trodde sig kunna förhandla till sig ansiktsfoton på Prinsessan för att komma.... Kvällen slutade med en tvåkant... Prinsessan var besviken och jag började tappa tron på sidan.
 
Onsdag och äntligen hade vi fått tag på en profil som sa sig vara seriös och erfaren. Han hade träffat par förr och skulle enligt egen utsaga vara uthållig.
 
Min prinsessan har en sjukt sexig rumpa... Så killen som ändå var 35 år gjorde på samma sätt som en tonårsgrabb skulle göra om en sjukt sexig kvinna ställde sig på alla fyra framför honom. Han gjorde det mest förnedrande en man kan göra i vuxen ålder genom att komma i kondomen innan han börjat.
 
Han kom, han kom, han fick åka hem...
 
Prinsessan var inte bara besviken, hon var kontrollerat förbannad... Ytterligare en kväll med en tvåkant efter allt besvär.
 
Under lördagen fick Prinsessan själv ta över spakarna på vår BC sida, vilket slutade i att vi fick hit en man från Sthlm under söndagen som hade haft trekanter förr... Äntligen fick Prinsessan vara fastklämd mellan två män och njöt för fullt.
 
Hon stöttes fram och tillbaka mellan våra kroppar och skakde av upphetsning. Det enda sättet att få tyst på hennes högljudda skrik var att tysta henne som bara två män kan göra.
 
Idag njuter hon av att spela upp händelsen i repris i huvudet. Förmodligen är hon lite okoncentrerad på jobbet.
 
 
 

Älsklingen

Kategori: Allmänt

Prinsessan skriver...
 
Min man, Älsklingen är verkligen precis allt jag drömt om. Jag menar absolut just "drömt om", då jag aldrig kunde tro att jag någonsin skulle träffa en man som honom, eller träffa så rätt. Men det gjorde jag. Jag kallar honom Älsklingen. Han är min bäste vän, min största stöd, min familj och min älskare. Mitt allt.
 
Som Älsklingen redan skrivit, så träffades vi på en dejtingsajt här på nätet. Vi var båda skilda och hade lämnat relationer med ett icke existerande sexliv bakom oss.
 
Om jag ska vara brutalt ärlig, så var jag tämligen övertygad om att jag kommit in något (alldeles för tidigt)klimakterie, eller att jag hade någon osund obalans i mina hormoner, för jag kände aldrig lust, och min kropp reagerade inte som den bör. Jag trodde jag blivit asexuell. Så fel jag hade.
 
Direkt då jag träffade Älsklingen, trillade alla pusselbitar på plats. Han är mannen jag letat efter hela mitt liv. Han är lång, han är stark, han är manlig, han är oerhört vacker. Han ser mig rakt i ögonen, han ser igenom mig. Älsklingen är ruggigt smart, och engagerad. Han är en fantastisk pappa åt alla våra barn.  Älsklingen är hetro och klädsamt dominant. Hans mål är att göra mig, Prinsessan så upphetsad att jag tappar besinningen. När det händer, är Älsklingen som lyckligast.
 
Det är oändligt svårt att ge Älsklingen rättvisa så här i skrift. Alla fina ord blir så små och fjuttiga.
 
Ända sedan vår första kyss har jag känt fullständig harmoni mellan oss. Tilliten är total. Redan vår första natt ihop slumpade (?) det sig så att Älsklingen råkade glänta på en dörr jag så gärna ville öppna, men inte funnit mod till. Och jag fick en tyst, och lite skamlig orgasm.
 
Idag har vi gläntat på och öppnat många, många fler dörrar. Vissa är nu i det närmsta vidöppna, men alla har öppnats mycket försiktigt och med sund eftertänksamhet. Små, små steg i dekadensens tecken.
 
Om dessa dörrar och våra dekadenta äventyr kommer vi skriva mer om...
 

Vårt första besök på swingersklubb

Kategori: Swingersklubb

Han skriver:
 
Vi hade varit tillsammans i ett halvår när Prinsessan berättade att hon hade en fantasi av att gå till en swingersklubb och bli tittad på när hon hade sex.
 
Jo, Prinsessan älskar när andra tittar på henne. Hon vill dock inte se alla människor, utan bara ha en känsla av att andra ser henne.
 
Min första reaktion var att slå bort tanken som en av Prinsessan galen fantasi. Men allt eftersom tiden gick, så blev tanken mer och mer lockande av att stänga en dörr bakom oss och gå in i en värld som var okänd för oss båda.
 
Vi hittade en klubb i Göteborg som heter Amante som hade en hemsida som verkade trevlig.
 
Efter att ha anmält oss så var vi på väg till klubben. Tankarna snurrade i huvudet över hur man skulle vara klädd, var man byter om, hur det ser ut, hur människorna är och ser ut. Värst var nog frågorna som inte gick att ställa, då vi inte hade en aning om vad vi gett oss in i.
 
Vi hade anmält oss till en vanlig fredagskväll. Att det stod "mix" på den dagen, sa oss inte så mycket. Vad vi vet nu, så innebär detta att även singelkillar får komma till klubben. Att det också står att singeltjejer är välkomna får nog ses mer som kuriosa än som ett hopp om att det skall strömma in ensamma tjejer.
 
En kort stund senare sitter vi i soffan med bultande hjärtan....
 
Lokalen är i princip full av singelkillar som vankar fram och tillbaka. Så fort vi reste oss upp ur soffan så stannade alla killar upp och tittade mot oss. När vi började gå in mot "rummen" så fick vi ett följe med 5-10 killar som följde efter oss på led... Prinsessan släppte inte min hand på hela den kvällen.
 
I ett av rummen möttes vi av den första händelsen på swingersklubb. En kvinna i 50-års åldern hade två killar på sig. Hennes man hade världshistoriens långsammaste sex med kvinnan. Det var som att se en porrfilm i slow motion... Prinsessan som gillar lite hårdare tag, viskade till mig att det nog ser ut på det här sättet när sniglar har en trekant (lägg därtill att min älskling tror att hon kan viska, men säger bara saker i lite lägre ton).
 
Naturligtvis hörde alla detta. Allt stannade upp en stund och de fem killar som satt i sängen och runkade fick nu syn på Prinsessan och slog följe med det övriga kopplet av killar.
 
Kvällen slutade med att vi lessnade på att leka "följa John" och bestämde oss för att åka hem utan att ens ha klätt av oss nakna.
 
Här hade vår swingerskarriär kunnat ta slut, om vi inte sagt att man skall pröva allt två gånger.
 
Vi anmälde oss direkt till lördagens parkväll, vilket visade sig vara betydligt bättre för ett nybörjarpar...
 
Idag skrattar vi fortfarande när vi pratar om vårt första klubbesök... Det kanske inte var det mest sexiga som vi upplevt. Men det knöt oss närmare varandra. Vi hade en upplevelse som vi gjort tillsammans och var en hemlighet. Något bara vi visste...
 
 

Prinsessan...

Kategori: Allmänt

 
Här kommer en liten presentation av Prinsessan (bilden är från 2010)...
 
För mig är hon den absoluta Prinsessan. Vacker som en dröm... Smart och extremt sympatisk mot andra människor i vårt "vanliga liv". Hon kan inte gå förbi mig utan att min hand sträcker sig mot hennes kropp... Hon är den mest fantastiska människa jag mött.
 
Men det finns en annan sida hos denna kvinna som inte alla känner till och det är den erotiska varelse som vaknar upp när vi inte jobbar eller är ansvarsfulla vuxna.
 
Den kvinna som är alla män någongång under sin ungdom fantiserat om, men inte trodde fanns på riktigt.
 
Välj vilket ord du vill som drar tankarna till något sensuellt och erotiskt, så kommer ordet att passa på Prinsessan. Hon verkar njuta av allt det som man skeptiskt sagt att "det finns ingen kvinna som gillar i verkligheten. Det händer bara i porrfilmer".
 
Hennes erotiska fantasi är ett universum. Men hon är fortfarande gulligt blyg och säger sällan själv vad hon vill ha eller prova. Som undergiven är hon min kvinna och njuter av att bli styrd i sängen på ett omtänksamt sätt.
 
Prinsessan är bisexuell till sin sexuella läggning. Dock är hon inte bi känslomässigt. Det vill säga att hon inte blir kär i kvinnor. Dock njuter hon av att ligga omslingrad runt en annan kvinnokropp... Men lika lite som hon skulle kunna vara utan tjejsex under längre tid, så kan hon vara utan män...
 
Hannen...
 
 
 

Vår nya blogg

Kategori: Allmänt

På denna sida kommer vi att skriva om vår gemensamma resa från den dag vi var nybörjare för tre år sedan, till vart nu denna erotiska resa slutar...
 
 
Vi är ett lyckligt och förälskat par som träffades för tre år sedan på en dejtingsajt. Vi kom båda från trista förhållanden där sex var lika spännande som att titta på SVT:s direktsända riksdagsdebatt.
 
Vi bodde på olika ställen i Sverigen, men kärleken ser inte problem. Idag tre år senare är vi med varandra ständigt och jämt.
 
Skall väl så här i inledningen skriva att Prinsessan är den som lockade in mig i swingerslivet. Ingen av oss hade varit på en klubb tidigare, men i Prinsessans fantasi var det spännande, kinky och erotiskt...
 
Här kommer vi att skriva om sex. Inte några gulliga omskrivningar, utan det som verkligen har hänt. Vi har märkt att sanningen oftast är mer upphetsande än påhittade erotiska noveller.
 
Denna blogg handlar om vad vi gör och vad vi gillar.
 
Hoppas ni gillar att läsa vad vi skriver. Ibland skriver han och ibland skriver hon...